Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

В знак на благодарност към Дявол Коледа пускам няколко снимки от Копривщица - много е красиво цялото градче. Дано си избере свестен кмет този път! Стискам палци!!

Това е хотел "Далия", където ни посрещна вторият ни разкошен домакин Ники:

И няколко снимки от съботния ден, когато успешно съчетахме офроуд-а с пешеходия туризъм:

Четири хубави дами :

НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Всичко започна така:
      Събота сутрин е част от петъчните участници в генералната репетиция закусват благо палачинки и пииват ободрителни напитки

пред зоркото око на Фалко

по скоро палачинчките му пред окото
      Всичко си беше спокойно и нормално и изведниж в града с гръм и трясък десантира софийската група

Какво стана след това съм описал в другата тема.След купона в калната локва всички които чакахме доидоха наведнъж и ми се мамицата докато ги настаня за което им благодаря за разбирането и изчакването.Купона си почна в уречения час на определеното за това място.И завърши в зори При Джанго които беше там го познава,и тъй като хронологията на снимките ми се губи поради закъснение на пристигането на личния ми фотограф(леле колко съм скромен само) ви спуска цяла галерия със снимки от вечерта тук
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Отново благодаря на Дявол Коледа, че не ви остави да чакате и пусна някой снимки. ето и пълните галерии от мероприятието, качени отново с негово съдействие.
        За съжаление този път без коментар.

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ko.../Gere/day%201/

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ko.../Gere/day%202/

Приятно гледане!
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

След тези снимки, а и след снимките на Петя ми хрумна нещо. Освен на Дявол Коледа и на Ники дължим благодарности и на самата Копривщица. Чудесно е човек да има такива места в страната си!

Поздрави!

(И все пак: Кога и къде ще се видим пак?)
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            След тези снимки, а и след снимките на Петя ми хрумна нещо. Освен на Дявол Коледа и на Ники дължим благодарности и на самата Копривщица. Чудесно е човек да има такива места в страната си!

Поздрави!

(И все пак: Кога и къде ще се видим пак?)
            А защо не в Априлци, от другата страна на Балкана?!
            Да стигнем там, от където други тръгнаха, за Копривщица!!!

Коментар

коко11 нещо спомена за Априлци
              Гад ме изпревари
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                А защо не в Априлци, от другата страна на Балкана?!
                Да стигнем там, от където други тръгнаха, за Копривщица!!!
                А заповядайте...
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

около след месец съм готов да се надяваме с хотелчето.тогава ще ви поканя на моя земя.

Коментар

Само да не ми мине котка път, няма да пропусна. Снощи гледах снимки и се ядосвах, 4е не дойдохме с вас. Стягай Коко хотела! И мислете за организацията, че колегите от Копривщица вдигнаха летвата.
                    GAD отново много добра идея!
                    LZ1GYY
                    0898 436 956

Коментар

Петя, прекрасно си доументирала купона. Всички смики са супер.
                      Gad ти бая обороти блус си навъртял с фланеката на DeepPurle.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Не, не, повечето снимки ги направи Ники! Той е майсторът.
                        Ще го извиним, че не ги е обръщал, ама отиде да учи. Наслука!
                        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                        Omnia vincit amor !

Коментар

1. Извинявам се за ПРАВОПИСА
                          2. Аз както отидох да уча така и бързо се върнах на родна земя ( Копривщенска)
                          3. За мен беше чест да бъда ваш домакин и сътапезник.
                          4. Следващи път ще съм и аз в калта та ако трябва и пеш
                          5. Това е специялно за ninja 1. Тука в планината има един връх който питаше за теб
                          "абе каде е онзи с Чиборатор" Много поздвари от ВЪЛК
                          Поздрави от КАЛНА Копривщица ( още неможем да измием калта от улиците след като си тръгнахте )
                          Последно редактирано от Jango; 03-10-07, 22:09. Причина: добавяне на нещо :)
                          SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                          +359 0878 888 874
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                            около след месец съм готов да се надяваме с хотелчето.тогава ще ви поканя на моя земя.
                            Аз се резервирам, в хотелчето, от сега!
                            Че може и ски да покараме, след месец...!?

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                              Пиши ме и мен в стаята до "Добрия човек", а и едно малко питане или по точно желание можели моята стая да е със спалня, че не се знае като се появя колко фенки ще си намеря все пак с моята неземна красота и прочие щом се завъртя из Априлци ще си намеря много фенки
                              А и още един въпрос имали от къде човек който не кара ски да си намери шейна да поката или да си нося найлоново човалче от вкъщи ???
                              Мале колко се олях, но за стаята съм на 100% та и била с едно легло
                              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                              +359 0878 888 874
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
                                Пиши ме и мен в стаята до "Добрия човек", а и едно малко питане или по точно желание можели моята стая да е със спалня, че не се знае като се появя колко фенки ще си намеря все пак с моята неземна красота и прочие щом се завъртя из Априлци ще си намеря много фенки
                                А и още един въпрос имали от къде човек който не кара ски да си намери шейна да поката или да си нося найлоново човалче от вкъщи ???
                                Мале колко се олях, но за стаята съм на 100% та и била с едно легло
                                Опа опа опа ти кво самохвално ядене си ял бе Коле умре ромаката дето те фалеше еееееееееееее а мен що ме забрави бе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X