Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Ей, Янко то не остана джипка в Сливен и Ямбол да не е закъсвала на тая чешма на Бакаджика.

Коментар

Янко, изобщо не се съмнявай за това, че си изкарахме чудесно! Синът ми още разказва на майка си, за калта, за заслона и тнт. Беше добре!

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
        Ей, Янко то не остана джипка в Сливен и Ямбол да не е закъсвала на тая чешма на Бакаджика.
        Ха,ха-зависи.
        В случая въпросното място не е толкова гадно и всичко е въпрос на подходящи за дълбока кал гуми.
        Примерно казано смятам,че с едни "Каймани" никой джип не би имал проблеми специално там след като Нивата с тесните Ласи мина почти цялото място от край до край и се окопа накрая,ама доволно-до праговете

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
          Янко, изобщо не се съмнявай за това, че си изкарахме чудесно! Синът ми още разказва на майка си, за калта, за заслона и тнт. Беше добре!
          Само да завали и да влезем в "сезона" ще се постарая до колкото ми стигат силите и техниката да караме на по-интересни и сериозни места.

Коментар

Днес програмата е за трасиране на пътища в района на Жеравна-Котел-Нейково.Старт към 10 ч. от Ямбол.Триони и брадви си носете.
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

И така-завърнахме се успешно.
              Проучихме доста нови пътища в района на Жеравна,Нейково,Котел.
              Проверихме и един мой любим път,който за щастие вече е разчистен от дървосекачите и се кара спокойно-/Найден знае за кой път говоря-"Изворите на р.Камчия"-с.Раково/.
              Поздравявам колегата Радостин Раднев за отличната ориентация,която показа за пореден път.
              Общ пробег за деня-180км.
              П.П.Радо,пусни някоя снимчица.
              Последно редактирано от Янко Желязков; 27-10-12, 21:19.

Коментар

Здравейте, една сутрин няма да вляза във форума и съм ви изтървал. Голяма съм шматка! За сметка на това пък почти цяла седмица ще вали и предполагам следващия уикенд ще е интересен.

Коментар

Здравейте колега Нихорлиев,не сте пропуснали много.
                  Така или иначе маршрутите по които минахме тепърва предстои да ги затвърждаваме.
                  Ще бъде интересно,особено в кално време предвид стръмните подеми и странични наклони.
                  Честно казано за такива като нас без лебедки ще си е жива мъка,но и голямо приключение.
                  Що се отнася до времето в момента-Да,повече от перфектно се очертава да бъде.
                  Ще пишем пак към края на работната седмица какви ще ги вършим и къде...

Коментар

Дано да не е като този край на седмицата, събота в 08:00 се обявява и в 10:00 старт Нещо екстремно ми се стори
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                      Дано да не е като този край на седмицата, събота в 08:00 се обявява и в 10:00 старт Нещо екстремно ми се стори
                      Ще се постараем да не е и да пишем своевременно.
                      Тази седмица по изключение нещата ги решихме на момента и газ.

Коментар

Янко миналата седмица сте се натъкнали на е дни мои познати ловци, над петолъчката,взели са ви за браконери ........тъй че умната!
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Всичкото хубаво,ама някакси не върви да ни взимат за бракониери-караме по открити места и то посред бял ден.
                          Освен това спряхме,говорихме с хората и те ни казаха,че няма проблем да продължим напред.

Коментар

За да няма изненади,уважаеми приятели от сега ви информирам-в събота било задушница,това обаче не пречи да уважим по богоугоден начин деня.Падналия дъждец си е направо предизвикателство.Аз в събота ще излизам-на къде още не е решено.Така,че сте уведомени.Очаквам спътници в разходката.
                            Нека силата да бъде с нас!
                            Suzuki Grand Vitara
                            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
                              За да няма изненади,уважаеми приятели от сега ви информирам-в събота било задушница,това обаче не пречи да уважим по богоугоден начин деня.Падналия дъждец си е направо предизвикателство.Аз в събота ще излизам-на къде още не е решено.Така,че сте уведомени.Очаквам спътници в разходката.
                              За сега нямам други ангажименти и се записвам.
                              Ще потвърдя на 100% в Петък-вечер.

Коментар

Ако сме в нашия район бройте и мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X