Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Какъв ще е маршрута.

Коментар

Тази седмица и аз мисля да се въздържа, прекалено сухо и твърдо ми идва. Пък и по колата има малко щтети за оправяне

Коментар

Първоначално публикуван от barne Преглед на мнение
        Тази седмица и аз мисля да се въздържа, прекалено сухо и твърдо ми идва. Пък и по колата има малко щтети за оправяне
        To по меко няма да става уви. Днес ходих да разтъча малко колата. Страшна пушилка беше...
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от barne Преглед на мнение

Така става когато Витара тегли Нисани..... При обратната ситуация Нисаните остават на ход
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнение
            Какъв ще е маршрута.
            Еми то както е тръгнало ако сме само 4-мата май аз ще трябва да го измислям. Като тръгнем от ОМВ-то може да хванем баира за Виница и още в началото ще завием в ляво. Там има едни готини баирчета за изкачване. Предния път като ходихме на последното баирче само няколко джипа се решиха да се пробват там, другите заобиколиха. Сега ще е доста сухо и се съмнявам да има проблеми. Маршрутчето е интересно и разнообразно. Като ги изкачим тези баирчета излизаме на Каменар. Оттам предлагам да тръгнем към Орешак. От Орешак до Долище има едно много приятно пътче, което пресича реката десетина пъти. След това хващаме пътя през гората за Климентово, като стигнем там вариант А е да тръгнем обратно към Кичево, вариант Б да тръгнем към Осеново, евентуално Кранево. Предлагам това да го решим на място като видим как сме с времето и настроението.

Ако имате други предложения и идеи ще бъдат от полза

Аз ще съм на ОМВ-то 10:30
            Нека който ще идва да пише за да знаем кого да изчакваме

Коментар

Аз ще дойда! Преди малко се чух с totolamb и той ще дойде...В 10:30 на OMV Чайка...

Коментар

И аз ще дойда с новата придобивка( Паджеро),че не съм и тествал възможностите още пък и нямам гуми за кал и се надявам да не ме дърпате много.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Така става когато Витара тегли Нисани..... При обратната ситуация Нисаните остават на ход
                  Без да се заяждам, но синята витара е "болна" - това е онази витара, която мина на задно цялата разходка о-особенно последната част /пояснението е за някои от патрулите/. Бялата /онази която ви вадвше като моркови/ си е здрава... и ако имате нужда да ви вади само кажете...

Коментар

Днешната СУХА разходка завърши с малко кал и много пепел, един счупи задно каре,друг си тръгна доброволно а трети изкриви носач , а новата ми придобивка се справи много добре на сухото време .Ето малко снимки от мен. И тази дата на фотоапарата все забравям да я сверя .
                    Прикачени файлове

Коментар

veso003 на последните 2 снимки е наклонен фотоапарата и не се добива реална прадстава за наклона. А и кравите стоят наклонени и ще вземат да паднат
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        veso003 на последните 2 снимки е наклонен фотоапарата и не се добива реална прадстава за наклона. А и кравите стоят наклонени и ще вземат да паднат
                        Напротив апарата си е напилно прав,наклона е голям, но какво ти обяснявам ти си ходил сигурно не един път там и го знаеш по добре от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнение
                          Напротив апарата си е напилно прав,наклона е голям, но какво ти обяснявам ти си ходил сигурно не един път там и го знаеш по добре от мен.
                          Наклонен е, наклонен е.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Veso03 - абе добре си изкарахме! НИВАТА на totolamb да не я мислим - носача е евтин...ама Красьо с туй каре кофти... Ама ония като си тръгвахме от Осеново какви бяха надъхани...чак им се учудих не са наши момчета - не бяха уравновесени

Коментар

Или апарата не е прав или обектива е смотан и изкривява това което не е на фокус, според мен (последните 2 снимки)

Коментар

Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнение
                                Нали там се строши редукторния УАЗ на ТРАПЕРА. Добро си е наклончето, а като падне и дъждец се чустваш като Турчин под в. Шипка. ЕЙ там е .... ама не можеш да се изкачиш.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X