Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

За събота и неделя го дават сняг наистина,което предполага повече забава!!! Така че.....ние сме на линия.....Ще следя за мястото и времето на срещата.

Коментар

[QUOTE=GEORGI Y60;2073067]Както го дават да вали сняг,ми се струва че отново към лебедката ми ще има прикачен инвентар,ама този път Паджерото ще е червено и късо

Нещо против,червени и къси "Паджеро" ли, имаш колега? Попитай "НЕРАЗБРАЛИЯ" относно тая "материя"
      Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

е именно де, питай го (справка пост №2969 от същата тема)
        Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Здравейте всички. За да не разпалваме дразгите ,искам да кажа само ,че гумите ми според производителя не са за снежна покривка и се представят по-зле от гумите ми за мъгла с 2мм. грайфер на ферозата.Признавам ,че и аз се изненадах ,че минах рекичката на Черноморец на директна без блокажи.Мислех ,че ще стигна единствено до изкопаните от Малатесата напречни коловози при влаченето на лебедка...което си беше самия център на локвата.Не се притеснявам ,че ще закъсам някъде и след това ще трябва да се вадя цяла нощ с колани за укрепване,джек и други помощни средства с които разполагам ,а от това ,че след това ще има хиляди мрънкащи ,че съм ги забавил и съм им развалил разходката (ставал съм свидетел на това ... не по мой адрес ... но си беше грозно според мен)
          Моля хората които са били ангажирани по изваждането на машините ми и публиката включително да ме извинят ,че съм им развалил кефа... най-вече Слави ,че на първите ми разходки ми е идвало да направя "кръгом и в къщи" защото не ми е там мястото и неможе да се окантарвам на мостове през 10 метра в канавки и камъчета дето патка без лифт на скелета ще ги мине без да закачи
          Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
          ... Попитай "НЕРАЗБРАЛИЯ" относно тая "материя"
          Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
          е именно де, питай го (справка пост №2969 от същата тема)
          Ако се върнете назад в темата от снимковия и видео материал ще се разбере защо сега карам червено и късо камиОнче

ПП:Слави предната седмица имах намерение да върна въжето на Тошко и да не ходя на разходка ,но след като заредих за 45 мин. 10 литра газ се наложи да ги догонвам в гората и така и така вече се бях окалял реших да продължа и затова не ти се обадих .Тази ако си свободен направо идвай ,аз ако съм свободен може да ти се обадя за по едно кафе на старото място за сбирки
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

.........Петък вечер, а никой нищо за събота и неделя....
            Времето е нас,очертава се снежен уикенд.Е,ще има ли разходка или.....???

Коментар

Никой нищо не е казал още. Аз в неделя в 10 часа ще съм на пикадилито (до окръжна), които иска да се включва.
              Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
              Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Първоначално публикуван от tzani Преглед на мнение
                .........Петък вечер, а никой нищо за събота и неделя....
                Времето е нас,очертава се снежен уикенд.Е,ще има ли разходка или.....???

Да, до мостчето на влюбените в морската градина!!!!
                Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Неделя 27.01.2013г. в 10:00ч. сборен пункт на паркинга на Пикадили център.
                  Засега сме 6 джипа,чакам потвърждение от още няколко.
                  Барбекю няма да правим,носете си храна.
                  Маршрута ще го определим като се съберем,в зависимост от броя на джиповете и метеорологичната обстановка.
                  Последно редактирано от GEORGI Y60; 26-01-13, 09:36.
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Добро утро на всички. Намазахте ли ските?Вземете си и по 1-2 шепи самонарезни винчета ... ще ми трябват за сцепление.Отивам да зареждам ... ако закъснея няма да ми е за първи път

Коментар

Айде бе Георги(ММВ) дай някоя снимка МОЛЯ.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                        Айде бе Георги(ММВ) дай някоя снимка МОЛЯ.
                        Чакай да се приберат първо
                        Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Прибраами сЪ цели!!! Работата зе да загрубява,ама така е като разрешихме на Тошко да води организационно-рекогнисцировъчната дейност. Ако и следващата разходка продължи в същия дух с елементи на траял ще се минават деретата перпендикулярно и пътищата ще ги отсвиркаме
                          Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 27-01-13, 20:11.

Коментар

Не,че нещо......но,ко каза?...
                            Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                            Стефан Арзатов

Коментар

Прибрахме се почти цели,малко пластмасови декорации останаха в гората.
                              Добре че от 7 джипа четири бяхме с лебедки.
                              Разпънахме днес поне 15 лебедки,на някои екстреми 50 м ги минахме за час.......Комбинацията страничен наклон,хлъзгав терен и тежки джипове е крайно неприятна.
                              Щатния фотограф /Весо /,днес го домързя да дойде на разходката,цял ден е седял до печката на топло,така че по-късно ще видите снимки от GSM и някаква сапунерка.
                              Последно редактирано от GEORGI Y60; 27-01-13, 20:31.
                              NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                              ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Може да е стоял на топло до парното на "новата витара"

by the way ... днес е бил денят в който можех да се изявя като фотограф "без конкурент"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X