Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
    Не се притеснявай,ще се допълваме взаимно,освен твоето сериозно оборудване,аз имам и фенерче в жабката.
    И аз ще си взема фенерчето, ама си мислех, че няма да има нощни преходи, бях си решил да взема малко "твърдо гориво" за вечерта.
    А друг въпрос: На преходите правят ли се импровизирани пикници т. е. по български-хапка-пийка и да се оборудваме ли в тази насока?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

s_s1, няма проблем с тези гуми. Ще избегнем острите камънаци (Устра), минавайки откъм селото. За Кушла е лек офроуд. Ако има изненади....не знам.
      Пикници не сме правили никога. Няма време да се разхождаш и да кибичиш около скара в един ден. Поне по програма не се предвижда. Ако някой има голямо желание, ще импровизираме.
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
        s_s1, няма проблем с тези гуми. Ще избегнем острите камънаци (Устра), минавайки откъм селото. За Кушла е лек офроуд. Ако има изненади....не знам.
        Пикници не сме правили никога. Няма време да се разхождаш и да кибичиш около скара в един ден. Поне по програма не се предвижда. Ако някой има голямо желание, ще импровизираме.
        За гумите: пробвал съм ги на камънаци и до сега не са ги срязали. Притеснява ме кал и стеснени участъци.
        А за единия ден: моят разчет е и събота и неделя, но не знам каква е организацията, но ще се съобразя с нея. Питам, за да не се окажа непотготвен.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За тези които ще идваме в събота сутринта някакъв начален час за съботната разходка и направо в хотела ли ще се чакаме ?
          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Горещо ви препоръчвам да предвидите питейно осигуряване от по-рано, че по избори с алкохола настава една драма...
            Ние, уви, не ще може да дойдем. Но ви желаем весело изкарване /и два пръста въздух под диференциалите/.

Коментар

Не се притеснявайте за трудноста на маршрута. За сега съм подбрал леко трасе, но ако някой иска да се пробва, има и доста екстремни варианти. Хотелътр е уреден, кръчмата също, включително решен е и акохолният въпрос за събота вечер.
              Ако реанимираме рано в събота и поизлезем нанякъде, ще гледаме към обяд да се върнем в града, за да се съберем с новопристигналите. Пък ако някой пристигне по-раничко, имаме мобилни телефони.
              Последно редактирано от giorgio; 25-10-07, 21:29.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Всъщност аз смятам живот и здраве да пристигна до 11:00ч в Златоград, къде ще мога да ви намеря, по това време вие къде ще сте, там където евентуално ще сте ще има ли обхват моб. телефон, дали ще можем да се чуем?
                LZ1PER

Коментар

Трасето леко ли е, или Софта
                  LZ1HKW
                  Реглаж на преден и заден мост
                  My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Покритие има, ще бъдем в района на града някъде .. кой знае. Ще чакаме обаждане. До скоро.
                    Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                      Покритие има, ще бъдем в района на града някъде .. кой знае. Ще чакаме обаждане. До скоро.
                      ще се видим там, лека вечер.
                      LZ1PER

Коментар

Не съм ходил в този район и не познавам пътищата и моля някой да ми напише от "Петолъчката" до Златоград през /покрай/ кои населени места да мина, че GPSме прекарва през някакви селца, които не съм ги чувал и не знам пътя как е. Ще пътувам вечерта днес в петък.
                        А и колка долу - горе км. трябва да мина, за да разбера, че съм объркал пътя.

Коментар

..........след Златоград

Ето сега малко снимки от пътешествието.........
                          Вероятно ще има и още от различни автори.
                          Прикачени файлове
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                          "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

До: ..........след Златоград

Добре дошли
                            Гледам аз, че "златоградчани" се мотаят из форума, ама никой нищо не казва Сигурно нагласят снимките Давайте докато е по-раншко - видяло се е, че няма да спим, ама поне за няколко часа, призори, да опнем кръста

Едит: hristora, много добри снимки. Явно ти е хубава техниката. Ако имаш още - пускай
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Искаме да изкажем най-искрените си благодарности на georgio и Петя за безупречната организация, всичко беше на ниво, много красиво и интересно, ние се поразходихме, а децата добре се повеселиха (може да се види на снимките). С нетърпение очакваме следващото предложение от подобен тип

Ето моите снимки
                              LZ1PER

Коментар

Първо да изкажа моите благодарности на Giorgio за отличната организация и прекрасната разходка.
                                Тъй като сме препълнени с емоции, впечатления и .... снимки сега ще пусна само ескиз върху първата вечер.
                                Златоград е малко, тихо и много чисто градче. Има прекрасен архитектурен резерват, до който не стигнахме , не успяхме да опитаме и кафето на пясък, но... другия път.

Пътуването до Кърджали беше изключително емоционално, имахме сблъсък с един автобус изборни емигранти и след обилни разправии с нежелаещи да говорят български език депесари, жандармерия, КАТ и довлякъл се по спешност "турски" кмет, бяхме обвинени за активисти на Атака, опитващи се да провалят провеждането на турската политика в България и в крайна сметка стигнахме до политическото решение да се разминем без кръвопролития и се домъкнахме до оазисчето на Кинекс. Там добрата компания и коктейлите ни върнаха в кондиция, събрахме се част от тайфата и бодро продължихме към крайната си цел.
                                Тук вече сме се събрали на маса и раздумка. Главният организатор вече е успокоен, че всичко е по план и се усмихва. Специално за нас бяха заредили с шуменско червено. Сервитьорката много сръчно се оправяше с 30 човека наведнъж, а в кухнята се бяха развихрили като факири:

За огромната салата - огромна вилица

Мммм, родопските специалитети ни хвърлиха в кулинарно опиянение

Ааа-ъъъ....нещо фокусът ми се губи...

Значи утре сме нататък, така ли?

Помооооощ, потъвааам, спасете меееее....
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X