Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Четири теми с еднакво съдържание не ви ли стигат че пускате и нова.Не разводнявайте форума
    Toва е СПЕЦИАЛНА тема за собствениците на КИА. Ти твоята КИА я бартероса и вече нямаш право да гледаш там
    Я остави компютъра и шкури капаците на самурая.

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
    ...., та ми минава през главата че искат да има тема за ''нормални'' разходки.
    Нашите "НЕнормални" разходки ли са? Според мен... всичко си е ОК.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение

Нашите "НЕнормални" разходки ли са? Според мен... всичко си е ОК.
      Знаеш добре за какво говоря,идват момчета по веднъж и след първото влизане в гората само чакат да видят асфалта и чао не казват. Изчезват безследно с мръсна газ. Разходка звучи някък си '' по горските пътеки да посъберем кокиченца'' не звучи ''бронята стопа и огледалото ти остават в гората''.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Нека изразя мнение:
        Първо-Щом е пуснал линк към темата значи търси популяризиране и това което каза Васето че срещите са в тесен кръг се обезмисля.
        Второ-Който го е страх от мечки не ходи в гората(това сме го коментирали вече). Ако искаш да ходиш в гората ,неможе да искаш да няма кал ,храсти или щети по автомобила.
        Трето-Попринцип винаги съм бил въздържан към организираните разходки пък и законите в държавата трябва да се спазват.Хора имате си телефоните организирайте се.
        Четвърто и най-важното-Хора не съсипвайте природата(рязане на дървета,изхвърляне на буклуци и т.н.). Нека поразредим разходките си за да може природата да си почине от нас. Стига с разходки всяка седмица по два -три дни. Поразредете ги поне през седмица и то само по един ден. Нека направим така, че да няма къде да отидем. Спазвайте правилата на американците "Не се шофира когато вали дъжд и когато се вдига прах","Не излизайте на страни от оста на пътя не пвече от 25фута","Ако не можете да минете,не правете нов път а се върнете","Не оставяйте бели цветя в гората" и др.

Васе това ,че някой е решил да излиза в гората и се е "оказал негодан" сам е разбрал че този тип разходки не е за него. Хора не целете масовост като онзи излет с повече от тридесет автомобила който завърши така безславно разцепен на три. Хора като искате офф-роуд разходки ги правете по два автомобила. За какво ви е масовост,за да гледате сеира на другите ли. Какво е за мен офф-роуда съм обяснил малко по напред в темата.

Като последно предлагам всичките четери,вече пет теми да бъдат затворени и да се отвори нова за Варненския офф-роуд в който да не се уговарят разходки а да се представи красивата част на нашето хоби. Представяне на маршрути,снимки и др.
        Уговорките ги оставете за телефона.Искам да разбера вашето мнение по последното.

Това е от мен,лек ден и Честит Трети мартНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo_big_306946.jpg
Прегледи:1
Размер:17.9 КБ
ID:5257511
        Последно редактирано от banjo; 03-03-11, 09:43.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Toва е СПЕЦИАЛНА тема за собствениците на КИА. Ти твоята КИА я бартероса и вече нямаш право да гледаш там
          Да ама имам представител там.В3822КА-на кого мислиш че беше,малко са и махнали гумите и са сложили някаква грозотия отпред ама.Още се търкалят пружини и щанги от нея в къщи.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Малка заигравка следобед? към Долище и в района...нещо не ме свърта...

