Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Не ви ли омръзва да ходите на едни и същи места? Другото което ми е чудно как ви се мръзне в студовете и каляте в гьоча?
    Време е да поемеш колоната и да ги разведеш на по-интересни места...

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
      Време е да поемеш колоната и да ги разведеш на по-интересни места...
      Като реша някой проблеми по колата (лебедка и акомулатор) и като изсъхне почвата че мразя всеки път да махам по две колички кал.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
        Време е да поемеш колоната и да ГИ разведеш на по-интересни места...
        или "... да НИ разведеш ... "

Извинявам се ако не съм разбрал ,че си доста напред с материала от повечето пишещи в тази тема
        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
        Защото така ми харесва...
        Телефон: НЯМАМ
        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Не ви ли омръзва да ходите на едни и същи места?
          -Не.
          Другото което ми е чудно как ви се мръзне в студовете и каляте в гьоча?
          "...времето беше прекрасно, слънчево, топло, тихо, а гората цялата в сняг..."
          Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
          Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Утре, събота, 19-ти януари, около 19 часа, ще пия една бира няколко пъти в Трите лъва.
            Ако ви е приятна компанията ми, заповядайте.
            Всеки е добре дошъл.

ПП. Може и вино, а ирикия също
            Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Първоначално публикуван от Calico Преглед на мнение
              Утре, събота, 19-ти януари, около 19 часа, ще пия една бира няколко пъти в Трите лъва.
              Ако ви е приятна компанията ми, заповядайте.
              Всеки е добре дошъл.

ПП. Може и вино, а ирикия също
              Там не предлагат кола , иначе ще съм в района след 20,00ч , може да се видим ако си още там
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Там не предлагат кола , иначе ще съм в района след 20,00ч , може да се видим ако си още там
                Всички, ще сме там!

Коментар

Утре 20.10.2013 г.в 10:00 ч. сборен пункт на паркинга на Пикадили център.
                  Засега сме 4 джипа,чакам още потвърждения.Маршрута ще го определим като се съберем,за BBQ ще решим довечера в Трите лъва.
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Не пийте много утре ще карате
                    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Снимков материал няма ли да има?
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                        Снимков материал няма ли да има?
                        По-късно,че замръкнахме в гората и се прибрахме преди малко.
                        Днес на лебедката ми се отвори доста работа,щото някои си надцениха възможностите на джипа,че чак и от морето ги вадих

Коментар

Чак пък да сме замръканли в гората, много хард звучи. А нали сме софтаджии
                          Само се заиграхме, а лебедката и акумулатора да са живи и здрави.

Коментар

Ванката и Тошко решили да покарат още малко след края на разходката,и след 5 мин звънят,връщайте се обратно че останахме тука в едно деренце......
                            И айдееее почти час спасителна операция
                            Последно редактирано от GEORGI Y60; 20-01-13, 20:09.

Коментар

Събрахме се в 10 и някой подхвърли да тръгнем от Джанавара.
                              Там не знам защо, но момчетата решиха да възложат на мен задачата да ги водя. Голяма грешка
                              По едно време стана тясно, но аз нямах проблеми с минаването, надявах се другите да не ме псуват много. Абе май ме псуваха

Най-вече Жоро. Първо се наложи да огъват клоните, за да не му изпадат лампионите

Какво ли интересно има там горе

Абе тесничко си е

Добре, че Жоро си ходи с голям отбор, да помага

Тръбите от парното стърчат, пъновете пречат

Неразбралия минава на две бои

Ей там някъде е пътят

Като излязохме от гората, Венци реши да поеме водачеството и по асфалта и леко през калта ни заведе до Паша дере

Там се заиграхме. Пробвах се да се кача, ама не става само с газ, трябват и гуми

И ферозката се пробва без гуми

Витарата има гуми, но няма височина и ходове

Но патрула си има всичко и се качи от първия път

През това време Тошко разораваше плажа, докато не се навря в морето

Първа лебедка

Венци остана без съединител и тръгна да се прибира, а ние отидохме до Таляна на Близнаци, там малка почивка за обяд. Тогава звънна Венци, че не е могъл да излезе до асфалта, където го чака помощ и се върнахме към Паша дере. Докато стигнем, той се измъкнал.

Тошко си хареса това блато и с пълна газ се гмурна в него

Втора лебедка

Пробвахме се да излезем по това пътче нагоре, но аз не успях - оврага се оказа прекалено дълбок. Но паджерото и ферозата се качиха. Аз минах по траверсите, а всички други се върнаха покрай помпената станция
                              Горе на пътя се спогледахме с Тошко "А сега накъде"
                              Казах му "Карай след мен" и нямаше нужда от втора покана.
                              По стръмен улей се спуснахме в дола под Черноморец
                              Там най-сетне успях да закъсам и аз. Бях тръгнал с идеята, че с тези гуми постоянно ще закъсвам

Добре че бяха момчетата с гумените ботуши, голяма работа свършиха днес

Втори опит - второ закъсване

Тошко пак ме изкара и се пробва да закъса където и аз. Е, закъса

Толкова качествено закъса, че не можах да го издърпам

Ето идва помощта

С дърпане не стана

С лебедка и котва за патрула близкото дърво също не стана - ще събори дървото

Накрая стана Дядо вади ряпа

и излезе.
                              Жоро с витарата каза, че имал една мечта - и него да го дърпат с лебедка и "нарочно" закъса и се "направи" че не му работи предното. Е, мечтата му се сбъдна.
                              Скоро всички бяхме на асфалта, след разбор на панорамата се прибрахме.
                              До следващия път.

Коментар

Ванка не съм те псувал /много/,просто Патрола беше най-широкия и висок джип в групата и затова правех тапи
                                Патрола не е направен за Самурайски трасета
                                Иначе когато каза"то за 5 години много обрасло тук,ама аз тогава съм го минавал това трасе с мАтора",направо ме разби...........
                                Псувал съм циганите,дето крадат дървата-така или иначе го режеш дървото,поне го отрежи отдолу,оставят по1 метър пънове
                                После видя възможностите на Патрола......

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X