Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за разходка около Златоград 27-28 октомври.

Не е необходимо да пращаш пари, просто ако си сигурен, ще ти запазя стая.

Относно ATV, не мога да преценя, но голяма част от разходките ще бъдат по републиканската пътна мрежа, а извън пътя честичко ще срещаме полицаи, верно гранични, ама... знам ли

П.П. Миналото лято (още не бяхме влязли в ЕС), един полицай ни накара да подпишем протокол, че сме предупредени, че нямаме право да пресичаме граничната бразда. Петя мисля, че го снима, докато пишеше протокола.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      .... ама се замислям за събота преди обяд...
      Ще медитираме, най-вече!!! Може и реанимираме!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Ще медитираме, най-вече!!! Може и реанимираме!!!
        То зависи до кога сме пяли родопски песни...

Коментар

Идваме с жена ми. Мислим да тръгнем в петък, че аз съм на работа в неделя и рано трябва да си ходим. Ние сме двама. Претендираме за нощувка петък и събота. Ще сигурно ли за местата, че малко е опасно ако тръгна с бременна булка и няма места за спане. А и не е съвсем лато...................
          Как да се намерим там с вас в Златоград? Аз никого не познавам още.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
          "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

То зависи до кога сме пяли родопски песни...
            Ти можеш ли?
            Щото аз, само на пиано мога да ги докарам!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
              Ти можеш ли?
              Щото аз, само на пиано мога да ги докарам!
              Aбе по принцип родопските не бяха ли на гайда не на пиано-майтап,мене в музиката ма хич ме нема не на паиано не на трезво ще седя и ще се любувам на вашите изпълнения.
              Последно редактирано от Дявол Коледа; 18-10-07, 19:15.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

А някой знае ли песни за Димитров ден че се очертава в Златоград да ме застигне
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                  А някой знае ли песни за Димитров ден че се очертава в Златоград да ме застигне
                  ОООООООООООО, има една песен...........бива я....." Димитряяяяяяяяяя...вино пие,.............Димитрияяяяяяяяя вино пиееееееееее........" май става и за димитров ден. Нали трябва някой повод да има, а другото е импровизация...........
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                  "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                    ОООООООООООО, Нали трябва някой повод да има, а другото е импровизация...........
                    Ще има такъв ще имаааааааа

Коментар

Към момента нещата изглеждат така:
                      петък:

GAD - 2.
                      Петя - 2.
                      GRAND - 2+3.
                      s_s1 - 2+1
                      diavol-koleda - 1
                      hristota - 2.
                      BRG - 1

събота:
                      всички от петък+

Джамбазов - 2+1.
                      CarTest™ - 4+1.

Ако съм пропуснал или объркал нещо, телефонът ми е: 0888 45 70 73. Звънете по-дълго, че нещо ми забавя звъненето напоследък...
                      По-късно ще пусна и препоръчителния маршрут до Златоград.

Коментар

Към момента нещата изглеждат така:
                        петък:

GAD - 2 + куче
                        Петя - 2.
                        GRAND - 2+3.
                        s_s1 - 2+1
                        diavol-koleda - 1
                        hristota - 2.
                        BRG - 1

събота:
                        всички от петък+

Джамбазов - 2+1.
                        CarTest™ - 4+1.

Ако съм пропуснал или объркал нещо, телефонът ми е: 0888 45 70 73. Звънете по-дълго, че нещо ми забавя звъненето напоследък...
                        По-късно ще пусна и препоръчителния маршрут до Златоград.
                        Не ми пропускай кучето, да са не влачим по съдилищата!!!

Коментар

Ооох как ми се идвааа, ама пусто като не мога. За петък и събота съм планувал да претакам виното иначе ще го изтърва. Жалко не съм бил в Златоград а от снимките на Петя изглежда чудесно място, а и компанията си я бива. Soory, oсвен да ви пожелая приятно изкарване, друго не ми остава. GAD на купона като стигнете до фаза Purple нека "child in time" да е поздрав от мен за всички.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                            Ооох как ми се идвааа, ама пусто като не мога. За петък и събота съм планувал да претакам виното иначе ще го изтърва. Жалко не съм бил в Златоград а от снимките на Петя изглежда чудесно място, а и компанията си я бива. Soory, oсвен да ви пожелая приятно изкарване, друго не ми остава. GAD на купона като стигнете до фаза Purple нека "child in time" да е поздрав от мен за всички.
                            Жалко "йййопо"!!!
                            Непременно ще стигнем и до твоя поздрав,
                            за който сърдечно благодаря.
                            Но май ще сме повечето на "родопски",
                            а не знам "Рофинка, болна легнала...",
                            като как се танцува, булс ли, що ли???!!!
                            Не ми се е случвало да я денся!
                            Два пъти съм я пял с родопска гайда,
                            но вервай ми, много е трудно да "надвикаш" каба-гайдата
                            и някой да рабере к'во пееш, а не ми е гласа от слабите,
                            като на фолк-певачка!!!

Коментар

Не е необходимо да пращаш пари, просто ако си сигурен, ще ти запазя стая.

Относно ATV, не мога да преценя, но голяма част от разходките ще бъдат по републиканската пътна мрежа, а извън пътя честичко ще срещаме полицаи, верно гранични, ама... знам ли

П.П. Миналото лято (още не бяхме влязли в ЕС), един полицай ни накара да подпишем протокол, че сме предупредени, че нямаме право да пресичаме граничната бразда. Петя мисля, че го снима, докато пишеше протокола.
                              Ще дойдем със сигурност, но ще пътувам петък вечер след работа и ще стигнем в Златоград много късно имам около 380 км. по тесни пътища с платформа отзад и може би ще пристигна към 24 часа и трябва да съм сигурен, че няма да спим в джипа, а и за палатка може да е студено. Затова искам да пратя парички.
                              А за АТВетата ако времето е лошо няма смисъл да ги мъкна, но пък джипа ми няма черни гуми.
                              Какво могат да ни направят полицаите?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Препоръчвам пътуането до Злтоград през Кърджали - Джебел, а за идващите от западна България: Пловдив - Асеновгрд - Кърджали...
                                Ако се съобразите с моята препоръка, ще влезете в Златоград от изток, а ако минете през Смолян, от север.
                                Eто и местоположението на паркинга:
                                42° 23.100 N
                                25° 05.450 E

На картата неизвестно защо, до хотелчето има показани 2 моста, а всъщност е само едно, старо "изгърбено"(или както казва един мой колега "предварително напрегнато") мостче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X