Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Без мен.
    Днес нанесох малко нови ЩЕТИ по джипката. И този път НАИСТИНА трябва да я опрявям.
    Успях да отместя един камък с размерите на хладилник, .... за сметка на предния си диференциал. Кой ги слага тея камъни из тревата.
    Ако някой иска да види как Разходка се превръща в "ХАРД" да цъкне ТУК.
    Последно редактирано от Peppy; 08-03-09, 00:44.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
      И сега какво стана, дойде до Варна и няма да видиш нашата лечебна кал.
      Охооооо видя кал и то каква. Поокаляхме джантите

Коментар

Първоначално публикуван от chuncho Преглед на мнение
        Охооооо видя кал и то каква. Поокаляхме джантите
        И по тази причина не можах да звънна на Пърси, че излязохме от гората към 8 вечерта. Голям кеф беше..... Имам лека мускулна треска от борбите с лебедка и съединитела, ама това е част от кефа....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          И по тази причина не можах да звънна на Пърси, че излязохме от гората към 8 вечерта. Голям кеф беше..... Имам лека мускулна треска от борбите с лебедка и съединитела, ама това е част от кефа....
          Май всички сме с мускулна треска. Ще има за какво да говорим на маса с приятели.

Коментар

Ти добре че не слезна да си видиш ПАТРОЛа летящ във въздуха. Висеше на 2-те лебетки като мокри гащи на простир. Добре че на Самурая му издържа лебетченцето. Пу сега като се замисля, толкова интересни моменти не сме снимали.
            Спускане по кален баир по г-з. Носене на Самурай на ръце, и после се чудя, що всичко ме боли.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
              Пу сега като се замисля, толкова интересни моменти не сме снимали.
              Спускане по кален баир по г-з.
              Това камък в моята градина ли беше?

Коментар

Ти добре че не слезна да си видиш ПАТРОЛа летящ във въздуха. Висеше на 2-те лебетки като мокри гащи на простир. Добре че на Самурая му издържа лебетченцето. Пу сега като се замисля, толкова интересни моменти не сме снимали.
                Спускане по кален баир по г-з. Носене на Самурай на ръце, и после се чудя, що всичко ме боли.
                Да бе да сляза да гледам Та нали балансирах вътре То само заради това че бях вътре имаше една гума стъпила на земята, а излязох, щеше ептем да увисне. И щеше да почне да се върти по надлъжната ос Наистина голям късмет че ти издържа лебедката и закрепването и. Голям купон щеше да стане ако ми беше "дошла на гости" я лебедка, я предната броня с лебедката.....
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Да бе да сляза да гледам Та нали балансирах вътре То само заради това че бях вътре имаше една гума стъпила на земята, а излязох, щеше ептем да увисне. И щеше да почне да се върти по надлъжната ос Наистина голям късмет че ти издържа лебедката и закрепването и. Голям купон щеше да стане ако ми беше "дошла на гости" я лебедка, я предната броня с лебедката.....
                  Ако Самурая е в период на полуразпад, наистина е възможно да слязат само някой части.

Весело сте си изкарали. Само трябва да забраните на Радо ( бялата Витара ) да влиза в тази локва. Историята помни поне 4 вадения от нея.
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Весело сте си изкарали. Само трябва да забраните на Радо ( бялата Витара ) да влиза в тази локва. Историята помни поне 4 вадения от нея.
                    Докато не я мина въпросната локва няма да мирясам

Коментар

Ако Самурая е в период на полуразпад, наистина е възможно да слязат само някой части.

Ще кажа ГОЛЯМА тайна....... Четири са били само вчера.... Така че сметката локва - Радо , отива към 10 на 0 Тъй че ще чакаме да поизсъхне, и Радо да изравни резултата

Коментар

Историята познава много двубои с "кравешкото блато".
                        Така че ако има залагания, залагам на БЛАТОТО.
                        Спомням си едно мое "прелитане" над блатото. Засилих се от ХИМАЛАИТЕ и наистина самурая прелетя около 2 метра, последва мощен хидроудар заради обтекаемият дизайн и спря, ама баш на средата. И се закопа до ключалките. А имам и "почти" сполучлив опит качих предните гуми на отсрещния бряг ама там не стигна сцепление за да изтегли задните. Все пак вътре имаше поне кубик (условно казано) вода.

Коментар

....Наистина голям късмет че ти издържа лебедката и закрепването и. Голям купон щеше да стане ако ми беше "дошла на гости" я лебедка, я предната броня с лебедката.....
                          Професионалния корабен заварчик Banjo ме посъветва да я направя на болтове към рамата. И аз му се вързах на акъла. Оказа се прав, до сега монтажа не е дал видими признаци на дефект.
                          Е ти също му се върза на акъла и видя какво стана.... Вися кат прани гащи, ама сега има какво да разправяш.
                          Като цяло разходката много ми хареса, а екстермчета трябва да има иначе е скучно. Яд ме е само дето си смачках моста в онзи камък на спускането в Орешак.
                          Последно редактирано от Kaskadiora; 08-03-09, 23:58.

Коментар

Историята познава много двубои с "кравешкото блато".
                            Така че ако има залагания, залагам на БЛАТОТО.
                            Спомням си едно мое "прелитане" над блатото. Засилих се от ХИМАЛАИТЕ и наистина самурая прелетя около 2 метра, последва мощен хидроудар заради обтекаемият дизайн и спря, ама баш на средата. И се закопа до ключалките. А имам и "почти" сполучлив опит качих предните гуми на отсрещния бряг ама там не стигна сцепление за да изтегли задните. Все пак вътре имаше поне кубик (условно казано) вода.
                            Единствения успешен опит за който си спомням е на Геро когато караше със Супер Сломпара 34/9,5/16 и работата пак беше много на кантар ...............
                            Все пак кравите там затъват до картера
                            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                              Единствения успешен опит за който си спомням е на Геро когато караше със Супер Сломпара 34/9,5/16 и работата пак беше много на кантар ...............
                              Все пак кравите там затъват до картера
                              Кравите нямат картер а виме. Никаква АГРО култура няма в тебе! Ъх!!! Прост монтьор. По цял ден само джипове оправяш, а тук една крава не можа да "оправиш".

Коментар

Има ли желаещи за неделна разходка с траялни елементи,кална баня(само за джипките) и пикник с историйки,лакардий и печени на жар дреболий.
                                [FONT=Comic Sans MS]
                                [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X