Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Здравйте приятели и колеги каня всички които иска да се забавляват и искат да се окалт да дойдат на 30.01.2011г.в 11:00 да ми се обадят. Ще оточним къде ще се ходи и къде ще се събираме да е удобно за всички. Поздрави

Коментар

Брат ти събираш хората ама вече втори път ни лъжеш с Норик.Неделя последния път и четвъртъка,да не стане така,че да не дойдеш и къде смяташ да караме.Руската сила е голяма работа моята я оправих айде пиши и мястото на срещата.Ама дай малко по рано да покараме повечко.

Коментар

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение
        Здравйте приятели и колеги, каня всички които искат да се забавляват и искат да се окалят, да дойдат на 30.01.2011г.в 11:00 да ми се обадят. Ще уточним къде ще се ходи и къде ще се събираме да е удобно за всички. Поздрави
        Колега, като модератор на раздела си позволявам да Ви отправя една приятелска препоръка. Като обявявате разходка, освен часа сложете и сборно място и примерен( дори без детайли) маршрут. Така евентуалните желаещи ще имат изходна информация да преценят дали искат да с включат поне базирайки се на идеята за разходката - по-хард или софт, колко дълго каране се очаква, въобще повече детайли. Щото тука имате само час и телефон, но къде, какво и как не се вижда и доста хора няма да звъннат, поради липса на инфо, което да ги заинтересува.
        Последно редактирано от zzlatev; 26-01-11, 17:23.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Златев има още за корекция : )

Коментар

Съжелявам че съм забравил да напиша къде ще се събираме. Мястото е кайсиева градина под бл.207 има едно сервисче. Не сме решили какъв ще е маршрута така че чакам предложения. А за колегата menajer1980 не съм ви лъгал а баба ми почина и бях на погребение.

Коментар

Брат извинявам се.

Коментар

Най-вероятно ще пропусна, имам 1000 задачи на главата, но имам и 2 дена да размисля.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Надявам се да размислиш че да има с кой да си газим в калта . А за другите колеги ако искате по рано в неделя да се съберм само кажете кога ви е удобно .
                  Последно редактирано от 3301; 27-01-11, 17:09.

Коментар

Ако ще идвам, ще бъда пак с бели маратонки и няма да се докосвам до калта Ще обикалям локвите
                    Много скъпа автомивката, по-скъпа от горивото.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

колеги не искам да разграничавам никой. Целта на този ( http://www.offroad-bulgaria.com/entr...b=206#comments блог) е да качим клиповете и приятни коментари,мисля че на всеки е приятно да отвори сайта и да получи удоволствие,всички колеги който имат позитивна енергия и приятни клипове добре дошли. а тука винаги ще се пише, иначе къде да се отразяват нашите мъдри мисли. Поздрави. за неделя?
                      100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

за неделя май сме за сега 2 ниви, белите маратонки и ти. Звъни на menajera и той да идва

Коментар

нов линк към блога http://www.offroad-bulgaria.com/blog.php?u=0
                          100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Колеги предлагам да се съберем на LUKOIL Аспарухово в 9 30 защото има едно дере за превземане до Звездица.Ако успеем по на времв след това ще продължим примерно говоря към паша дере и така нататък.3301 това се отнася и за тебе руската сила е най важната.
                            Последно редактирано от menajer1980; 29-01-11, 10:29. Причина: повече фкнус

Коментар

Добре тогава 9:30 съм там с руската сила.

Коментар

Виждам че има надъхани по ''руската сила'' ще си позволя едно поздравче. Ако ще да се приеме за спам. http://www.vbox7.com/play:aad0c59a
                                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X