От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Е, аз продължавам да ъплоудвам и аранжирам.
Такааа, събудих се и първата ми работа бе да дръпна завесите.
-Мошеници, тия метеоролози пак нацелиха гредата. Мрачно, облачно, но сухо. Къде са тия милиметри, къде отиде вярата в науката?!
Явно не е валяло, няма и изгледи да завали напоително, както ни бе обещано. В замяна на това пък е толкова облачно, че и за снимки не става.
Как да е, Жорето вече звъни, мятам раницата, не вземам дъждобран, оставям си гумените ботуши у дома, че са кални от преди и да не ми се смеят... и хуквам.
А на сборния пункт вече е оживено. Броим се - девет джипки.

Хм, нови колеги, поздрави на Иван, неговия Уазик, събра всички на инспекция:

Даже има подгрев на огледалата? А, стига ве?!?!?

Та, тръгнахме. Заръмяването лека полека се задълбочи, дордето стигнем Яребчна и излезем от нея, за да поемем добре познатия трак към Долище.

В гората и без това си е влажно.

Бая джипки се понасъбрахме, а дъжда взе да се усилва. Аз всъщност, що не си взех дъждобрана?

Дет се вика - познатия трак. Толкова пъти сме минавали.

А продължаваше да вали усилено...

.
Е, аз продължавам да ъплоудвам и аранжирам.
Такааа, събудих се и първата ми работа бе да дръпна завесите.
-Мошеници, тия метеоролози пак нацелиха гредата. Мрачно, облачно, но сухо. Къде са тия милиметри, къде отиде вярата в науката?!
Явно не е валяло, няма и изгледи да завали напоително, както ни бе обещано. В замяна на това пък е толкова облачно, че и за снимки не става.
Как да е, Жорето вече звъни, мятам раницата, не вземам дъждобран, оставям си гумените ботуши у дома, че са кални от преди и да не ми се смеят... и хуквам.
А на сборния пункт вече е оживено. Броим се - девет джипки.

Хм, нови колеги, поздрави на Иван, неговия Уазик, събра всички на инспекция:
![]() |
![]() |

Даже има подгрев на огледалата? А, стига ве?!?!?

Та, тръгнахме. Заръмяването лека полека се задълбочи, дордето стигнем Яребчна и излезем от нея, за да поемем добре познатия трак към Долище.

В гората и без това си е влажно.

Бая джипки се понасъбрахме, а дъжда взе да се усилва. Аз всъщност, що не си взех дъждобрана?

Дет се вика - познатия трак. Толкова пъти сме минавали.

А продължаваше да вали усилено...

.
Коментар