Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Аз пробвах да излеза но немога да се движа (нямам предно) .Вчера при тестовете чух ,че изщрака нещо и явно е некой хъб : D.
    Приятна разходка момчета !
    Лудак

Коментар

То днес ако има разходка трябва да се прекръсти на раЗКопки около София.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Желаещи пред компа както винаги има , а на трасето на Камбаните на обяд нямаше никой . Всъщност не съм прав. Имаше група младежи със ски ,шейни и найлони !!! Времето беше топло за сезона +3. Повъртях малко из снега и се качих на голото баирче в средата по най-лесната страна от третия път . Не сме се окопавали никъде и не можахме да закъсаме. Даже жена ми се разсърди , че не можа да пробва и дръпне новата лебетка . За другата събота ако има желаещи с хубави гуми може да се разходим до Кокалянския манастир. Ще тръгнем от Камбаните или кино Арена през трасето , Бистрица , Железница и до манастира. За Барбекю не знам дали ще остане време !!! Разходката ще е за раздела хард - заради снега. Чакам ентусиасти , ама този път сериозни.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз съм си ентусиаст по рождение... но ще изчакам да видя как ще се развие седмицата при мен, за сега не потвърждавам 100%...
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Малко настроение от днес.....един бегъл опит за почистване паркинга пред не работещия лифт
            http://www.youtube.com/watch?v=jQqO3...&feature=share
            http://www.youtube.com/watch?v=aw85V...&feature=share
            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=eDvz29auXVI
            Последно редактирано от mitko punev; 07-02-12, 14:37.

Коментар

Аз някакси съм без желание за каране този уйкенд.
              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
              Mercedes w212 E350 4matic
              Ducati Monster 600
              O888795575

Коментар

При наличието на толкова много сняг е направо безмислено
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Освен безсмислено, при наличието на толкова много студ хич няма да е и приятно да седим на едно място и да копаем
                  тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Някой за разходка рано в Събота до с.Бисер да помогнем на хората да разчистват ?
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                      Някой за разходка рано в Събота до с.Бисер да помогнем на хората да разчистват ?
                      Такава идея няма как да се осъществи. От София до там са около 270 км. Не става да се отиде до там да се свърши нещо и да се върне човек. Ако ще се прави нещо то по-логично е да се направи от хора в райна.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И аз не виждам смислъл да хвърля доста пари за гориво, само за да ида до там. СЕГА.
                        Нека форумците от района да идат да помогнат, А ние от по-далечните градове можем да помогнем парично. (вместо да даваме парите за гориво)
                        Аз съм готов да дам 10-20лв. (но не чрез СМС, такаче и ЗА правителството ни да има)
                        мисля че всеки ако даде по 10лв, можем да съберм прилична помощ за хората.
                        Възможно е и да има друга тема за помощи, извинете ако дублирам поста/темата
                        Ако се направи кампания, 100% и mbclub.bg ще се включи. Мога да съдействам.

Коментар

Тази Неделя разходката ще е тук : http://www.offroad-bulgaria.com/show...06#post1774106
                          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                            Тази Неделя разходката ще е тук : http://www.offroad-bulgaria.com/show...06#post1774106

На яз.Огняново ли, а там ли направо, или ще се събираме някъде?

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                              На яз.Огняново ли, а там ли направо, или ще се събираме някъде?
                              Не чети само мнението на Владо .
                              В Неделя в 10:00 се събираме в Нови Искър !
                              Лудак

Коментар

На някой днес да му се кара ?
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X