Е,разбира се-не усещаш ли,че се шегувам със зададените към теб въпроси?
Та както и да е.....,хайде сега по същество:
-Предвид приятното време,което се оформи тази вечер един бивш колега ми звънна за предложение да си тества джипката Азия Рокста.
Аз разбира се не умея да отказвам,еле пък като вали,веднага взех скромната снимачна техника,долях бутилката на Нивата и право към покрайнините на с.Кабиле.Стигнахме до стръмна могила-пробвах я,Нивата в един момент остана на задни гуми,абе стръмничко си беше-/е не колкото баира на Блатец/ и в крайна сметка се качих с доста буксуване.
Азията не посмяхме да я пробваме,тъй като все още колегата не е преодолявал подобни подеми.
След това се насочихме в посока с.Завой с цел да пробваме един отточен канал.Джипчето остана вътре,но нямаше и какво да се очаква предвид 100% шосейните гуми.
Та преди да пусна и фотото от все още светлата част на деня малко инфо за тази екзотика в Ямбол и като цяло в България с име Азия Рокста:
-Двигател-бензинов-1.8 от Мазда 626.
-Окачване-тип Сузуки Самурай-/изцяло ресорно,ресорите са под мостовете/.
-Маса-около 1600кг.
-Шаси-изключително здраво и масивно изработено-/по дебелина прилича на Г-е,Патрол,УАЗ/
-Мостове-за хубаво или за лошо доста обемни,но за съжаление с нискостоящи дифове-/с тези гуми просвет 18см.,иска си поне едни 31-ци джипчето/
-Странична устойчивст-благодарение на широките мостове и ниския център на тежестта стр.устойчивост е перфектна.
-Бавни предавки-бих казал ИСТИНСКИ-на 1-ва бавна моторът ръмжи на 6000об/мин.,а скоростта е 8-9км/ч.
Това е съвсем накратко по джипчето,ето и малко фото-/съвсем скромно,но с тези гуми толкова/:
Прикачени файлове
Последно редактирано от Янко Желязков; 20-09-12, 22:49.
Тази привечер отново имаше леки кални експерименти.
За разлика от вчерашните снимки на тези фигурира само Нивата.
Азия Рокстата след снощните изпълнения я оставихме в заслужена почивка,докато и се сложат рошави гуми.....
Прикачени файлове
Последно редактирано от Янко Желязков; 21-09-12, 19:53.
На 23.9.2012 в 8.00 тръгвам с пълна Витарка към Медвен.Там от Синия вир нагоре по реката но пеш.Ако срещна орга тима на състезанието и ми кажат нещо за трасето ще се постарая да позяпам.Иначе имам намерение надвечер да отида до финала и след това до бивака в Сливен.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Добро утро!След малко тръгвам към Медвен.Там ще си направя една разходка през м.Царевец,,Черните извори,пешерите Маарата и малката Маара,Транливия връх/на билната пътека Ком Емине/,след това слизам на юг към Садово.Предполагам,че през този район ще минат и състезателите
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Тази седмица съм за риба! Следващата също...[/QUOTE
Малко повече информация да дадеш може и да се срещнем някъде
Даче,аз викам да се срещнеш с мен,че вече почти месец не сме се виждали-/доволен ще останеш-гарантирам ти/.
Ще играем във филма-"Тръгнах с кола,връщам се пеша"
За рибата проблеми няма-ще минем покрай някой магазин.
Даче,аз викам да се срещнеш с мен,че вече почти месец не сме се виждали-/доволен ще останеш-гарантирам ти/.
Ще играем във филма-"Тръгнах с кола,връщам се пеша"
За рибата проблеми няма-ще минем покрай някой магазин.
В този филм съм участвал Яче има време не бързай сега тръгвам за село Оман за рибка с преспиване ако искаш намини
В този филм съм участвал Яче има време не бързай сега тръгвам за село Оман за рибка с преспиване ако искаш намини
Здравко,какво стана,хванахте ли рибка на Оманския язовир?
За Събота готов ли си за нещо в района с Нивите-/разбира се и други машини са поканени/-само желаещи да има.
Коментар