Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Първоначално публикуван от tzani Преглед на мнениеАз съм За......Ако има други мераклии....давайте да се мятаме...
Коментар
-
Здравейте
Добра разходка си правитеВиждам познати места но също така и такива на които не сме карали. Та ако другата седмица имате път към района на Приселци да речем. Може ли да ви се включим с една две бъгита в разходката
От село Китка. да се социализираме и ние малко с оффобществото
Коментар
-
Първоначално публикуван от gtamahkyarov Преглед на мнениебраво! добре се забавлявате.
поздрави от остров мавриций!Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Готов съм. Навит ли си утре да си отмъстим?...Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнениеГотов съм. Навит ли си утре да си отмъстим?...Suzuki Samurai 420i
Коментар
-
Ако има навити за утре..., а ако няма - ще сме две витари: синята и червената. Час на тръгване около 10.00. Посока Кичево. Става дума за СЪБОТА - 23.03.2013г.Последно редактирано от VULKAN; 22-03-13, 20:42.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Тръгване в 10.00 часа. Сборен пункт метан станцията на терапията. Всеки е добре дошъл.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар