Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Да се таковаме в таковата....
Варненци...
Любо, чудесни снимки, къде е това?
И аз днес карах сам, но си имах причини. Първо, тръгнах към тараф, който досега не сме ходили и не знаех какво може да се очаква. Второ, тръгнах да снимам, което ще рече хапаратура, трипод, исках да имам спокойствието когато видя нещо интересно за снимане - да спра, да походя дорде си избера позиция, а не да карам в конвой. С такова настроение бях излязъл.
Тръгнах по магистралата и отбих на Слънчево, като идеята беше по черно да изляза около Кипра и сетне да продължа към Чернево. До сега не бях шетал там. Стигнах Чернево и хапнахме в Барите, после поех към целта на заниманието за фотоапарата - местноста Батаклията. Ама първо отбих към една местност - Извор, която се пада север-североизток, посока към Просечен. Нямаше нищо интересно, освен че ми замириса на феродо от съединител по едно време. Обърнах и реших да мина косо, за да се върна на калния трак към Батаклията, но след много газене и отъркване в дървета стигнах до място, където просеката свършваше със скат, отнесен от пороищата и продължаваща нататък, ама с 5-6 метра надолу. Ресто назад, пак замириса съединителя.
ОК, вече съм си на трака за Батаклията, кал и кеф. Много нападали дървета, които отместваме за да продължим. До момента, в който се препречиха двойка стволове, които трябваше да се режат, за да се премине /мамка му, кой не съобрази да вземе щилката/. Наложи се да заобикалям по баир през фиданки и между дървета слаломирайки през тесни вратички. Преден десен калник - за изчукване. Обратно на трасето. След двеста метра и няколко спирания, пак същата ситуация, само че трябваше да влизам в дере. Дерето сериозно, 15-на метра денивелация, пак минах през слаломни вратички, като тоя път яко се поостъргах и от двете страни, обърнах след 5 метра обратно нагоре...и не можах да издрапам. Кал, шума, баир и дървета на косъм от двете страни - емииии, лебедчето... Милото ми малко лебедче, изкара ме достойно, не мога да му се нарадвам.
Е, стигнахме Батаклията, мястото е разкошно, трябва си направим барбекю там напролет, но времето беше напреднало, та оставих снимките за тогава, когато ще има и цвят. Като казах цвят, снега си стоеше на места, ей така - за разкош.Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
www.facebook.com/BgOffroadPhotographer
Коментар
-
Calico,ти брат, това ед. и мн. число в българския език хич не ги зачиташ.Тръгнал сам ... минал по магистралата ... после яли и пили у кръчмата и насетне и дърва местили.
А поне качи една снимка на това магистрално барби да видим и ний поне убуу ли беше
Ходете вий сами у гората ,кат ва срещне мечката..... 6а ва питам после кой на кого носи мед
Ай със здраве и внимателската
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Тва с числата, щото имах навигатор. И слава Богудоста работа свърши, че и снимки прави.
Ей на малко картинки.Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеCalico, беседката я познах, но тази чешма къде е?
Тази е нейде в гората между Слънчево и Кипра:
Мисля че е някъде тук: http://maps.google.com/maps?q=43.239...num=1&t=h&z=17
Тази, е чешмата на Батаклията:
http://maps.google.com/maps?q=43.269....panoramio.all
А тази:
... тя е от предния уикенд, близо до село Прилеп - http://maps.google.com/maps?q=43.391...num=1&t=h&z=15Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
Коментар
-
Hello Guys, First of all Im sorry that I dont know Bulgarian and thats why im writing it in English. Im Yigit and Im from Turkey. Now im living in Varna and I have a Nissan Terrano with All terrain tires. Im looking a place that I can meet with other people and go some little offroading with them. I wonder if someone can help me. Thank You...Nissan Terrano II 2.7TDI
0883474772 (Mtel) - 00905304672238 (Vodafone Turkey)
Varna/Bulgaria & Istanbul/Turkey
Коментар
-
Момчета, за утре мислите ли да се събирате да похапнете и да покарате? Ако ли не, някой да мине да вземе пиячката, че тези Хиени тук в школата, ако разберат какво има в колата, ще я разбият.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеМомчета, за утре мислите ли да се събирате да похапнете и да покарате? Ако ли не, някой да мине да вземе пиячката, че тези Хиени тук в школата, ако разберат какво има в колата, ще я разбият.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от tyido Преглед на мнениеHello Guys, First of all Im sorry that I dont know Bulgarian and thats why im writing it in English. Im Yigit and Im from Turkey. Now im living in Varna and I have a Nissan Terrano with All terrain tires. Im looking a place that I can meet with other people and go some little offroading with them. I wonder if someone can help me. Thank You...
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеМомчета, за утре мислите ли да се събирате да похапнете и да покарате? Ако ли не, някой да мине да вземе пиячката, че тези Хиени тук в школата, ако разберат какво има в колата, ще я разбият.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар