От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
И аз чакам.
					И аз чакам.
 На Веско мy лепнат въжетата по ръцете и ще го правим навигатор
  На Веско мy лепнат въжетата по ръцете и ще го правим навигатор ,а и фотото му се пълни с мъгла и неможем да се познаем
,а и фотото му се пълни с мъгла и неможем да се познаем

Не беше толкова хард, повечето повреди по джипките бяха по скоро въпрос на лош късмет. Относно моето обръщане - аз реших да мина по по-труден път за по-интересно и... стана много интересно
 Не беше толкова хард, повечето повреди по джипките бяха по скоро въпрос на лош късмет. Относно моето обръщане - аз реших да мина по по-труден път за по-интересно и... стана много интересно  Комбинацията от страничен наклон, хлъзгавата мокра трева и един висок праг в долната част, доведоха до обръщане на колата. Всички сме добре, включително и витарата, всичко й е здраво, всичко й работи (дори страничния мигач), само преден и заден калник трябва да се изправят и това е.
 Комбинацията от страничен наклон, хлъзгавата мокра трева и един висок праг в долната част, доведоха до обръщане на колата. Всички сме добре, включително и витарата, всичко й е здраво, всичко й работи (дори страничния мигач), само преден и заден калник трябва да се изправят и това е. В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар