Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от kamikadze_007 Преглед на мнение
    Пак започва дилемата да бъде или да не бъде, Kaskadiora ми показа много идеи, и доста съвети за самураите остава само да зема решение.... и то ше бъде правилното. А адаш не се притеснявай при първа възможност ще го махна от красивия двор недей режи I will be back.Бирата и ребърцата от мен
    Опа обадете се и аз ще помагам за ребърцата.

Коментар

малко клипчета от 06.02
      http://www.offroad-bulgaria.com/entry.php?b=208
      100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
        Колеги ще ви бутна една муха в главите да видим кой ще се хване.Предлагам на 18 19 20 този месец да се организираме с жените и да отидем до Априлци,жените ще си почиват а ние ще се разбиеме от каране два дена на балкана.Почвайте да мислите и като се видим в неделя вече да имаме някаква яснота за да мога да резервирам хотелчето.Хотела се казва ,,Пандуков'' намира се в края на Априлци и е страшно красиво.Точно през средата на двора минава реката,но влезте в сайта и го вижте,ще ви хареса.Поздрави и се надявам да има желаещи.
        аз съм за но дали това е мястото http://apriltsi.org/index.php?page=hotels&hotel_id=1 и някой запознат ли с хотелчето.А как ще решим превоза на колите че не ми се кара до там.
        100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Колеги ще ви бутна една муха в главите да видим кой ще се хване.Предлагам на 18 19 20 този месец да се организираме с жените и да отидем до Априлци.
          И за да Ви е пълно удоволствието може да се запишете за курсовете за навигатори, които Тодор Христов организира на 19 - 20.02. в "Троян Плаза - само на 20км от Априлци и е безплатно
          "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
          „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Норик да това е мястото,но като гледам май няма да стигнеме до там.Никой до сега не изявява желание.

Коментар

......Никой до сега не изявява желание.
              Ние да не сме БЕЗРАБОТНИ-МИЛИОНЕРИ, като Вас. Нито джипа, нито финансите ми могат да понесат такава разходка.
              А ти с ЛАДАТА и тез АЛИГАТОРИ не те мисля ... трябва да я караш с 50км/ч, за да не изпадат шиповете.

P.S. Дай Боже скоро Самурая да тръгне с Витарския двигател.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                P.S. Дай Боже скоро Самурая да тръгне с Витарския двигател.
                Фукльо.... Ми ние като нямаме витарски двигатели какво да правим.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  Фукльо.... Ми ние като нямаме витарски двигатели какво да правим.
                  Вие си имате 6-цилиндрови V-образни... даже по 2.

Коментар

Колеги вчера случайно се озовах на ресторант,,Пода".Намира се точно до моста на река Камчия по пътя за Бургас това е за тези които не знаят къде се намира.Реших да вляза да покарам по устието на реката и останах изключително доволен,беше голям батак,невероятно каране.Единствено съжалявам че бях сам и ме достраша да вляза в по големи приключения.Достатъчно съм нощувал по горите сам никой да не може да ме намери,но както и да е.Малко се разрових в указателя на телефона си и намерих един приятел който е готов в неделя да ни бъде водач из тези местности.Казвам ви голям батак беше и мисля че ще си изкараме доста добре.За това ако искате можем да се събереме в неделя 10:30 на SHEL в село Приселци и да отидеме до там.Чакам коментари.

Коментар

Колеги вчера случайно се озовах на ресторант,,Пода".Намира се точно до моста на река Камчия по пътя за Бургас това е за тези които не знаят къде се намира.Реших да вляза да покарам по устието на реката и останах изключително доволен,беше голям батак,невероятно каране.Единствено съжалявам че бях сам и ме достраша да вляза в по големи приключения.Достатъчно съм нощувал по горите сам никой да не може да ме намери,но както и да е.Малко се разрових в указателя на телефона си и намерих един приятел който е готов в неделя да ни бъде водач из тези местности.Казвам ви голям батак беше и мисля че ще си изкараме доста добре.За това ако искате можем да се събереме в неделя 10:30 на SHEL в село Приселци и да отидеме до там.Чакам коментари.
                      Аз съм за,но дайте някъде по насам да се съберем да е по лесно за всички.

Коментар

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение
                        Аз съм за,но дайте някъде по насам да се съберем да е по лесно за всички.
                        И да се движим в пакет, че нещо не ми се плащат УЙНЕТКИ.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          И да се движим в пакет, че нещо не ми се плащат УЙНЕТКИ.
                          Точно това имах в предвид

Коментар

Ами кажете тогава къде искате да се събереме.Може и на Петрола на харамията или на Lukoil преди моста.Ама ако е там дате де е поне по рано,че докато отидеме и трябва да се връщаме.Примерно към 9:30 и то докато се събереме ще стане 10:00 часа.

Коментар

Решихте ли къде ще караме? Последледния път беше доста късо трасето.

Коментар

Решихте ли къде ще караме? Последледния път беше доста късо трасето.
                                Не знам къде си карал последно с нас,но ние последният път имахме 110 км черно.А за неделя смятаме да караме по устието на Камчия,Старо оряхово,Шкорпиловци и докъдето стигнем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X