Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Тъй значи,до 10 часа сутринта никакви уговорки и после в 8 вечерта колегата пише за хубави емоции.Тъй ли никой не можа да пише един час за сбирка!Айде поне пуснете снимки да не сме капо...

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
      Тъй значи,до 10 часа сутринта никакви уговорки и после в 8 вечерта колегата пише за хубави емоции.Тъй ли никой не можа да пише един час за сбирка!Айде поне пуснете снимки да не сме капо...
      След като не се писа нищо аз се чух с тези дето ги познавам и се уговорихме и тана, но бях вече далече от компа, а вие по-добре би трябвало да се познавате и уговаряте.
      То моето си беше малко тип моля ви вземете ме. Джипа хич не беше подготвен за подобен преход и се надявам колегите да не се сърдят нещо. Та така.

Коментар

То както винаги става 10км по черно ,куп емоции ,отказала лебедка,блокирало каре на кардан,малко кал, скъсан болт на Hi-lift, и много други глупости. Аз се отказвам , нека изсъхне малко и те така... Едно поне бе добро ,пърленките на клечка и свинските гърди.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          То както винаги става 10км по черно ,куп емоции ,отказала лебедка,блокирало каре на кардан,малко кал, скъсан болт на Hi-lift, и много други глупости. Аз се отказвам , нека изсъхне малко и те така... Едно поне бе добро ,пърленките на клечка и свинските гърди.
          Нищо не каза за духането.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Прикачени файлове
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ама то за такова духане ли ставало въпрос...
              Аз си мислех за друго.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Нищо не каза за духането.
                Предател
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Като пристигнахте, огъня гореше ли все още?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                    Като пристигнахте, огъня гореше ли все още?
                    Имаше още жар, благодарим за което. Имахме непредвидено забавление с въжена оргия и за това закъсняхме.
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Имаше още жар, благодарим за което. Имахме непредвидено забавление с въжена оргия и за това закъсняхме.
                      Поне не бях само аз закъсалия. Благо благодаря за напътствията в шофирането офроуд. Сега като се замисля само на теб не ти бе нужна помощ. Евала майстора си е майстор.
                      Благо дали, ще е удобно някой път да ме вземеш за компания в самурая да видя и от другата страна как се кара???

Коментар

Виж сега, както ти казах "Препятствията в офф-роуда са само в главата на шофьора". Всичко е тренировка и практика. Надявам се да си запомнил нещата които ти казах и следващия път като излезеш в безпътието ще ти е много по-лесно(това е капка в океана но имаш желание и ще напреднеш бързо).Покупката на автомобил 4х4 не те прави автоматично експерт в материята. То има и някой които са родени "научени" ама такива от моето обкръжение няма ,ама се стремим да сме по близо до съвършенството. Возенето при мен може само да те обърка защото няма да усетиш много от начина на управление но ще направим експеримент по повода. Абе нека се разелени природата и ще излизам по често с вас и имам разни проекти на идея.
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнение
                          Ами какво да караш,дай да опитаме пожарникарите във Ловеч какви вино и ракия правят хихихи
                          Багажа е нагласен. Утре отново пътувам за Варна. В неделя ако има разходка съм пак със вас.
                          Прикачени файлове
                          GSM 0877 08 99 19
                          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Това сигурно са елексири от Ловешкия край,ако всичко е наред мисля да ги уважа.
                            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                            АСК Ален Мак

Коментар

Параходи приемате ли?

Коментар

Ако има някой БЕЗДЕЛНИК да се обади. Ще бачкам по джипката, а сам е скучно и опасно. Мисля днес и утре да шпренговам окачването, че е много нисичко и блъска в откатните тампони.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X