Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

И аз искам да дода, ама да не караме през кал и клони.
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
      На LUKOIL Аспарухово 10:30 то го пише по нагоре.
      Благодаря за отговора.
      А, приемате ли гости, два паркетника ?

Коментар

Ето малко снимки от днешната разходкаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011475.jpg
Прегледи:1
Размер:244.5 КБ
ID:5250262Натиснете снимката за да я уголемите

Име:picture 230-001.jpg
Размер:156.1 КБ
ID:5250263Натиснете снимката за да я уголемите

Име:picture 231-001.jpg
Размер:184.9 КБ
ID:5250264Натиснете снимката за да я уголемите

Име:picture 223-001.jpg
Размер:172.0 КБ
ID:5250265Натиснете снимката за да я уголемите

Име:picture 222-001.jpg
Размер:141.3 КБ
ID:5250266 който го може го може Пропуснах да кажа, че така или иначе жипката щеше да се рециклира, само че сега ще стане по бързо
        Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Който в събота си е седял мирен,неделя ще кара. Ние днес си вземахме петях пари и в неделя ще чукаме. Който каквото има за чукане
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Хубави снимки,от страни друго изглежда,не е като да си вътре.И аз ще се разхождам ама по моргите и ще чукам само незнам главата ли колата ли или и двете..

Коментар

Ей айде де дайте някакви снимки. Точно тази неделя съм на работа.Апък живея в Аспарухово.

Коментар

Аз ви казах че,ще я оправя днесНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG00404-20110206-2143.jpg
Размер:60.3 КБ
ID:5250520Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG00403-20110206-1716.jpg
Размер:169.6 КБ
ID:5250519Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG00402-20110206-1642.jpg
Размер:181.0 КБ
ID:5250518Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG00401-20110206-1641.jpg
Размер:157.9 КБ
ID:5250517

Коментар

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение
                  Аз ви казах че,ще я оправя днес[ATTACH=CONFIG]297938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297937[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297936[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297935[/ATTACH]
                  Tова е мн. хитро да си напишеш телефона на пътна помощ по колата. Виж как се случи че ти потрябва и го имаш на видно място,направо набираш.

Коментар

Teзи двигателчета ги ям като солети. 3-ти двигател за 1 година
                    Този път се оказа малка повредата леко изяден клапан на 4-ти цилиндър. Фрапиращо е през каква мала дупчица, колко коня избягаха. Докато се кача от Аспаруховия мост до Галата (по баира на 2-ра), маслото ми се превърна в тактическа димка, и замина в атмосферата.
                    Поне времето беше хубаво и за 1 ден успях да обезглава двигателя, да констатирам повредата да сменя клапана и по залез вече запалих.
                    Поне не ми беше скучно, Колегите минаха да ме видят. Както се казва - направихме си сБИРкА.

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
                    Ето малко снимки от днешната разходка[ATTACH=CONFIG]297539[/ATTACH] който го може го може Пропуснах да кажа, че така или иначе жипката щеше да се рециклира, само че сега ще стане по бързо
                    Добре дошал в Клуб "Търкалан"!
                    Както видяхте с Васето - не е трудно, не е страшно, ... ама СКЪПО - не е за всеки ден работа.

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                    Който в събота си е седял мирен,неделя ще кара. Ние днес си вземахме петях пари и в неделя ще чукаме. Който каквото има за чукане
                    Щом ти се отдава - ще чукаш Поне вече имаш стъклата и капака - да мериш по тях. Ако искаш мога да сваля и 1 НЕОБЪЩАНА врата, да мериш дъгата по нея. Поне си наблизо.
                    Последно редактирано от Kaskadiora; 07-02-11, 03:25.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Започва голямото рязане на самука.Пък да се надявам после да не го обръщам всеки месец...ама само се надявам несъм сигорен

Коментар

Първоначално публикуван от kamikadze_007 Преглед на мнение
                        Започва голямото рязане на самука.(интервал)Пък да се надявам после да не го обръщам всеки месец...ама само се надявам не(интервал)съм сигурен
                        Преди да сте почнали да го режете ми се обадете, да Ви кажа... какво да НЕ правите.
                        През мен и Banjo са минали достатъчно от тези джипки и вече сме стигнали до почти еднакви мнения за най-приемлив вариант.
                        Така, че първо разгледай 1 тон снимки, уточни си концепцитя и виждането за цялостната работа, а рязането... е лесно.
                        Ножовки, ъглошлайфи, ножици за ламарина.... пособия има.

Коментар

Адаш,ако ще режем,аз да почвам. Няма какво да те чакам до четвъртък. Вземи някъкво решение как трябва да изглежда на финала и да го подкарвам. Ако го гледам още една седмица в това състояние ще искам вредни. Хората ме питат''ко'и туй грозноту ниешту '' плашат се.

Коментар

Васе, може да ти спестя малко работа.
                            Говорим с адаша ти и има вариант да ползваме ....

Коментар

Пак започва дилемата да бъде или да не бъде, Kaskadiora ми показа много идеи, и доста съвети за самураите остава само да зема решение.... и то ше бъде правилното. А адаш не се притеснявай при първа възможност ще го махна от красивия двор недей режи I will be back.Бирата и ребърцата от мен

Коментар

Колеги ще ви бутна една муха в главите да видим кой ще се хване.Предлагам на 18 19 20 този месец да се организираме с жените и да отидем до Априлци,жените ще си почиват а ние ще се разбиеме от каране два дена на балкана.Почвайте да мислите и като се видим в неделя вече да имаме някаква яснота за да мога да резервирам хотелчето.Хотела се казва ,,Пандуков'' намира се в края на Априлци и е страшно красиво.Точно през средата на двора минава реката,но влезте в сайта и го вижте,ще ви хареса.Поздрави и се надявам да има желаещи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X