Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Малко фото от бойното кръщение на едно Паджеро 3000-автомат.Машината е на мой приятел.Купи я скоро и искаше да му предложа близък терен да я пробваме-/с "Кобрите" нямала закъсване/.
    Е оказа се,че има.
    Всъщност това е малка част от разходката.Повече фото утре...
    Прикачени файлове

Коментар

Коментар

Чудесно време-има ли желаещи за нещо в района примерно към Събота....../то пък май работен ден,евентуално за Неделя/-хайде Димич,имам информация от КАТ,че скоро си регистрирал къса Киа,Живко давай Ланд Ровъра поне една разходка из "Бакаджиците" да спретнем,че туй ще са дъждовете-Лято идва!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          Чудесно време-има ли желаещи за нещо в района примерно към Събота....../то пък май работен ден,евентуално за Неделя/-хайде Димич,имам информация от КАТ,че скоро си регистрирал къса Киа,Живко давай Ланд Ровъра поне една разходка из "Бакаджиците" да спретнем,че туй ще са дъждовете-Лято идва!!!
          Нещо леко за в неделя?
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ами аз леко предлагам,че ще съм съм с новата си боичка
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Живко,предлагам да се чуем и уговорим утре вечер.
              Антоне,слагай едни номера идвай да караме у нашия край,че с тия шосейки не съм много за Балкана-/не че нещо,ама бая дъжд се изсипа пък не ми се прехвърлят "калните гуми"/.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Живко,предлагам да се чуем и уговорим утре вечер.
                Антоне,слагай едни номера идвай да караме у нашия край,че с тия шосейки не съм много за Балкана-/не че нещо,ама бая дъжд се изсипа пък не ми се прехвърлят "калните гуми"/.
                Добре ще се чуем.

Коментар

Аз номера имам,но Евгени няма,пък сме се разбрали.Но мога да ги питам.
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Аз номера имам,но Евгени няма,пък сме се разбрали.Но мога да ги питам.
                    Добре,пишете ако идвате.
                    Наясно съм,че ще имате желание и за преодоляване на по-сериозни местенца,тъй че и за това е мислено.

Коментар

Сборния пункт утре е в 9.30ч. на бензиностация "АПЖ"-/Изхода за с.Чарган/.
                      Всеки,който желае е добре дошъл.
                      Наобед се предвижда и скара/бира,разбира се в разумни количества за водачите.

Коментар

Малко фото от днешната разходка,състояла се в покрайнините на "Бакаджиците".....
                        Та на кратко:доста дъждец е паднал и терена е много разкалян.
                        И двете машини бяха с шосейни гуми и това допълнително създаде трудности на моменти.
                        Особено интересно беше на дерето над с.Търнава,където срещнахме известни трудности с изваждането на Диското.
                        Имаме и леки козметични щети по машините и един счупен фар от скъсало се въже,но както се казва-"гората си взима нейното".
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Ivanka Dimova; 20-05-12, 15:20.

Коментар

Ммм да без подходящи гуми в гората не се ходи.Днес беше бойното кръщене на Диското и гората си взе своят данък; счупен фар,скъсана степенка, разкачена предна броня.Иначе като цяло съм доволен от машинката, мисля че има доста големи възможности но........малко да се поопарича и ще я направя

Коментар

Искрено ти го желая.
                            Уважавам ги тези машини.
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Да зема да доида да натруша витарата другия пат ли
                              Иван Петров 0896626666 / 0895516666

Коментар

Живко ставаме двама със счупени десни фарове за Диско 1.
                                Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                                На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                                Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X