Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

И не слушаи Каскадьора за трасе твоя човек никога няма да си купи джипка
    Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
      И не слушаи Каскадьора за трасе твоя човек никога няма да си купи джипка
      Аз само карам. Имам си навигатор banjo който казва от къде. Е понякога си избираме по-ТРУДНИЯ начин, но в това си е тръпката.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
        Момчета имам един приятел, който се е наканил да си купува 4х4, още не си е изяснил каква марка и модел, опитвам се да му дам елементарни обяснения. Той обаче никога не е карал джип. Предложих му да дойде на някоя неделна разходка, но за сега неделите са му заети.
        Мисля си, че лека разходка мога да му направя и аз с гранда, обаче не познавам раойна - може би знаете, че съм от Враца.Ако някой може да ми метне едно леко едночасово маршрутче за гармин ще съм много благодарен. Понеже тия дни няма да спира да вали да е нещо разумно, не върви да го карам да бута в калта още първия ден. С БФГ/АТ гуми съм и с 2" трайлмастер лифт.
        Данчо приложения файл е трак от разходката ни от 01.03.09 в Гармин формат.Мисля , че е подходящ за твоя Джип.Ако го повтаряте с твоя приятел , избери ден в който не вали.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
          Данчо приложения файл е трак от разходката ни от 01.03.09 в Гармин формат.Мисля , че е подходящ за твоя Джип.Ако го повтаряте с твоя приятел , избери ден в който не вали.
          Благодарности!
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Musovir , има едно много лежерно трасе м/у Яребична и Долище , отнема към 1ч. с кратки спирания . Има само една готина и дълга локва , но и тя се минава спокойно . Ако искате да ви водя ми звънни . 0898 45 36 35 Станислав
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
              Musovir , има едно много лежерно трасе м/у Яребична и Долище , отнема към 1ч. с кратки спирания . Има само една готина и дълга локва , но и тя се минава спокойно . Ако искате да ви водя ми звънни . 0898 45 36 35 Станислав
              Но трасето е по трудно за автомобили с големи навеси без лебедка
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
                Но трасето е по трудно за автомобили с големи навеси без лебедка
                Що бе , за какво ти е там лебедка ??? Тази разходчица се прави предимно на заден мост .
                Да не говорим за различни трасета ?
                WJ 4.7

Коментар

Трасето е приятно Минавал съм го с асфалтови гуми Е останах в едната локва Като цяло е леко
                  А м/у др. кога смятате да излизате

Коментар

• Ние също минахме от там 2 джипа и локвата не е никак безобидна!

Ето и някои моменти от локвата!
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от cveti; 21-03-09, 16:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                      Що бе , за какво ти е там лебедка ??? Тази разходчица се прави предимно на заден мост .
                      Да не говорим за различни трасета ?
                      Явно си минавал от различно място. Пътят Яребична-Долище който е интересен се минава от група джипове (4-5 автомобила) е за около два-три часа и изобщо не е за заден мост особенно както сега е влажно. Реката се пресича няколко пъти и на места наклоните са около 45 градуса -100% Дълга база автомобили минава трудно особенно ако са с голям навес отпред и отзад.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

• Първоначално публикуван от kunchevi
                        ето и ниакои моменти от локвата!
                        Да , ама може да се мине и покрай нея , макар че с PATROL -не съм сигурен (малко е широк) На една разходка и аз се сурнах в нея ама успях да задържа предните гуми на "сухото" -че издрапах

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
                        Явно си минавал от различно място. Пътят Яребична-Долище който е интересен се минава от група джипове (4-5 автомобила) е за около два-три часа и изобщо не е за заден мост особенно както сега е влажно. Реката се пресича няколко пъти и на места наклоните са около 45 градуса -100% Дълга база автомобили минава трудно особенно ако са с голям навес отпред и отзад.
                        Минавал съм го ( разходката с Пламен Тенев ) , но по този маршрут с локвата като излезеш от гората след Яребична вместо да завиеш в ляво и да направиш спускането преди първия брод , завиваш на дясно и след километър си в Долище по обикновен селски път.
                        А от Яребична има и друг път (преди старите кошари във вилната зона) към Долище и там се минава реката много пъти . Карал ли го е някой скоро ? Да сподели как е
                        Последно редактирано от cveti; 21-03-09, 16:48.
                        WJ 4.7

Коментар

нещо за неделя?

Коментар

Първоначално публикуван от dido-diskoto Преглед на мнение
                            Не става офроад с тежки "параходи".
                            Последното излизане в гората опроверга тези думи ,и параходите стават за гората.
                            Първоначално публикуван от Stank
                            А от Яребична има и друг път (преди старите кошари във вилната зона) към Долище и там се минава реката много пъти . Карал ли го е някой скоро ? Да сподели как е
                            Ами в началото на годината група минавахме от там и пак си мисля че дълга база без лебедка ще мине трудно особенно ако е сам автомобил, иначе е проходимо.
                            Последно редактирано от banjo; 20-03-09, 16:19.
                            Дий Снайдер

Коментар

За неделя , някой нещо ????? Всички ли ще ходите в Приморско ?
                              WJ 4.7

Коментар

Приморскоооооооо.......
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X