Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

От хотела в Златоград като изходна точка колко около километра ще се минат през събота, какъв е маршрута?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

http://bgmaps.com/routing/result/rou...859a0245&pID=1
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
      "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

BGmaps предлага само път прес Смолян. Ние твърдо ще минем през Кърджали - за кафе и още нещо . Освен това пътят през Смолян е с много завои и май другия го предпочитам. Пък и не се знае как е отсечката Мадан-Златоград.
        Засега идеята е среща с BRG в кафе Кинекс ( Пламене, ще се радваме да те черпим едно кафе, нали го знаеш мястото? ) в интервала 15 до 16 часа. Ще пътуваме тримата с Дявол Коледа, вероятно и Джорджо ще тръгне с нас. А софийската група как е с плановете?
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

Ако ще пътувате от София и държите да минете през Смолян, по-добре е през Пловдив - Асеновград. Като допълнителен аргумент, в потвърждение на казаното от Петя, ще посоча, че златоградчани пътуват за София през Кърджали.
          Последно редактирано от giorgio; 20-10-07, 10:10.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Ако ще пътувате от София и държите да минете през Смолян, по-добре е през Пловдив - Асеновград. Като допълнителен аргумент, в потвърждение на казаното от Петя, ще посоча, че златоградчани пътуват за София през Кърджали.
            Е, ще последваме техния пример. Не е казано през Смолян, ама така го каза БГмап-а.
            Там как се намираме? Добре, че има координати, ама си нямам JPS та не разбрах, ако намеря онова.........." предварително напрегнатото" мостче............и после? А ако не го намеря?
            Търся хотел "Здравец" така ли? Или питам къде е хотела на Славчо?............Тоест и двете.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
            "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Здравейте!

Преди малко разбрах, че не ми се отваря парашутът за събота и неделя. Е, някой друг път.

Пожелавам ви чудесно да си изкарате около Златоград.

На всички участници - един картинков родопски поздрав от мен!
              Прикачени файлове
              Искам България чиста!

Коментар

Момчета ако имате нужда от някаква помощ при прекосяване на отсечка Кърджали-Златоград,може да разчитате на мен,телефона ми е 0888 99 77 99 Хаки

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                  Момчета ако имате нужда от някаква помощ при прекосяване на отсечка Кърджали-Златоград,може да разчитате на мен,телефона ми е 0888 99 77 99 Хаки
                  Аз ще ходя в Неделя.
                  А ти.

Коментар

Твърдо съм с теб

Коментар

Здравейте!Направо ви завиждам за очертаващата се разходка...живот и здраве да е,някой ден и аз със семейството си ще се включа.Приятен уикенд!
                      Не можеш да дадеш повече дни на живота си,но можеш да дадеш повече живот на дните си!

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                        BGmaps предлага само път прес Смолян. Ние твърдо ще минем през Кърджали - за кафе и още нещо . Освен това пътят през Смолян е с много завои и май другия го предпочитам. Пък и не се знае как е отсечката Мадан-Златоград.
                        Засега идеята е среща с BRG в кафе Кинекс ( Пламене, ще се радваме да те черпим едно кафе, нали го знаеш мястото? ) в интервала 15 до 16 часа. Ще пътуваме тримата с Дявол Коледа, вероятно и Джорджо ще тръгне с нас. А софийската група как е с плановете?
                        Петя 15-16 часа в Кърджали ли ще бъдете?Защото ние също ще пътуваме по този маршрут,но незнам дали ще успея в този час да бъда при Пламен.
                        С Пламен не се познаваме и по този повод искам да кажа че ще ми е приятно да се запознаем.

Коментар

София-Кърджали с бавно каране (100) е два часа и полвина.
                          Има само един участък от 15-20км между Асеновград и Кърджали който се кара с 50. Друго всичко може и с 150.
                          Много е важно да не влизате в Пловдив а да минете по околовръсното. Като идвате по магистралата, преди Пловдив трябва да отбиете за Смолян (или Пампорово май пишише). Околовръсното е към 30км и свършва направо на пътя Пловдив-Асеновград.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                            Петя 15-16 часа в Кърджали ли ще бъдете?Защото ние също ще пътуваме по този маршрут,но незнам дали ще успея в този час да бъда при Пламен.
                            С Пламен не се познаваме и по този повод искам да кажа че ще ми е приятно да се запознаем.
                            Стачката продължава и училището няма да е пречка за часа на тръгване. Аз нямам търпение да се измъкна от Пловдив, така че се събираме и тръгваме най-късно в един часа. Няма да карам бързо, затова когато стигнем. Може да се намерим по пътя край Пловдив или Асеновград или направо в Кърджали. След влизане в града след стадиона веднага вдясно. После не помня.
                            Карам винаги с hands-free и отговарям на телефона. Макар и заклет непушач, имам си друг господар - мобилния телефон - не го изключвам и ми е винаги пред очите. Казвам го, защото май Джорджо наистина има проблем с неговия. Тел. е 0888 946 100.
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Околовръсното е към 30км и свършва направо на пътя Пловдив-Асеновград.
                              Направо ме разби с тия 30км. околомръсно. Може да е толкова пълната обиколка около Пловдив, но тоя участък е 15-16км.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                                Стачката продължава и училището няма да е пречка за часа на тръгване. Аз нямам търпение да се измъкна от Пловдив, така че се събираме и тръгваме най-късно в един часа. Няма да карам бързо, затова когато стигнем. Може да се намерим по пътя край Пловдив или Асеновград или направо в Кърджали. След влизане в града след стадиона веднага вдясно. После не помня.
                                Карам винаги с hands-free и отговарям на телефона. Макар и заклет непушач, имам си друг господар - мобилния телефон - не го изключвам и ми е винаги пред очите. Казвам го, защото май Джорджо наистина има проблем с неговия. Тел. е 0888 946 100.
                                Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X