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Нека изразя мнение:
              Първо-Щом е пуснал линк към темата значи търси популяризиране и това което каза Васето че срещите са в тесен кръг се обезмисля.
              Второ-Който го е страх от мечки не ходи в гората(това сме го коментирали вече). Ако искаш да ходиш в гората ,неможе да искаш да няма кал ,храсти или щети по автомобила.
              Трето-Попринцип винаги съм бил въздържан към организираните разходки пък и законите в държавата трябва да се спазват.Хора имате си телефоните организирайте се.
              Четвърто и най-важното-Хора не съсипвайте природата(рязане на дървета,изхвърляне на буклуци и т.н.). Нека поразредим разходките си за да може природата да си почине от нас. Стига с разходки всяка седмица по два -три дни. Поразредете ги поне през седмица и то само по един ден. Нека направим така, че да няма къде да отидем. Спазвайте правилата на американците "Не се шофира когато вали дъжд и когато се вдига прах","Не излизайте на страни от оста на пътя не пвече от 25фута","Ако не можете да минете,не правете нов път а се върнете","Не оставяйте бели цветя в гората" и др.

Васе това ,че някой е решил да излиза в гората и се е "оказал негодан" сам е разбрал че този тип разходки не е за него. Хора не целете масовост като онзи излет с повече от тридесет автомобила който завърши така безславно разцепен на три. Хора като искате офф-роуд разходки ги правете по два автомобила. За какво ви е масовост,за да гледате сеира на другите ли. Какво е за мен офф-роуда съм обяснил малко по напред в темата.

Като последно предлагам всичките четери,вече пет теми да бъдат затворени и да се отвори нова за Варненския офф-роуд в който да не се уговарят разходки а да се представи красивата част на нашето хоби. Представяне на маршрути,снимки и др.
              Уговорките ги оставете за телефона.Искам да разбера вашето мнение по последното.

Това е от мен,лек ден и Честит Трети март[ATTACH=CONFIG]305993[/ATTACH]
              Колега в началото идеята беше да се събираме само хора с КИА,но след две ялови срещи с двама присъстващи започнах да каня всеки който желае и е почитател на 4х4.Събираме се да поговорим,да видим кои какво е направил за джипката си и така.За въпросната разходка става дума за нещо съвсем леко просто да мине времето.Няма да откриваме нови пътища,да сечем гората или да си хвърляме боклука.Просто за разнообразие,а за мен нещо съвсем ново защото това ми е първия джип.На финала ще запалим огън(контролирано и на подходящо място все пак имаме пожарникар в групата) малко цър пър това онова и кой от къде е.
              Относно въпроса да се направи една тема "Варненския офф-роуд" не е лошо.Аз съм за.

Коментар

Мнение на banjo....Попринцип винаги съм бил въздържан към организираните разходки пък и законите в държавата трябва да се спазват.

Мнение на capesize....Не знам с какво нарушаваме законите на държавата???? Или някои помагат на държавата, като измъкват полицейските "ниви" от гората

Мнение на banjo....Хора имате си телефоните организирайте се.......
                Хора не съсипвайте природата(рязане на дървета,изхвърляне на буклуци и т.н.).

Мнение на capesize....Ако организацията по телефона ще спаси природата,ще го правим само по този начин

Мнение на banjo....Поразредете ги поне през седмица и то само по един ден.

Мнение на capesize....Ами ако вземаме пример от тебе, не през седмица по един ден, ами направо по един ден годишно трябва да караме

Мнение на banjo....Нека направим така, че да няма къде да отидем.

Мнение на capesize....За какво ти е джипката(самурайчето) тогава???

Мнение на banjo....Спазвайте правилата на американците "Не се шофира когато вали дъжд и когато се вдига прах","Не излизайте на страни от оста на пътя не пвече от 25фута","Ако не можете да минете,не правете нов път а се върнете","Не оставяйте бели цветя в гората" и др.

Мнение на capesize....Ти в америка ли живееш или в България? На цитирано от теб правило "Не се шофира когато вали дъжд и когато се вдига прах" ще ти отговоря така.... Ами ходи си пеша,не шофирай
                Мога да добавя и още две значителни!
                1.Не шофирай след употребата на алкохол!
                2.Не шофирай без необходимата правоспособност!

Мнение на banjo....Като последно предлагам всичките четери,вече пет теми да бъдат затворени и да се отвори нова за Варненския офф-роуд в който да не се уговарят разходки а да се представи красивата част на нашето хоби. Представяне на маршрути,снимки и др.

