Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Падна хубав дъждец и направихме една макар и скромна разходка.Тъй като почти се свечеряваше,а и бяхме само с моята Нива решихме да минем по познато и изпробвано място.Местността "Люляците" ни предложи много кал,коловози и пълни локви с вода.Успях да направя само 5-6 снимки и батерийте сдадоха багажа....
    Прикачени файлове

Коментар

Янко, тази местност не я знам, но нещо ми говори, че там вече няма люляци...
      Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
        Здр.Саше-прав си.От както взеха да изнасят дърва с Виетнамките не само,че няма люляци ами вече и път почти няма.Напоследък едвам минавам с Нивата от там.Май ще трябва да слагам някои гуми 205/80-16,че Ласите вече ми идват малки......

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
          Те люляците не са точно там където караме.Има една прекрасна хижа която носи името "Люляците",от нея нагоре започва люляковата горичка,мисля че още я има.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Те люляците не са точно там където караме.Има една прекрасна хижа която носи името "Люляците",от нея нагоре започва люляковата горичка,мисля че още я има.
            Да,така е Живко.Ние караме в съседния район,където е главно широколистна гора.

Коментар

Колеги,голяма суша настана.Какво става,някой излизал ли е някъде или в момента всички сили са насочени към организацията на предстоящото състезание в с.Гавраилово?

Коментар

Да,тъka e...добре,че има занимание по-създаване на трасе за състезания където до сега не е имало и пада доста РАБОТА. Бес това Бегачките ни са в ремонт на някой

Коментар

Днес по случай падналия дъжд направихме лек обход в района.Като цяло терените са недостатъчно разкаляни.Ето и някоя снимчица колкото да не е без хич...
                  Прикачени файлове

Коментар

Днес почти завърши тунинга на Гранд витарата на Иван-Дениза, направихме и малко тестове.
                    Ето и малко фото:

Макар че гумите са малки и шосейни се справи много добре.
                    Честито Иване!
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Браво!Изглежда много добре.

Коментар

Честито Ванка, много кални и безаварийни километри!Надявам се скоро да я видим в действие.
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Честито,пак се увеличихме Витараджиите!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Много безаварийни. Идругия път не изключвай машинката за централното.

Коментар

Има ли мераклий да спретнем една разходчица в района утре?
                              Прогнозите са за дъжд още от тази вечер.

Коментар

Хубав дъждец вали вън.
                                Със Здравко-/зелената Нива/ ще поемаме към "Люляците" или Бакаджика.
                                Ако има желаещи звънкайте колеги.Час на тръгване 20.30ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X