Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Не знам и аз...... Разходката беше добра поне за мен. Убихме накрая и двата Патроля. Единия, по-лъскавия се размина само със декоративни щети: двете брони, един натиснат калник и врата, стъпенките, и всички "защити" де що има отдолу...... Моя - минус декоративната решетка пред радиатора, и самия радиатор...... Юмрука на жена ми може да мине през образувалата се дупка......

Благодарим на ЕУ-БГ Академика, иначе прозд българския тираджия, дето се набучи на един кол и го остави да си стои на същото място...... Та 2 за 1 за кОла.... Ама ние му видяхме сметката..... Повече няма да "нарани" никого. Видяхме му сметката.....

Сега. ДАВАЙТЕ СНИМКИТЕ!!!!!!!

Другия път пак го поканете.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Другия път пак го поканете.
      Кола? Не, благодаря....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

колеги защо не качвате снимки ?
        ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
          колеги защо не качвате снимки ?
          Снимките ще се опитам тази вечер да ги взема от колегата ММВ. Поради липса на време от моя страна не успях да ги взема вчера, за което моля да ме извините.
          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Не знам и аз...... Разходката беше добра поне за мен. Убихме накрая и двата Патроля. Единия, по-лъскавия се размина само със декоративни щети: двете брони, един натиснат калник и врата, стъпенките, и всички "защити" де що има отдолу...... Моя - минус декоративната решетка пред радиатора, и самия радиатор...... Юмрука на жена ми може да мине през образувалата се дупка......

Благодарим на ЕУ-БГ Академика, иначе прозд българския тираджия, дето се набучи на един кол и го остави да си стои на същото място...... Та 2 за 1 за кОла.... Ама ние му видяхме сметката..... Повече няма да "нарани" никого. Видяхме му сметката.....

Сега. ДАВАЙТЕ СНИМКИТЕ!!!!!!!
            Незнам кой е прозд, аз не съм се набучвал на кол за който съм предупреден. Минах от южния край на Паша дере, право нагоре и след това, не към пясчната кариера а вдясно по някакъв черен път, набъчих се на кола, отместих го и отсяках шилото. Продължих по пътя, но той свърши със тотално сечище, така че се върнах и през пясъчната кариера излязох на пътя Варна/Бургас и се докопах до Преселци, където си купих вода. Щом си си се набучил на кол, ще ти кажа това което ми каза Митко фулдата. При такъв терен винаги се върви пеша в храсталака през който се минава. АЗ го запомних....нищо че съм прозд. Ти като не си се върни и се бучни пак, та белким и ти го запомниш.
            Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
              Незнам кой е прозд, аз не съм се набучвал на кол за който съм предупреден. Минах от южния край на Паша дере, право нагоре и след това, не към пясчната кариера а вдясно по някакъв черен път, набъчих се на кола, отместих го и отсяках шилото. Продължих по пътя, но той свърши със тотално сечище, така че се върнах и през пясъчната кариера излязох на пътя Варна/Бургас и се докопах до Преселци, където си купих вода. Щом си си се набучил на кол, ще ти кажа това което ми каза Митко фулдата. При такъв терен винаги се върви пеша в храсталака през който се минава. АЗ го запомних....нищо че съм прозд. Ти като не си се върни и се бучни пак, та белким и ти го запомниш.

Въпроса е там, че ти не го премахна..... Не си го унищожил. И нищо не си отсякъл, снимките по-горе го доказват. А и каране със стандартните и високите гуми е различно - това го доказва и нашия случай. 3 коли със горе/долу стандартния размер гуми успяли да го заобиколят, аз със високите гуми - не успях. Просто времето на реакцията на окачването е различно......

Пътя е точно този, който ти го описваш, не е към пясъчната кариера, а в диаметрално противоположна посока. И не вярвам в окрестностите на Паша дере да има толкове колове с едни и същите характеристики.....

