Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

За съжаление от първата , по-интересна част - между Трите Воденици и Долище няма снимки.От Долище се качихме до Меча Поляна , обядвахме и продължихме на север по тесен горски път.

[IMG]https://htftp.offroad-bulgaria.com/nisanterano/Razhodka%2015.02.09/DCP_2529_resize.jpg[/IM

колега това не е никаква меча поляна казва се ЧОЧУРКА моля не се бъркаите никога не е имало меча поляна в мерията на стара капакл или кликентово по точно
    http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
    0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение

колега това не е никаква меча поляна казва се ЧОЧУРКА моля не се бъркаите никога не е имало меча поляна в мерията на стара капакл или кликентово по точно
      Здрасти колега,
      Когато сме ходили там никога не е имало ТАБЕЛА с името на този заслон. Но там винаги е стояла шестоъгълната маса с нарисуваната мечка. От там дойде и наименованието "Меча поляна". С течение на годините на почти всички GPSи тази точка е записана така.
      Ако сега тепърва трябва да свикваме с нови имена... по-добре се сети за вица "Когато един път кажат, че сестра ти е курва....."

P.S. Ако има някаква интересна история около името "ЧОЧУРКА", ще е интересно да я чуем. Особено ако приказката се разказва на место с миризма на пържолки и биричка.
      Последно редактирано от Kaskadiora; 18-02-09, 00:10.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Пускам снимките, правени от екипажа на "Английското Паджеро" ето тук: http://dinkosto.org/snimkite/offroad-15.02.2009/. За неделя май се очертава много сняг и ще пробвам веригите пак. Ще чакам на OMV в 10:00
        Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

Привет,и какво ново във форума,всички четат ,а никой не пише ,чакам включване на Каскадьора,Весо003,Нисантерано,Станк,Диското и другите дайте примерни маршрути ,времето се разваля,което ми напомня за оффройд.Пламен Тенев на последната ми разходка преди три седмици ми каза ,че има начертани 1700км. трасе около Варна пак на него май трябва да разчитаме.Включвайте се по-често и пишете каквото ви дойде наум за разходки да коментираме темата и да действаме по същество
          Последно редактирано от ЦОНКО; 19-02-09, 22:36.
          [FONT=Comic Sans MS]
          [/FONT]

Коментар

Ако решите да карате на юг, обадете се. Поне засега мисля да покарам в деретата около нас.
            Но до неделя има още време. Може на УАЗа да му хрумне друго...
            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
              Ако решите да карате на юг, обадете се. Поне засега мисля да покарам в деретата около нас.
              Но до неделя има още време. Може на УАЗа да му хрумне друго...
              Тези дерета не са ли ти омръзнали,а колкото до Уаза можем да го мотивираме с едни кабели,ако стачкува като види сняг,той да не следи наклона на земното кълбо и на север да му е терсене. .Поздрави
              Последно редактирано от ЦОНКО; 19-02-09, 23:14.
              [FONT=Comic Sans MS]
              [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                Привет,...,чакам включване на Каскадьора, Весо003, Нисантерано, Станк, Диското, Пламен Тенев .....
                Каскадьора малко трябва да стяга кошницата, че само с каране не става. Трябва да сменям съединителя, каре на предния кардан, имам някави шумове в двигателя, стартера или има четки за смяна или е пълен с кал.
                Че от къде се взела тази кал??? Аз само на изложения ходя сигурно полиращата паста се е смесила с прахоляка от прахосмукачката
                Не е много работа, но Финансова Криза, че и газта поскъпна....
                Едно от нещата заради които идвам е, че на такива места хората се обединяват за да преодолеят дадено затруднение. Без оглед на възраст, социално положение, доходи и джипове.
                На снимката G-класа (AlexMotors) и самурай ЗАЕДНО вадим Дядо Ваньо.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Kaskadiora; 20-02-09, 01:08.

Коментар

Предложение за неделя - 22.02.09.

Този трак е част от трака публикуван от banjo тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=130 . Тъй като е доста дълъг , може да отидем до Дoлище по асфалт и от там - здраво offroad !
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                    Тези дерета не са ли ти омръзнали,а колкото до Уаза можем да го мотивираме с едни кабели,ако стачкува като види сняг,той да не следи наклона на земното кълбо и на север да му е терсене. .Поздрави
                    Кабелите са оправени отдавна. А онова наклонче ми коства нови бобини.
                    В тази кал трасето дето сте намислили, ще го пътувате доста време...
                    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение

Този трак е част от трака публикуван от banjo тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=130 . Тъй като е доста дълъг , може да отидем до Дoлище по асфалт и от там - здраво offroad !
                      Трасето ми харесва така като гледам и хапване си предвидил на Чукурово,а и там е малко по високо и по студено и предполага сняг ,така или иначе и на малко калчица няма да откажем и калните гуми са най- желателни във всички ситуаций макар ,че доказахме ефекта на веригите в калта
                      [FONT=Comic Sans MS]
                      [/FONT]

Коментар

Ме не ме бройте,аз тръгвам за Велико Търново да проверя колко сняг има,ще се пробвам там да си направя заигравка.

Коментар

Ако времето се задържи такова кишаво и без сняг ще е крайно неприятно да се кара,дано да стегне малко за да си направим малко шоу тази неделя.
                          Последно редактирано от ЦОНКО; 20-02-09, 19:19.
                          [FONT=Comic Sans MS]
                          [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение

малко е в повечко особено в сегашната обстановка с толкова кал ок давидим как ще е но не всички ще се навият на мен не ми дреме много-много но всепак искам да се пребера някога а трактори имали наблизо????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                            http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                            0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
                              ... но всепак искам да се пребера някога а трактори имали наблизо?
                              За какви трактори говорим ? Има САМУРАИ
                              Ей, накрая ще ме навиете и аз да дойда.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                                За какви трактори говорим ? Има САМУРАИ
                                Ей, накрая ще ме навиете и аз да дойда.
                                Предупреди моля те другите участници, като карат зад теб да поддържат повечко дистанция.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 13 потребители онлайн. 0 потребители и 13 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X