Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Май само на Ники машината остана здрава.Аз нямам ангажименти,ама и джипка нямам.Остана ми само една камера и сега я разучавам.Следващия филм ще бъде вече "друга бира".Ще следя дискусията и ако има разходка,стягам багажа.
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

Аз днес карах в района на "Свети Илийските възвишения"-/доста приятни като Природа и спокойствие местенца/.
      Посетихме и х."Пиргуля",после по едно кафе в с.Скалица и оттам към Ямбол.
      Водата и калта по откритите и високи места определено се е оттеглила,но за сметка на това на места имаше доста стръмни изкачвания и често освен на 1-ва бавна нямаше на какво друго да се кара.
      За утре идеята беше да дойдат момчетата от Елхово и да съревноваваме Нивите,но тъй като те вчера аварираха май ще се почива.
      Сега ще звъня на Вальо да видя какво ще каже за утре-ако поне и той се навие идваме,че иначе ще сме наистина малко.

Коментар

Аз идвам,Ники и той ,ти и доколкото разбрах Милен със Самурая .Ставаме 4 коли.Ако има още желаещи,да се включат !
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Утре в 10ч. на обичайното място АПЖ.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

както се казва-аз отивам,бати на две.там съм момчета,че доста ми липсвате.
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Принципно нямам планове и съм втора смяна така, че може да дойда, но не гарантирам.. Като се съберете и ако ме няма, тръгвайте..

Коментар

Не виждам от какво се притеснявате. Водата вече се уцеди дори и от ниското. Ние приемаме приятели! Заповядайте!
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

А и както го дават през идната седмица суша и температури 15гр. може би това ще е последната сравнително кална разходка.
                  Е все пак идват и Пролетни дъждове,но то я вали,я не вали...,така че 10ч. на АПЖ.

Коментар

Радо наплаши народа с клиповете..
                    Днес не успях пак да сменя кабелите, свещите и капачката, но утре съм на линия..Вдигнах и малко оборотите и поне сега не гасне.. Ново въже на лебедката, ролка и още няколко помощни въжета..
                    Говорих с Нихорлиев преди минути, той ще отсъства..

Коментар

Много исках да дойда,но чакам да дойде нов диференциал и трябва да заварям кожуха задния че се пукна.. а така и така ще я разлабяме нивата може да и сложим и самоблокираща касета.

Коментар

Аз се прибрах, измих витарата измих и мене ..И на работа
                        Днес беше много готино, времето беше страхотно, Янко с шосейните гуми мина от всякъде
                        Имам само шест снимки, но за сметка на това, много видео, което започвам да обработвам сега..
                        Гумите ми от пасажерската страна бяха набити пак с корени и докато се прибера омекнаха доволно..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0118(2).jpg
Прегледи:1
Размер:214.7 КБ
ID:5457935Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0119(2).jpg
Размер:291.3 КБ
ID:5457936Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0120(2).jpg
Размер:261.7 КБ
ID:5457937Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0121(2).jpg
Размер:92.0 КБ
ID:5457938Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0122.jpg
Размер:157.8 КБ
ID:5457939
                        Прикачени файлове

Коментар

Няма как човек да не е доволен след преживяванията в този прекрасен Празничен Мартенски ден,изпълнен с толкова много емоции,които за пореден път ни предложи Бакаджишкия терен.
                          Какво повече да кажа:отново дълбоките коловози и деретата бяха преобладаващи,машините работеха на своя максимум-/особено Нивата с шосейните "Каймани" видя доста зор на моменти/,поздравления за Антон,който дойде да ни уважи от Гавраилово и тестваше Витарата докрай в коловозите на тежкия черноземен терен.
                          Към края на разходката машината даде и доста добри резултати при преодоляването на стръмни наклони.
                          И така,стига с обясненията-пускам това,което успях да хвана с моето фото...
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 03-03-13, 18:41.

Коментар

Аз също съм много доволен от разходката днес, от доста дълго време не бяхме затваряли маршрута но днес успяхме. Ще чакаме снимки и клипчета от колегите.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Стигнал съм до 2/3 от клиповете..Изрязването става бавно, защото се налага да прегледам целия материал от днес, макар и да не участвах до края..
                              Водя преговори с брата, за неделята, искам я като цял свободен ден..Днес беше страхотно!

Коментар

Сега ми звъня Вальо с "Английската УАЗ-ка".
                                Другата седмица записалите се машини са неговата,Тойотата 4.2т и Нисан Патрол.
                                Дай Боже да има и други желаещи,макар че най-вероятно калчицата ще се е дръпнала сериозно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X