Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Calico Преглед на мнение
    Честото на Стефан и Десо и да полеят подобаващо купата за да поникнат още купички
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Сега вече разбрах защо блъскате синята витара в трудни места на разходките си ,вие сте я тренирали за траяла в Стара загора Аз като един от съдийския екип на траяла се изкефих много на безапелационното преминаване по трасето. Честито първо място ! Но все още нещо не мога да разбера ,разбрахме се с Неразбралчо да се чакаме в Карнобат в 6:50 и да пътуваме заедно към Ст.загора и той разцепи секундата и беше точно на време в Карнобат ,а вие все се оплаквате че закъснява за разходките
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
        Забрави...пускай водата ...и си гледай кефа
        Ти престани да се сърдиш за глупости. Сигурно съм те засегнал с "Тодоровата Чешма", ама ако незнаеш е направена на мой терен.
        А и виждам, че полагаш усилия да напреднеш в екстремния офроуд, което е похвално.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Ти престани да се сърдиш за глупости. Сигурно съм те засегнал с "Тодоровата Чешма", ама ако незнаеш е направена на мой терен.
          А и виждам, че полагаш усилия да напреднеш в екстремния офроуд, което е похвално.
          Тук,г-н Тенев , сте в огромна грешка...не се сърдя на никого за нищо.Второто изречение няма да го коментирам и нямам право да изявявам каквито и да е претенции за собственоста на когото и да било.Единственото усилие което полагам е в името на така наречените разходкаджии или семкаджии за легализирането на информацията за интересни места за гледане на тукашното състезание която до този момент се разпостранява чрез телефоните между близки и приятели и за изчистване на взаимоотношенията между опитните като Вас и аматьорите като Мен ,но засега безуспешно.Имал съм близка среща от незнам си кой вид , но тя не е била заради желанието ми да науча нещо ново , а защото не се съобразявам какво и как коментирам и според коментарите в последствие на приятели е била за да ми се покаже колко съм далеч от понятието офроуд и затова никога не използвам тази думичка в първо лице единствено число за себе си

ЗаБилеШка :Ако сметне някой поста ми за спам да трие без да пита и да раздава награди както той реши за правилно

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
            Вие като се разхождахте само по един път ли се "спасявахте" или имаше "ледебки /много на брой/". Трябва да внимаваме кой накрая ще остане сам в гората за мечката.
            Това е тема за разходки, така че да - може да се присъедини всеки, ако не искате да се присъединява никой - недейте да пишете тук. Че и да не беше тема за разходки, аз и на състезания не съм видял да не извадят някой.
            Чакай сега! Лебедка си имам и се спасявах сам - г-н Тенев ме вади само веднъж да не газим в голямата кал! Не сме правили завера и не сме се крили да ходим само двамата! Виж колко пъти писах в темата да питам дали има огранизация за СЪБОТА!? Отговори ми само г-н Тенев.
            Извинявам се че писах в темата - ще следя вече само дали има огранизация от трети лица и така ще се обаждам...и какви са тия сръдни...не разбирам нещо!

Коментар

Интриги, скандали, расследования......

Вие всичките що не си гледате кефа? Организатори да не пишат при расходкаджии, расходкаджии да не пишат при състезатели.... Аман.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение

Вие всичките що не си гледате кефа? Организатори да не пишат при расходкаджии, расходкаджии да не пишат при състезатели.... Аман.
                Алоо Софиянеца Ще си интританстваме,скандализираме, ще си разледваме ще си правим каквото си поискаме - стига са ни командвали от столицата и тука хора живеят
                Жив и здрав!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение

Така де ... защо трябва да се познаваме или срещаме ...какво значение има като сме от един и същи град и хобито ни се припокрива до някъде...все пак става дума май за професионалисти и лаици и няма начин тия две групи да имат някакви допирни точки камо ли да седнат на една маса и да намерят обща тема за разговор

Коментар

Ми трябва да има желание и на двете страни за този диалог..... Аз по неясни причини познавам почти всички от пишещите в тази тема, за малки исключения.... Ама съм "софиянец", като ми вика Морския.....

Вземете да се запознайте. Още повече, че на Пламен ще му трябват хора за самото състезание, а вие ще искате да стоите на най-интересните места.... Мисля че ползата е очевадна за всички....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Така де ... защо трябва да се познаваме или срещаме ...какво значение има като сме от един и същи град и хобито ни се припокрива до някъде...все пак става дума май за професионалисти и лаици и няма начин тия две групи да имат някакви допирни точки камо ли да седнат на една маса и да намерят обща тема за разговор
                      Едно мога да ти призная. Имаш невероятен талант да плещиш глупости.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ееееее!!! Щом я докарахме до признания да взема и аз да си призная ...пък знае ли човек може и да ми олекне.Та: "Странно ми е да получавам мнения и препоръки в темата за разходки от хора на които за две години неможах да им видя очите на поне една разходка или да има някакви следи по снимките от тях на такава."

Коментар

Ще трябва да обясня явно. На разходка се ходи, за да се кара. Повече от 3-4 коли е грешно, защото ще има поне 1 с галоши и двама без лебедки. . Така се опорочава цялата разходка. Като са 8-9 джипа сам знаеш какво се получава. Ако ще се събираме на пикник, мога да дойда.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Ще трябва да обясня явно. На разходка се ходи, за да се кара. Повече от 3-4 коли е грешно, защото ще има поне 1 с галоши и двама без лебедки. . Така се опорочава цялата разходка. Като са 8-9 джипа сам знаеш какво се получава. Ако ще се събираме на пикник, мога да дойда.

Ти да видиш...!!! Разходка - това ,според талковния речник е :Ходене или кратко пътуване за разлечение, за отмора. Сякаш в тълкованието на думата отсъства даже и намек за сътезание,стремеж за въображаемо първенство и т.н.... Толкова ли е неприятно,досадно,гнусно и т.н да помогнеш на потънал,закопан,окопан колега...??? Или самото участие в мероприятие, което не е организирано от колеги "Професионалисти" е унизително за тези същите "Професионалисти??? Група от хора с еднакво хоби се събират 1 път седмично да се позабавляват и порадват на хобито си,като част от забавните моменти са именно тези,анатемосани от "Професионалистите" т.е :вадене-издърпване на колега без лебедка,взаимопомощ във всяка една възникнала ситуация....и т.н...

Коментар

Тарга,Петьо,не ви ли омръзна вече да се заяждате един с друг ?
                              Съобщавам още от днес,че в неделя 17.02.2013г ще има организирана разходка,подготвяйте си джипките !
                              В събота ще публикувам мястото и часа на сборния пункт,ако някой има идея за маршрут,нека да предложи .
                              п.п.Ако има желаещи И за разходка в СЪБОТА,кажете,ще заформим организация и за тогава
                              NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                              ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Та: "Странно ми е да получавам мнения и препоръки в темата за разходки от хора на които за две години неможах да им видя очите на поне една разходка или да има някакви следи по снимките от тях на такава."

Темата е бая страници - вземи ги поразгледай, може и да те светне....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X