Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
От: Организиране на OFF ROAD разходка около ВарнаСледващата седмица жив умрял съм с вас, че много ми стана почивката...Дамян Станков Така поне не ти е кална джипката. НАЗДРАВЕ.
Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Снимки
Трак: Sherba 2013.zip
и
<a href="http://youtu.be/_djx-9Qn2R8" target="_blank">Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
www.facebook.com/BgOffroadPhotographer
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнениеПатрола е в бокса за около месец.В сряда трябва да ми пристигне отремонтирания преден кардан,около месец ще чакам новите амове от Австралия,чакам и ремонтен комплект за помпата на хидравликата,семеринги за сферата,някакъв иглен лагер.....и ред при бояджия.
Изтървам хубавата калJeep Wrangler - 0888 856254
ГАЗ 66
Range rover
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_70 Преглед на мнениеЖоре привет чувам че Патрола е в бокса може ли да ми дадеш някакъв адрес че имам нужда от части за Вранглера а тука ми извиват ръцете
Хубавите части са си цифра,недей да правиш компромиси с евтини ментета !
Скъпите части ги няма в България,чакаш ги от 10 до 30 дни.
Потърси колегата PATROL FEN http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97674NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнениеКожи дерат навсякъде
Хубавите части са си цифра,недей да правиш компромиси с евтини ментета !
Скъпите части ги няма в България,чакаш ги от 10 до 30 дни.
Потърси колегата PATROL FEN http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97674Jeep Wrangler - 0888 856254
ГАЗ 66
Range rover
Коментар
-
Борко, здравей! Има тема в подраздел Джийп - Части систематизирано, или нещо от сорта... Там ще намериш почти всички доставчици с координати и цени. Друг е въпрос, че това, което търсиш - лагер-главина, почти навсякъде струва едни и същи пари..... Така че понякога нямаш много избор....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от valchog Преглед на мнениеАз си ремонтирах скоростната кутия и смятам да идвам пак да се цапам. Пазя си малко кал по носачите за споменНа някой да му се намират джанти 15ки 5х 114.3 ?
Jeep Wrangler - 0888 856254
ГАЗ 66
Range rover
Коментар
-
Следвата разходка планирахме да е в събота 09.03.2013 г,в района на Бърдарево, Голица,Булаир.....някъде в него район.Ще се чуя с колегите от Долни чифлик ,ако искат да дойдат с нас.
В петък ще напиша каква е уговорката .NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар