Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий

X
- 

От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Снимки от вчера

и малко от днес:
 Тук дето брулих шипки и бутах дръвчета ме чакаше тилифона

Така се мажат гуми

Те така обувки

а така правим грънци

най-вероятно се досещате че не се разминах и с това на няколко пъти

и накрая благополучно ф цифилизацията
  Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 25-02-13, 03:52.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 25-02-13, 03:52.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
 Защото така ми харесва...
 Телефон: НЯМАМ
 Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
 Коментар
- 

Наистина няма по гадно нещо от коловози от каруца. Замислям се че бих предпочел коловоз от ГАЗ66 отколкото на каруца дървовоз. Немислех че има по тясно нещо.А изкуственото езеро по средата на пътя ме изненада но отнесения от дъждовете път беше върха на сладоледа.Текелажа обаче си е важен и трябва да го подържаме.Първоначално публикуван от borko_70 Преглед на мнениеОще утре ще се заема с въжето/то обущаря бос ходел/ и лагера ще погледна за да съм на линия за новата опознавателна ама то и днес опознавахме коловозите с размер на каруци ама беше супер разходка с намек за хард ама само намек а сега ама беше супер разходка с намек за хард ама само намек а сега за всички които карат и не се боят от пътя без ......пътНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . за всички които карат и не се боят от пътя без ......пътНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
 Дий Снайдер
 Коментар
- 

привет Неразбралчо мислех че само аз не спя ама не-искаш ли да минем по трасето от хижата в Батово нагоре там дето ни изненада мрежат на Батово мисля че е добро предизвикателство и за другите участници в спусканетоJeep Wrangler - 0888 856254
 ГАЗ 66
 Range rover
 Коментар
- 

Тази мисъл и на мен ми се въртеше из главата, но снега развали всичко.При това положение по обратния маршрут ще стигнем кой до където му издържи лебедката или акумулатора...доста време ще ни е нужно да качим байра след реката и следващия със страничния наклон.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
 Защото така ми харесва...
 Телефон: НЯМАМ
 Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
 Коментар
- 

На 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
 Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
 ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
 Коментар
- 

+1Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеНа 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
 АСК Ален Мак
 Коментар
- 

По кое време?Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеНа 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.Малко снимки и от мен:
.Малко снимки и от мен:

Имам информация ,че доста кал ще има...
 Имам информация ,че доста кал ще има... Ако приемате идеята,пишете.Ще бъде весело
 Ако приемате идеята,пишете.Ще бъде весело 

Коментар