Мнение на capesize....Ако не уговаряме разходките в темата,Къде тогава???И много интересно от къде ще се вземат тези снимки и маршрути,ако караме по един път годишно ???Или пак от Хамериканците
                Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнение
                  Колега в началото идеята беше да се събираме само хора с КИА,но след две ялови срещи с двама присъстващи започнах да каня всеки който желае и е почитател на 4х4.Събираме се да поговорим,да видим кои какво е направил за джипката си и така.За въпросната разходка става дума за нещо съвсем леко просто да мине времето.Няма да откриваме нови пътища,да сечем гората или да си хвърляме боклука.Просто за разнообразие,а за мен нещо съвсем ново защото това ми е първия джип.На финала ще запалим огън(контролирано и на подходящо място все пак имаме пожарникар в групата) малко цър пър това онова и кой от къде е.
                  Относно въпроса да се направи една тема "Варненския офф-роуд" не е лошо.Аз съм за.
                  Ако ще има скара и леко каляне съм за. Каруцата ми е на линия. Може да се направи една уговорка около 9:45-10:00 на чешмата на аладжата.
                  Освен пожарникара който ще пази гората от пожар има и един еколог, който ще пази и следи да не се замърсява горския масив.
                  Последно редактирано от _Константин_; 04-03-11, 10:36.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Ей какво става хора как сте? Не съм мяркал отдавна. Нещо интересно.

Коментар

Тази тема пак избяга ДАЛЕЧ от разговорите за офроуда. Само да кажа, че утре няма да карам, въпреки че имам няколко оферти за каране (уговорени по телефона) но ще наблегна на работата по къщата.
                      P.S. Трябва да си сменя ника, на ПЛОЧКАДЖИЯТА

Коментар

Смятаме да участваме на Трявна ако има екипажи от Варна да звънкат 0889568726 Слави!!!! А плоджкаджиите са си плоджкаджии

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
                          ......А плоджкаджиите са си плоджкаджии
                          Eй... не се сдържа..... да не ме заядеш.
                          Предният път така на инат сложих лебетката (и Ви показах, как се вадят полицейски НИВИ).
                          Сега да слагам Витарският двигател и да Ви мачкам по състезанията ли искате????
                          Пак пари трябва да харча... за сметка на къщата. Още 1 година няма да се състезавам, да си довърша хола и да си постоя ГАРАЖ - мой собствен. Детска мечта ми е това - от 14 годишен се състезавам (тогава с картинг) и все по чужди гаражи и по улиците ремонтирам.

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
                          Смятаме да участваме на Трявна ако има екипажи от Варна да звънкат 0889568726 Слави!!!!
                          Ако ви трябва СТРАТЕГ или високо платен (в пържоли и кока кола) НАВИГАТОР може да ме поканите с официално писмо, написано със златни букви на пурпурна кадифяна подложка.

Коментар

Eй... не се сдържа..... да не ме заядеш.
                            Предният път така на инат сложих лебетката (и Ви показах, как се вадят полицейски НИВИ).
                            Сега да слагам Витарският двигател и да Ви мачкам по състезанията ли искате????
                            Пак пари трябва да харча... за сметка на къщата. Още 1 година няма да се състезавам, да си довърша хола и да си постоя ГАРАЖ - мой собствен. Детска мечта ми е това - от 14 годишен се състезавам (тогава с картинг) и все по чужди гаражи и по улиците ремонтирам.

Ако ви трябва СТРАТЕГ или високо платен (в пържоли и кока кола) НАВИГАТОР може да ме поканите с официално писмо, написано със златни букви на пурпурна кадифяна подложка.
                            Не го приемай ,като обида! А за пържолите и Кока-колата.... Винаги съм насреща.

Коментар

Ако ще го ползвате за СТРАТЕГ, си направете клетки на джипките. И нека са по-здравички.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

ще ходим ли на някоя разходка, да се възползваме от новите цени на горивата
                                Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                                Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X