Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

много джипари в Ямбол пък един записан за Бургас . да неса ви наплашили нещо. Янко аиде моито момче какво чакаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
      много джипари в Ямбол пък един записан за Бургас . да неса ви наплашили нещо. Янко аиде моито момче какво чакаш.
      Здравей Ончо-отговарям директно на поканата:Имам желание,но нямам възможност да се състезавам с Нивата,поради простата причина,че за сега ми е единствена и всекидневна кола и нямам куража да я подлагам на големи натоварвания.Ще гледам да дойда и да уважа мироприятието поне като зрител.Поне за сега повече от разходки в гората с нея не мога да си позволя.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 21-04-11, 20:11.

Коментар

• От: Re: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнение
        Янко за тази вечер предвиждате ли поредна разходка в калта или ще почиваме?
        Ванче имам на предвид нещо и това е пътя през гората Деница-Оман.Там почти всеки ден изнася дърва редукторна Прага и коловозите са огромни.Незнам,обаче дали да не оставим разходката за през деня,защото опастността от сериозно закъсване е голяма.Тази вечер мисля да почивам,че с тези разходки вече 3 вечери почти не съм спал.Има и други маршрути за проверяване,но всичко с времето си.
        Последно редактирано от Янко Желязков; 21-04-11, 20:22.

Коментар

Въпреки,че тази вечер бях решил да си спя спокойно вкъщи това не се случи.Групата ми звънна към 23ч. и поехме в посока с.Чарган-с.Търнава.Този път,обаче се натъкнахме на тресавище и яки коловози и се наложи да се прибираме към Ямбол пеша.Тесните и добренапомпени Ласи така яко окопаха Нивата,че шансът за излизане от гадното място беше нулев.Ето и малко фото-/за съжаление в най-интересния момент бяхме кални до ушите и нямаше как да хвана всичките емоций на нощта/.Сега остава на сутрината да си прибера Нивата и всичко ще е 6.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от Янко Желязков; 22-04-11, 03:57.

Коментар

Янко, ходи си прибирай колицата, защото ония бързите с каруцте не спят и ...... ще трябва да я търсиш в пунктовете за скрап!!
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Градски голема работа сте. Малко като тоя с Хамъра. Очакваме репортажа от мястото на събитието.http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=68
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                Янко, ходи си прибирай колицата, защото ония бързите с каруцте не спят и ...... ще трябва да я търсиш в пунктовете за скрап!!
                Благодаря за съвета градски-колата си я прибрах по най-бързия възможен начин още в 6ч. сутрината и оттам директно отидохме за риба на язовира в с.Инзово.Успяхме да хванем и 4 шарана по около кило.Довечера-банкет.
                Последно редактирано от Янко Желязков; 22-04-11, 17:44.

Коментар

Снощи беше много яко-до сега не бях преживявала такова чудо:Да тръгна с кола извън града и да се прибера пеша.Благодаря на Янко,че ме носи на гръб,докато излезем от калта.Леко съм понастинала,но съм готова за нови приключения.Поздрави на всички 4х4 маняци.П.П.Янко Нивата е доста височка и е супер,но ми се струва,че вече трябва да и сложиш по-сериозни гуми.
                  Последно редактирано от Ivanka Dimova; 22-04-11, 19:53.

Коментар

• Re: Разходки около Ямбол

Янко, що не се обади поне да дойда с колата да ви прибера да не вървите пеша. Тъкмо щяхме да отидем на Инзово по тъмно още... Утре идвам да ти прибера ключовете за Нивата да не правите повече щуротии посред нощ. От другата седмица си на колело, както искаш така го мисли!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнение
                      Снощи беше много яко-до сега не бях преживявала такова чудо:Да тръгна с кола извън града и да се прибера пеша.Благодаря на Янко,че ме носи на гръб,докато излезем от калта.Леко съм понастинала,но съм готова за нови приключения.Поздрави на всички 4х4 маняци.П.П.Янко Нивата е доста височка и е супер,но ми се струва,че вече трябва да и сложиш по-сериозни гуми.
                      Ванче отдавна съм разбрал,че за нашия лепкав чернозем освен "Каймана" и "Тракторката" всичко друго е майтап,но колата минава средно по 22-25 000км. годишно и няма как да карам с такива сериозни гуми.Явно за в бъдеще ще трябва да стягам два комплекта-/за шосе и за в гората/,че с тия тесни Ласи съм до първата по-дълбока кал.Не че не мога да мина и с тях,но не ми е лесно всеки път преди тресавището да ги изпускам на 0.5атм. и след това да помпя 1 час.Защото и това се е случвало....,той Найден знае....-и той помпи тогава...

Коментар

По точно само аз помпих, но както и да е...

Коментар

Христос Воскреси!!! Честит празник колеги.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Воистина Возкресе! Честит празник!

Коментар

Честит празник и от мен.

Коментар

Янко като ти гледам разходките състезанието ще ти се види като равно поле.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X