Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Малко актуална информация за всички който ще идват ако сте на газ зареждайте по пътя тук газостанцията още не са я достроили,качеството на бензина също не е особено добро или поне така се говори така че предценете сами,за съжаление по прогнозата събота и неделя ще превалява дано ни се размине и всички да са доволни.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Айде и ние ще дойдем, най-вероятно само за събота през деня и вечерта газ наобратно, че на другия ден трябва да пътувам със самолет и да не стане някой гаф.

Та за нас без резервация, ще дойдем да пътуваме заедно сутринта. Изясни ли се къде и в колко точно ?
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Здравей!

Що се отнася до "къде", мисля, че е добро това което Дявол Коледа препоръчва - гуми център Диана (макар че не си го представям ясно).

За "кога" - продължавам да си мисля, че е добре да не е точен час, а интервал - например между 8.20 и 8.40 или пък между 8.30 и 9.00. Настъпи ли крайният час на този интервал, който дошъл - дошъл. (Но предполагам, че ще се доуговаряме до петък вечерта, така че има време.)

Аз също ще мога да участвам само в събота - и то с идеята гарантирано да се върна вечерта и ми е малко терсене (даже се опасявам, че току-виж в събота не ни останало време за малко оф-роуд. Е, поне ще се запознаем.)

От друга страна такива с моя и твоя случай биха могли да пътуват в компания и обратно.

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Май никой не дава конкретно предложение, та аз /ако не ми мине котка път/ м/у 8:20-8:40ч. в събота сутринта ще съм на ОМВ на Ботевгр. шосе, преди Долни Богров и от там - Мирково-Челопеч-Пирдоп и Копривщица..
          ако имам съмишленици.."часът и мястото на срещата са известни" за допълнителни въпроси: 0897 95 29 28 или ЛС
          само ще помоля, тези които мислят да пътуваме заедно, да си кажат.. да не чакам там напразно А и пак да си кажа, че ще пътувам по пътя..
          sigpic

Коментар

Аз понеже изобщо не се сещам там за "гумицентър-а", за това предлагам нещо по-познато.., въпреки че ако е в тази посока, все ще го видя тоз център
            sigpic

Коментар

Разчистих си ангажиментите за уикенда, и аз идвам.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                Аз понеже изобщо не се сещам там за "гумицентър-а", за това предлагам нещо по-познато.., въпреки че ако е в тази посока, все ще го видя тоз център
                И аз не се сещам за Диана, но ОМВ-то го знам. То там и омв и шел и кво щеш има.

Добре че поне за часа се разбрахме - 8:20 - 8:40
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Гуми център Диана и бензиностанция ШЕЛ са едно до друго и няма как да се сбърка.Това е първата бен.след моста на околовръстното.
                  Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                  LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Добре, нека да е ШЕЛ или на гумите - все едно, само мир да има. Казвайте кой, кога, къде и заедно ли, че то вече си идва времето
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                      До тук са се записали
                      До тук са се записали
                      GAD-двама
                      Javoresku-сам
                      Penka-двама+куче
                      Петя+две деца
                      Злои-двама
                      koko11-сам
                      Пламен Исаев-двама
                      Zipmotors-осем+три деца+куче
                      scorpion_bg-двама
                      ivich-двама
                      disem-четерима+2 деца
                      DI+трима
                      GRAND-двама+3 деца
                      Mitsu-двама
                      iiiopo-двама

надявам се не съм пропуснал някой ако има пропуснат да се обажда да го оправям
                      Днес ходих до ресторанта всичко вече е 100% казах им че ще дойдем до към 21:00 до тогава смятам че всички ще са налице ако има закъснели ще се обаждат и ще ги доведа.
                      Последно редактирано от Дявол Коледа; 26-09-07, 18:32.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Пропуснал си още една моя резервация.Джип +мъж+жена+дете на 6г.Ще трябва да почерпиш за пропуска )
                        Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                        LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Дявол Коледа, не споменаваш нищичко за петък вечер, ще има ли генерална репетиция?
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ма къ мислиш а

Коментар

Ааааа, потвърждавам, макар и късно!!
                              В петък за генералната сме там!!
                              Дяволе, ти баща, ти майка - уреждай за още две скорпиончета!! Оказа се, че вместо двама ще сме 2+2 (10 и 14 г.)!! Спасявай положението!!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Ами ако сложим легла в стаята в която ще сте щото вече съм я резервирал тя е голяма мисля че ще има място .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X