Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Снимки от вчера
и малко от днес:
Тук дето брулих шипки и бутах дръвчета ме чакаше тилифона
Така се мажат гуми
Те така обувки
а така правим грънци
най-вероятно се досещате че не се разминах и с това на няколко пъти
и накрая благополучно ф цифилизацията
Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 25-02-13, 02:52.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_70 Преглед на мнениеОще утре ще се заема с въжето/то обущаря бос ходел/ и лагера ще погледна за да съм на линия за новата опознавателна ама то и днес опознавахме коловозите с размер на каруциама беше супер разходка с намек за хард ама само намек а сега
за всички които карат и не се боят от пътя без ......път
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
привет Неразбралчо мислех че само аз не спя ама не-искаш ли да минем по трасето от хижата в Батово нагоре там дето ни изненада мрежат на Батово мисля че е добро предизвикателство и за другите участници в спусканетоJeep Wrangler - 0888 856254
ГАЗ 66
Range rover
Коментар
-
Тази мисъл и на мен ми се въртеше из главата, но снега развали всичко.При това положение по обратния маршрут ще стигнем кой до където му издържи лебедката или акумулатора...доста време ще ни е нужно да качим байра след реката и следващия със страничния наклон.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
На 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеНа 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеНа 3-ти е по-добре да сме пред общината, иначе офроуда из града ще продължава да ни е вързан в кърпа.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар