Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение
    ники аз съм там с руската сила
    какво стана къде беше руската сила...?
    момчета разходката беше уникална много съм доволен. Някой ще качили малко снимки.
    100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

ще има Ники само да ги сваля,а и да мога да ги кача. А разходката беше супер.....следва продължение...

Коментар

да в неделя ще има разходка за желаещите да пишат тук или на личен или да ми звънкат на 0894704777

Коментар

мдааа.. разходчицата си беше супер
          а аз утре съм на реглаж на газовото, щото май моторчето се дави нещо
          съединителя го отпуснах и се пооправи, ама скоро и той ще е за смяна, чувствам

Коментар

Първоначално публикуван от 3301
            айде де няма ли желаещи. За сега сме с ники на 100%
            Спам не е нужно да пишеш поредни постове,просто можеш да корегираш последния си. Тук не е чат и никой не дава награда за Х бр.поредни постове. Така се получава мн. разтеглена и трудна за преглеждане тема. Надявам се да ме разбереш правилно и да не ти звучи като заяждане. Лична молба-положи усилия да влагаш смисъл в постовете си.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

На вниманието на колегите, които обичат малко по-хард,предлагам за неделя 23.01.2011 малко по-рано да станем .Два са вариантите за маршрут 1. Варна 9:15 пред пикадили окръжна болница, след като видим колко човека сме следователно пазаруване,тръгваме 9:40 през Каменар,Виница,Кичево,Осеново, Чаптик-дере,Генерал Кантарджиево,Рогачево,Църква,Батово,Прилеп,Дебрене,Новаково,Долище,следователно барбекю ако не ме лъже паметта Тодоровата чешма.Връщане- Изворско,Яребична,Куманово, Варна.....маршрут 2. Чакам предложение.
              Последно редактирано от niki armeneca; 20-01-11, 22:01.

Коментар

васето мерси за забележката ще се опитам да се поправя съжелявам за спама. ПОЗДРАВИ

Коментар

ники аз съм за

Коментар

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение
                    васето мерси за забележката ще се опитам да се поправя съжелявам за спама. ПОЗДРАВИ
                    Наистина си вземи бележка,веднъж те посъветвах ама явно не си ме разбрал. Ще настроиш хората срещу себе си.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

още веднъж се извинявам

Коментар

Първоначално публикуван от kamikadze_007 Преглед на мнение
                        ще има Ники само да ги сваля,а и да мога да ги кача. А разходката беше супер.....следва продължение...
                        Не чака само Никито чакаме и ние. Ако до утре не качиш малко снимки всички които бяхме на разходката идваме във вас да ги разгледаме.Така че помисли по въпроса
                        Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

хахахах, хубо че сте вие да ме развеселявате в сесиино време точно след поста, в който пише 'недей да спамиш', колегата пише 2 поста един след друг в интервал от една минута
                          айде пускайте снимки, че поне да гледаме, тези които не можем да идваме всеки път
                          Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                          Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Мнение на kamikadze_007
                            ще има Ники само да ги сваля,а и да мога да ги кача. А разходката беше супер.....следва продължение.............
                            ...................................................................................................................................................... ........
                            ...................................................................................................................................................... ........
                            Мнение на capesize. Не чака само Никито чакаме и ние. Ако до утре не качиш малко снимки всички които бяхме на разходката идваме във вас да ги разгледаме.Така че помисли по въпроса .
                            ...................................................................................................................................................... .........
                            като гледам няма снимки,казвай адреса от нас виното и пържолите.

Коментар

Немога да качвам още ще ги пратя на Васето да ги качи,а за виното лесна работа една кръвна група сме. Васе дай кабел момко...

Коментар

Първоначално публикуван от niki armeneca Преглед на мнение
                                Мнение на kamikadze_007
                                ще има Ники само да ги сваля,а и да мога да ги кача. А разходката беше супер.....следва продължение.............
                                Мнение на capesize. Не чака само Никито чакаме и ние. Ако до утре не качиш малко снимки всички които бяхме на разходката идваме във вас да ги разгледаме.Така че помисли по въпроса .
                                ...................................................................................................................................................... .........
                                като гледам няма снимки,казвай адреса от нас виното и пържолите.
                                Освен колегата "kamikadze_007" имаше и други "фотографи" ама като гледам и те се скатават, проблема е че техните адреси не ги знам
                                Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X