Тъй че като си търсиш чаркове - питай и за радиатора за Патрол 2,8 ГР ТД.....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Какво пеша какви 5 лева! КОла беше отрязан и оставен да стърчи на 20-30 см. навътре в пътя! Говориш за абсолютно същото място! Ако сте го рязали(личеше си че е рязан) просто не сте го отрязали достатъчно и е оставен ей така...Грозно..въхххх

Коментар

Ясно аз съм виновен, бях сам, по точно със жена ми. Който иска от Вас да отиде и сам да го премести. Вие сте били група. А аз сам с течащ радиатор и без вода. Разбира се че трябваше да остана там и да дялкам кола, чак докато дойде Вашата разходка та да ми донесе поне вода. Счупих си телефона доакато се пънах да местя дървото. Пфууу...................
                  А радиатора в Добрич. 250 кинта и е нов Ако искаш ще ти дам адрес........................

Коментар

Мърсувате ми по трасенцето...нека ви.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Мдааа

Коментар

Ясно аз съм виновен, бях сам, по точно със жена ми. Който иска от Вас да отиде и сам да го премести. Вие сте били група. А аз сам с течащ радиатор и без вода. Разбира се че трябваше да остана там и да дялкам кола, чак докато дойде Вашата разходка та да ми донесе поне вода. Счупих си телефона доакато се пънах да местя дървото. Пфууу...................
                        А радиатора в Добрич. 250 кинта и е нов Ако искаш ще ти дам адрес........................
                        Докато си чакал, имал си достатъчно време да го отстраниш, унищожиш и прочие..... Какво се обясняваш СЕГА? ПЪРВАТА ми работа беше да хвана БРАДВАТА, хем да си изкарам яда, хем да го отстраня, за да никой друг да не е на моето място.....

ТИ - НЕ. Ти ще караш дясната дирекция, с лепенките "против заслепяване" върху фарове, Ти ще оставиш потенциално опасно нещото на пътя защото твоята преебавка вече е факт, ТИ си представител на средностатистическия обивател, който не иска на него да му е добре......

Не, не искам да ми даваш телефона.... Ще го намеря без твоя помощ. Искам като оптималния вариант да ми купиш нов истински радиатор, и да смениш съединитела на Мишо-Морския на НИВА-та, защото той ме домъкнА до Варна.....

Коментар

ТИ вярно си голям калъф........ Какво да съм чакал? Никой не ме е домъкнал до никъде. Сам си се прибрах. А брадва нямам, аз не съм дървар. Имам малко топорче с чук от другата страна. Рязах толкова, че да мина................
                          Изобщо няма да се занимавам повече с тебе.

Коментар

ТИ вярно си голям калъф........ Какво да съм чакал? Никой не ме е домъкнал до никъде. Сам си се прибрах. А брадва нямам, аз не съм дървар. Имам малко топорче с чук от другата страна. Рязах толкова, че да мина................
                            Изобщо няма да се занимавам повече с тебе.
                            Колко голям калъф съм могат да кажат хората, коите ме познават лично. Дали ще се занимаваш с мен - твоя си работа. Ти да не мислиш, че аз го сякох с брадва метър, метър и половина? Със същата воинишка брадвичка с чук от другата страна.

Обаче постъпката ти е доста показателна..... Най-малкото за това как се отнасяш към нещата, как се отнасяш към останалите, коите имат сходно с твоето хобби, и на твоето потребителско отношение към всичко....Със здраве. Аз радиатора ще си набавя. И на Морския при нужда ще му помогна при смяна на съединитела. Въпрос ти дали ще имаш помощ следващия път....

Коментар

пътя не стига до сечище а и злиза на главният път там за кадето говориш ти минава високоволтово напрежение и са почиствали под него но с малко повече внимание се преминава без проблем /клоните са около 20 м./

Коментар

извинявам се много но колегата /академика / с каква кола беше защото като тръгнах ме от паша дере бяхме 2 витари , нивата и патрола и немога да си спомня пред мен да е имало друга кола

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X