Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Да не забравя да предупредя, да си носите личните карти. На места ще минаваме покрай самата гранична бразда...

Покрай тази снимка се сетих, да ви разкажа нещо за колегата с нивата. Той си е местен и много и се кефи на тази количка. Направил си е една беседка на едно връхче над града и от време на време ходи там да релаксира. Твърдеше, че освен Нива, друг автомобил не може да се изкачи до там... Вече не твърди.
    Въпреки, че си е местен, не беше ходил до "Пещерите", та тръгнахме да го заведа. Като стигнахме изходния пунк, с. Кушла, подхвърлих, че може да продължим само с единия джип... Местен младеж, който изяви желание да се присъедини към нас, предложи това да бъде ровъра, защото е по-височък, а пътят е труден... Моменталната реакция на колегата с нивата беше: "Тръгваме с двете джипки!". Петя много се смя на тази случка, вероятно и напомни с нещо за колегите с ниви от форума...
    Всъщност нивичкта се справи добре, ако не броим неколкократното засилване за преодоляване на една стръмнина. Лошото на това място е, че пътят излиза перпендикулярно на едно било и трябва веднага след изкачването да се завие на 90 градуса, защото скатът от другата страна е доста стръмен (60-70 градуса), а в близките 100 метра надолу няма даже и храсти. Вероятно момчето, което се качи в нивата, беше предупредило колегата, та той за това така плахичко подхождаше по стръмното...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

защо избрахте точно тези дати ?

адски ви завиждам
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ми щото има избори и човек избира кво да прави.

Сега сериозно. Поемам изцяло вината и отговорността за тези дати. Просто се съобразихме с работата и метеорологичната прогноза, която за края на месеца е оптимистична. А иначе сме ужасно изморени вече и макар да сме включили на автопилот, няма гаранция, че и той няма да се скапе, ако изчакаме още седмица за почивката.
        Свободни сме да повторим мероприятието още през ноември. Погледът ми е обърнат с надежда към Рила този път. Ако не падне сняг, разбира се.
        Последно редактирано от Петя; 16-10-07, 14:14.
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

Към края на тази седмица вероятно ще прескоча до Златоград. запазил съм за сега всички стаи във въпросния хотел, но ще отида да ги капарирам. Към момента групата се очертава така:
          GAD - 2-ма души + кученце. (защо ли казваме "двама души", а не "две души"? )
          Петя - 2 девойки.
          GRAND - 2-ма души + 3 душици.
          CarTest™ - 4-ма души + 1 душица.
          Джамбазов - 2-ма души + 1 душица.
          diavol-koleda и още няколко колеги - на 50% засега.

П.П. Пропуснах себе си в списъка, като в оная притча за Настрадин Ходжа и магаретата... Аз, Петя, а може би и още някой, ще сме там от петък вечер.

Коментар

Здравей!

Имам някаква надеждица да се откача и да мога да се присъединя. Късно ли е в понеделник - вторник да заявя участие (ако имам начин). Капаро ще преведа практически в същото време.

Поздрави!
            Искам България чиста!

Коментар

Джорджо,ние също ще дойдем още в петък вечерта.Ако има свободни места в хотела.

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                ...Имам някаква надеждица да се откача и да мога да се присъединя. Късно ли е в понеделник - вторник да заявя участие (ако имам начин). Капаро ще преведа практически в същото време...
                Не се притеснявай, за капарото, това е моя грижа!
                Отговарям и на GRAND: Mеста ще се намерят за всички и за събота и за петък! Разбира се, най-добрия вариянт е да сме в хотела над кръчмата, та да може човек и пълзейки да си стигне до леглото.
                За това ще прескоча до Златоград в края на тази седмица, че да капарирам колкото може повече места в този хотел, а дори ще опитам да го запазя целия поне до последния момент. Просто в него стая с баня, че и телевизор е 30 лева и наплива е голям.

Коментар

Аз съм от петък!
                  Тя почивката, ако не почва от петък си е един скучен западняшки уйкенд, а ние сме БЪЛГАРЕ, все пак и още!!!
                  Само да видим к'во ша каи Балканстар за новото Врангел, или ша са търкаляме с Рейнджа!!!
                  Няма "значка", пак ша съм си ГАД и винаги с вас...!!!

Коментар

[QUOTE=GAD;228315]...Само да видим к'во ша каи Балканстар за новото Врангел../QUOTE]

Как да му се прииска на човек да има рожден ден...

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                      ...Само да видим к'во ша каи Балканстар за новото Врангел...
                      Как да му се прииска на човек да има рожден ден...

Коментар

Тамън писах по повода за разходките, без да знам, че има и такава, весела, част от форумния живот.
                        Това е супер предложение. Веднага се включваме................ама жена ми е бременна в 7-мия месец, та незнам дали ще иска да дойде. За всеки случай, ще я попитам.
                        Ако не и се пътува, а това е разбираемо, мога да дойда сам.........
                        Кога е последният срок да кажа................сам или не?
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                        "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Последния срок е... като дойдеш направо там.
                          Колкото по-рано се обадиш, толкова по-голяма е вероятноста да се намери местенце в хотела, където се надявам да се съберем... иначе има още доста хотели наоколо.
                          Като гледам за петък вечер се очертаваме сериозна група. Вечерта, ясно, ще направим генерална репетиция за събота вечер, ама се замислям за събота преди обяд... можем да пием аристократично кафе в Замъка, примерно. Това е на 20-ина километра, но можем да прескочим до там и офроуд, както и да е, ще го мислим в петък вечерта.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Последния срок е... като дийдеш направо там.
                            Колкото по-рано се обадиш, толкова по-голяма е вероятноста да се намери местенце в хотела, където се надявам да се съберем... иначе има още доста хотели наоколо.
                            Като гледам за петък вечер се очертаваме сериозна група. Вечерта, ясно ще направим генерална репетиция за събота вечер, ама се замислям за събота преди обяд... можем да пием аристократично кафе в Замъка, примерно. Това е на 20-ина километра, но можем да прескочим до там и офроуд, както и да е, ще го мисли в петък вечерта.
                            Лелееееееееее. Как ми се доидва. А понеже Родопите, по пронцип, са любимо място..............та още повече се навих...........като......."градински маркуч"
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                            "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Позеленях от мерак. Ама не мога мамка му. Приятно прекарване на всички.

А и като знам какво е там....
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До Златоград мога да дойда с джипа, но от там какъв е терена по който ще се кара могат ли да се карат АТВ та? Ако е лек терена и може и сина ми да кара, на 8г. е възможно ли е да запазя 1 стая за двама дърти и 1 дребосък за петък и събота вечер?
                                Ако е да, как да пратя Ви парички за нощувките giorgio?
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X