Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Дали пък не е останал на балотаж кемта който и адаш ми се оказа
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Giorgio, МНОГО, МНОГО Ви БЛАГОДАРЯ за ЧУДЕСНАТА разходка, за великолепната организация и най вече за всичко това, което видяхме и изживяхме благодарение на теб.
      Аз и моето семейство останахме много доволни от този може би най приятен уйкенд за нас.
      Красотата на местата, където ни заведе е наистина НЕВЕРОЯТНА.
      Тръгнах със смесени чувства за този излет, но се върнах със спомени, които остават за цял живот.

П.П. и да не си помислите, че съм мазник и ласкател. Повярвайте ми прекрасно изживяване. ИСКАМЕ ОЩЕЕЕ!!!
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Джорджо е перфектен организатор,да си жив и здрав ! Пожелавам ти дядо Коледа да ти донесе само нови гуми да ни водиш по още по интересни места.
        TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
        Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
        Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
        Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Дай Боже повече такива разходки

Коментар

На път за Аламовци - спиране за събиране на колоната:

Язовир Аламовци - тесен и дълбок. Сигурно щяха да ме набият, ако пак бяхме спрели за снимки, та имам само тази:

Изсипваме се девет джипа на центъра на Аламовци, местните ни гледат в очакване да обясним какво правим там, аз им казвам "Добър ден, ние сме от предизборния щаб на кмета, идваме да го подкрепим!", а те "Ааа, сега ще дойде, ей там майстори нещо и ще слезе." Той идва и вика "Що не се обадихте, щяхме агне да опечем, да се съберем, да се видим...". Радушното посрещане не е изключение, "добрите" хора ги посрещат добре навсякъде в Родопите. Обещахме напролет, като се затопли след зимата, да отидем пак с предварителна уговорка.

НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
            Omnia vincit amor !

Коментар

• До: ..........след Златоград

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
              Ето сега малко снимки от пътешествието.........
              Вероятно ще има и още от различни автори.
              Колега супер си!!! Не само техниката ти е чудесна, но и много интересен "поглед" върху света имаш. Наистина си талант, а това за паркинга за молитви е .... айде да не коментирам, че "Правоверните" може да ми се разсърдят.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ето тук съм качил галерия със снимки от Златоград.
                Последно редактирано от Дявол Коледа; 29-10-07, 16:38.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Благодаря, Giorgio!!!
                  Благодаря приятели, за хубавата компания и хубавите снимки!!!
                  (Дяволе и на теб "благодаря", за снимките, папарак с папарак!!)
                  Хубав край, хубави хора и прекрасна природа!!!
                  Как се получи така, че все на кметове попадахме не знам !?
                  Първо на Златоград и на гръцкото Баните, после на Аламовци и на Кушла. Добре, че бяхме "без предупреждение", защото освен от кмет на кмет, разходките ни щяха да бъдат и от чеверме на чеверме...!
                  Нещо ги е омаял тоз Giorgio, а и хората са добри и гостоприемни!!!
                  Даже накрая в Кушла ми стана леко съвестно, че по пътя за там притисках насрещните коли, по тясното пътче и ги принуждавах да спират и пропускат колоната!!! Жалко, че нямахме поне един роден трибагреник развят! Иначе много се кефех на нашата колона от десетина джипа, дигаща прах в тоя изборен ден в сърцето на "долината на широките гащи", в обетованата земя на ДПС!!! Хубаво, а и поучително, защото там иначе в такъв ден се виждат само коли с турска регистрация и автобуси с "изборни туристи"!!! Но нейсе!

Красива е България и всеки който не е видял тази полузабравена нейна област, трябва да го направи. А хората, независимо българи, българи-мохамедани, или турци са добри, учтиви и гостоприемни!!!

Е не остана време за крепоста Устра и Перперикон, но следващият път!!! А до тогава и пътя от Златоград за Гърция сигурно ще е пуснат, та ще можем да видим и Ксанти, беломорието и други български забележителности!!!
                  А и много чевермета, вече ни чакат там...!!!

