Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от carcrasher Преглед на мнение
    страхотни снимки, аз имам около 3 гигабайта с много клипове, някой искаше как излиза L200, но се пробвам да ги кача
    аз, аз, аз исках клип с L200, че се заинтересувах от машината.
    ако успееш да качиш ще е супер

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Аз че съм късоглед хубаво, ама такъв раздел нема
      Аз пък, въпреки че съм си турил очилата, не съм догледал "пътечката" отгоре.

Както и да е. Лично за мен е голяма досада да цъкам по илядо пъти доде стигна до това, дето искам да видя. Иначе няма никакъв проблем да се направи и подраздел "около София", че и подподраздели да му се спретнат - за всеки квартал по един.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Както и да е. Лично за мен е голяма досада да цъкам по илядо пъти доде стигна до това, дето искам да видя. Иначе няма никакъв проблем да се направи и подраздел "около София", че и подподраздели да му се спретнат - за всеки квартал по един.
        И само да сте пропуснали нашия квартал и ще трябва нов раздел да правим Може и по махали, че то голям квартал си е, все пак
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

• Re: От: Разходки около София

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение

Малко по назад в темата има ето го поста, третия клип е. Извинявам се че в другата тема съм забравил да пусна линка.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...26#post1736726
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

• Re: От: Разходки около София

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Ами ако е възможно направете един подраздел "София", както има в момента Велико Търново, който е единствен. Там ще може по прегледно да си оформим разходките. Мерси предварително
            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
            http://www.facebook.com/JeepBG
            LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
              ще ги кача в you tube с ще пусна линк

Коментар

• От: Re: От: Разходки около София

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                Ами ако е възможно направете един подраздел "София", както има в момента Велико Търново, който е единствен. Там ще може по прегледно да си оформим разходките. Мерси предварително

Създаването на раздели и подраздели го правят администраторите, така че, ако искате - свържете се с Венци Петров.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де, да направим публична група софиянци и вътре теми и разходки колкото искате? Аз ли да я направя? Казвайте! Ще помолим някой да копне разходките в групата, Търново мисля е група тоже
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Добре де, да направим публична група софиянци и вътре теми и разходки колкото искате? Аз ли да я направя? Казвайте! Ще помолим някой да копне разходките в групата, Търново мисля е група тоже
                    Групите съкс. Поне тия дето съм ги тествал.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Ибааа - до колко ти е скалата и по какво точно оценяваш?
                      Не видях по снимките и какво си карал?
                      Или всичко е по скалата кибик-разбирач Ти клюфна ли се у калта, че да прецениш кой-какво-колко-защо?
                      И как мога и аз да се преборя за бонус цел месец без интернет
                      Мойто джип остана в Суходол по ред причини
                      За 6 часа на една дупка се вижда кой кво може и кибик и къв ще да си .И калтъ само по гръб дет не клюфнах
                      За интернета трябва да си мой абонат както Тролчето и тогава е лесно .Отделно Тролчето 5 пъти влиза в дупката докато нея изкара което много ме израдва , въпреки че беше единствения с малки гуми .

П.С Скалата е до 10
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        И калтъ само по гръб дет не клюфнах
                        Колега, ти май не си си поглеждал якето от зад...
                        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Имали някой съгласен да направим разходка този уикенд (21ви или 22ри) ? Нещо ми се е докарало много, а миналия уикенд не бях в София и изпуснах и двете разходки
                          Life Begins Where The Road Ends.
                          Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                          0889 9две 99 55 Иво

Коментар

Мойто джип остана в Суходол по ред причини
                            За 6 часа на една дупка се вижда кой кво може и кибик и къв ще да си .И калтъ само по гръб дет не клюфнах
                            За интернета трябва да си мой абонат както Тролчето и тогава е лесно .Отделно Тролчето 5 пъти влиза в дупката докато нея изкара което много ме израдва , въпреки че беше единствения с малки гуми .

П.С Скалата е до 10
                            То и мойто остана у гараЖтъ по ред причини, но затва не давам оценки на ората - щот ако не си зад волана - може да базикаш и окуражаваш шаферите, ма чак па и да ги степенуваш... Мен би ми било обидно!
                            Познавам ора, дето и за 6 минути ще те преценят, не за 6 часа, но не съм видял никога досега да дават точки и награди...
                            Може пък новатор да си па само язека да не те разбирам
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              То и мойто остана у гараЖтъ по ред причини, но затва не давам оценки на ората - щот ако не си зад волана - може да базикаш и окуражаваш шаферите, ма чак па и да ги степенуваш... Мен би ми било обидно!
                              Познавам ора, дето и за 6 минути ще те преценят, не за 6 часа, но не съм видял никога досега да дават точки и награди...
                              Може пък новатор да си па само язека да не те разбирам
                              Степенувам ги защото едно обикновенно Л200 засрами всите подготвени тояжки !
                              Наградите са за инсусиазъм .Отделно Тролчето ме изкефи колко хъс и спортна злоба изкара на тия две дупки .Отделно Чоко като старо магаре теглеше ли теглеше лебедките една след друга няколко часа ,което заслужено си получава шише .
                              Ако не помниш и последния път на дупката на Илийката пак дадох шише и то на Търтио даже,защото му обяснявах къф кенеф е Патрула и той взе че па излезе .

П.С Всичко е за ХЪС да се излиза и кара !!!!
                              Лудак

Коментар

Степенувам ги защото едно обикновенно Л200 засрами всите подготвени тояжки !
                                Наградите са за инсусиазъм .Отделно Тролчето ме изкефи колко хъс и спортна злоба изкара на тия две дупки .Отделно Чоко като старо магаре теглеше ли теглеше лебедките една след друга няколко часа ,което заслужено си получава шише .
                                Ако не помниш и последния път на дупката на Илийката пак дадох шише и то на Търтио даже,защото му обяснявах къф кенеф е Патрула и той взе че па излезе .

П.С Всичко е за ХЪС да се излиза и кара !!!!
                                Е са па и обиждаш - тояжки били - това, което не ми разбра е, че и двамата НЯМАМЕ жипки в момента и не сме в позиция да даваме оценки!
                                Шот е смешно!
                                Ако имаш жип - отиваш и се доказваш - ако не - не можеш да наричаш останалите "магаре" и "тояжка".
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X