Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

колеги тъй като не ножах да се присъединя към вас тази неделя,даите малко кални снимки де!че до тук нищо за което да се ядосва човек.

Коментар

Първоначално публикуван от kunchevi Преглед на мнение
      колеги тъй като не ножах да се присъединя към вас тази неделя,даите малко кални снимки де!че до тук нищо за което да се ядосва човек.
      А ми то нямаше кал от къде да я вземем,че да я снимаме така,че не се ядосвай няма за какво.

Коментар

Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнение
        А ми то нямаше кал от къде да я вземем,че да я снимаме така,че не се ядосвай няма за какво.
        Ми да ви дам.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

За следващата неделя 1 водоноска и 2 мангала да поливат с маркучите. Така де... малко по-добра организация трябва.
          1. да се напълнят локвите... така де, КАЛ нямало...после пак ОРГАНИЗАТОРИТЕ виновни.
          2. Да се подрежат храстчетата - че някой хора са с лъскави джипчета.
          3. да се изметат листата - от есента не е метено! Цялата гора в листенца е станала.
          4. да се подредят цветенцата радост за очите на спътничките. То само гора, гора, трябва и малко природа да се види
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Разходката беше нормална , ремонта по колата е извършен и сме готови за нови приключения.
            ето и малко снимки ,плюс линк с клипове.-по-късно като се качат в vbox7, името е off-road varna клипове от 9ти нататък
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от totolamb; 07-04-09, 17:59.
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Тошка кога я оправи бре ЬА и къде ти е линка?

Коментар

ето още снимки
                Прикачени файлове

Коментар

ами оправих я още в понеделник сутрин - отидох взех си частите от арарат и после в сервиза да ми ги сложат и до към 10:00 беше готова всичко 130лв.

на предпоследната снимка , според мен , най-добре се личи наклона защото внимавах фотоапарата да е хоризонтален ...

Коментар

добре сте се справили и снимките са добри тази седмица ще има ли расходка и каде ще е тя

Коментар

Аз смятам пак да излязя - може в събота?! Желаеши?
                      Красио оправи ли карето кажи нещо....?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                        Аз смятам пак да излязя - може в събота?! Желаеши?
                        Красио оправи ли карето кажи нещо....?

Оправих го, и още как Даже не едно ами 3 карета смених Вие като ме оставихте и като излязох на асфалта чувам нещо започна да трака отпред. Викам си нещо не е наред тук. И лека полека с 30км/ч към Варна.....
                        Отивам понеделник в сервиза, майсторът като го видя се оказа, че и на предния кардан двете карета са заминали Но работата набързо се оправи с две жигулски карета от близкия магазин
                        В момента всичко е жица-ток и чакам пак да дойде уикенда. Дано само завали дотогава да има повече емоции
                        Ето и малко снимки от неделята:
                        Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE ...чакам пак да дойде уикенда....:[/QUOTE]

Поздрави на всички участници в разходките.Гледайки снимките явно си прекарвате доста яко!
                          Къде се събирате за тръгване и приемате ли нови разходкаджии?
                          --------------------------------------------------------------
                          Ал. Иванов
                          +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение

Поздрави на всички участници в разходките.Гледайки снимките явно си прекарвате доста яко!
                            Къде се събирате за тръгване и приемате ли нови разходкаджии?
                            Ако идваш с бегачката, ние трябва да дойдем най-малко с Краз или Прага
                            Всеки път е различно, уговаряме се за всяка седмица.
                            Последно редактирано от Pursie; 08-04-09, 21:35.
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Е тази седмица накаде ще се ходи че ми се оди на зеленооо
                              Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Днес стана ясно че за близките един/два уикенда аз мога да участвам само в ролята на навигатор/говорещ багаж...... По причина че окотих маторя на Патроля...... По цяла вероятност - сегментите..... Ама няма лошо - ще си имам ново "сърце"
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X