Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Ето и нещо интересно .... видяхме го съвсем случайно, по обратния път към Кърджали ....

Скоро не бях виждал подобна табела:
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение

Е, те точно тука сте над горния, десен ъгъл на устата на Джаба....!!! Само на мен ли ми прилича на героя от "Междузвездни войни"?!

Коментар

Ммм има съвпадения,ама много разрошена прическа е докарал.
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
          Е, те точно тука сте над горния, десен ъгъл на устата на Джаба....!!! Само на мен ли ми прилича на героя от "Междузвездни войни"?!
          Явно и ти си болен на тази тема... като мен

А по повод на скалните образования дали са пещери или не, последно май е прието да се счита за пещера, ако е над 7 метра дълго.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Колега без да искам да влизам в спорове ама доста хора се потрудиха да правят снимки включително и Пепи а и диста се потрудиха да отблежат събитието мисля че не трябва да подминаваш и тях не говоря за мен а за хора като Петя и hristota които пък е професинален фотограф.
            Извинявам се, не съм искал да обидя никого. За нетактичното си поведение ще се реванширам. На някое джамбуре ако разрешите да се присъединя към вас, сливовата ракия е от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Извинявам се, не съм искал да обидя никого. За нетактичното си поведение ще се реванширам. На някое джамбуре ако разрешите да се присъединя към вас, сливовата ракия е от мен.
              Щом става въпрос за спиртен обезвъздушител на чаши става приет си не че аз пия ракия де ама на следващото джамбуре групата да се произнася
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Така изглеждаше разходката от първия ден (събота):

Преди обяд на север до параклиса Св. Неделя, следобяд на юг - барбекю до параклиса Св. Константин и Елена, а надвечер на запад до с. Аламовци.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ще повтаряте ли купона? Миналата година не можахме да се включим, само се ядосвахме и зяпахме снимките, но тази година някъде между 15 и 22 септември, смятаме да отскочим до там с Илия за няколко дни. Надяваме се разходчицата да е по-дълга. Смятаме да прескочим до Перперикон, Триград и други интересни места в района. Ако някой има инфо за къщи, които приемат с куче, ще съм благодарна, защото в интернет има доста предложения, но тази информация липсва. Не сме претенциозни и не държим на лукс. Достатъчно е да има отделен санитарен възел и топла вода. Даже предпочитаме селски къщи.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                    Ще повтаряте ли купона? Миналата година не можахме да се включим, само се ядосвахме и зяпахме снимките, но тази година някъде между 15 и 22 септември, смятаме да отскочим до там с Илия за няколко дни. Надяваме се разходчицата да е по-дълга. Смятаме да прескочим до Перперикон, Триград и други интересни места в района. Ако някой има инфо за къщи, които приемат с куче, ще съм благодарна, защото в интернет има доста предложения, но тази информация липсва. Не сме претенциозни и не държим на лукс. Достатъчно е да има отделен санитарен възел и топла вода. Даже предпочитаме селски къщи.
                    аз съм от Златоград и живея в самото начало на стария град. Ако желаете мога да попитам за къщи, хотели ... + куче.
                    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 16v

Коментар

С удоволствие бих повторил тази година.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Никак не е зле да направим мероприятието ежегодно!
                        За тая година, предлагам отскачане и до българското Беломорие!
                        Ако колегата от Златоград поеме инициативата,
                        няма да е лошо. Телефони на хотели имаме,
                        но си трябва и организатор, за мероприятието,
                        ресторант, програма и т.н..
                        Предния никакъв го няма, така че...

Коментар

Предния (Giorgio) никакъв го няма, така че...
                          malashev ти си на ход!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от malashev Преглед на мнение
                            аз съм от Златоград и живея в самото начало на стария град. Ако желаете мога да попитам за къщи, хотели ... + куче.
                            Здравейте колега!
                            Аз честичко се отбивам в Златоград. Обикновено идвам в ЗММ. Дори с Асен Бошнаков си мерим... джипките... но те, Нивите, нямат стигане...
                            Нищо чудно и да се познаваме... Поздрави!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

A, имало го бе!!!
                              Giorgio, хич не се скатавай,
                              ти си доайена на това прекрасно
                              мероприятие и ако го направиш ежегодно
                              няма да е никак зле.
                              Ето и колегата от Златоград ще ти помага.

Коментар

@GAD, хубаво му го каза в прав текст, че се скатава. Непрекъснато се оправдава с някакви англичанки и американки. Хайде де! Ние вече твърдо сме решили за 22-ри септември /хем е почивен ден/. Ще си вземем цели 4 дена!!! отпуска 23-26.09. и като се събере със съботите и неделите -ех! цяла вечност!
                                P.S. Към колегата от Златоград - супер ще ни помогнете, ако поразпитате, защото от интернет информация - йок.Съвестно изрових координатите на тези, които предлагат настаняване и до един ги попитах дали приемат с куче, ама да не мислите, че някой си е направил труда да ми отговори. Ще съм благодарна за всякакво съдействие!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X