Коментар

До Пепи: В Златоград е страхотно, ходил съм няколко пъти, но благодарение на твоите снимки и тези на участниците в мероприятието успях да убедя жената скоро да отидем на лека почивка.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      До Пепи: В Златоград е страхотно, ходил съм няколко пъти, но благодарение на твоите снимки и тези на участниците в мероприятието успях да убедя жената скоро да отидем на лека почивка.
                      Радвам се че сме успели да Ви накараме поне малко да почувствате приятната атмосфера и да вземете правилното решение, следете тук за сбирки и заповядайте, винаги са добре дошли всички, които имат желание.
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Колега без да искам да влизам в спорове ама доста хора се потрудиха да правят снимки включително и Пепи а и диста се потрудиха да отблежат събитието мисля че не трябва да подминаваш и тях не говоря за мен а за хора като Петя и hristota които пък е професинален фотограф.

Коментар

Ех, супер си изкарахме, ама кога да се пишат репортажи, като почна новата работна седмица? И все пак noblesse oblige, както казват братята французи, затова крадваме малко време и споделяме впечатления.
                          ЗЛАТОГРАД в няколко кадъра:

Заводът за металорежещи машини в Златоград- табелата на будката на пазача показва докъде е стигнала водата при наводнението през 1996 г. Не е за вярване, че кротката, плитка рекичка Върбица е запълнила целия разлив и е потопила първите етажи на сградите:

Чаровната река Върбица:

"паметника" на наводнението, висящ над реката:

Omnia vincit amor !

Коментар

Здравейте!

Бях си оставил разглеждането на Златоградските репортажи за десерт, след като поотмине изборната дандания, заради която не можах и аз да дойда.

Разгледах ги - снимка по снимка. Обаче се оказа не "десерт", а повод вглъбено да размишлявам какви неща пропускам в живота.

Казано по-сериозно, много се радвам, че сте изкарали добре. С удоволствие проследих (макар и виртуално) пътешествието ви благодарение на хубавите снимки и остроумните лафове към тях.

Бъдете живи и здрави - и вие, и чудесните дечурлига с вас!

С нетърпение очаквам следващото "Предложение за разходка..."

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Петя страхотни снимки. БРАВО.
                              Знаеш мене само джипки са ми в главата. Даже пещерите пропуснах.
                              Но тия последните снимки .... впечетлен съм.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Петя страхотни снимки. БРАВО.
                                Знаеш мене само джипки са ми в главата. Даже пещерите пропуснах.
                                Но тия последните снимки .... впечетлен съм.
                                Пламене, благодаря. . Не е страшно, че се провали програмата. Ти си ни като пътеводна звезда - оказваш въздействие с идеи, ентусиазъм и лични усилия. Това на шега го казвам съвсем сериозно. Не е никак чудно, че големите деца се впечатлиха и не можаха да откъснат очи . Що е време пред нас, ще обикаляме още.
                                А расотката тръгна "по следите на нивата" :

След като доказахме на място, че не само ниви, а и други джипки могат да минат оттам, поканихме и съотборници да се пробват.
                                Това е "зелен патрул" в засада:

Ето къде минава пътят:
                                и

А наоколо простор, тишина и красота...

И "пещерите"...Всъщност - скални образувания и всякакъв вид дупки в скалите.

Това е като страшно лакомо чудовище - раздалечени очи, широка, лакома уста и облизващ се език...бррр

Дали някой може да ни осветли какъв вид са скалите?

Децата добре си повилняха - за ужас на родителите - скалите бяха мокри и ... хлъзгави, ама как да им устоиш и да не ги превземеш?

Това е най-внушителното образувание - "мост":

Тони не устоя на изкушението да си набере дива чубрица - много по-ароматна от питомната. През лятото целите поляни в местността са обсипани с нея и въздухът е напоен с миризмата й.
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X