Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Благодаря на Дявол Коледа и неговият приятел Ники за чудесната организация.Момчета,страхотни сте.

Коментар

Адмирации на Дмитрий/Дявол Коледа за прекрасна организация
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Изкарах си прекрасно. Благодарности за всички които са замесени по някакъв начин в организацията.

Ето и малко днешни снимки - ама само две-три, защото още парят.
        Прикачени файлове
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl
        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Май сте били на същото място.

Забелязахте ли комфортната липса на дървета, паднали на пътя нататък?

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Дяволе, ти си върховен организатор!Благодаря за това, че имах възможността да се запозная с толкова страхотни хора!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
              Май сте били на същото място.

Забелязахте ли комфортната липса на дървета, паднали на пътя нататък?

Поздрави!
              Забелязах комфортната липса на път нататък
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Искам да изкажа огромна благодарност на всички участници в сбирката бяхте супер няма да ви изброявам поименно защото ще забравя някои това събиране нямаше да е същото без вас благодаря ви приятели и заповядайте пак.А иначе току що си идвам от уж средната разходка която с помощта на верни приятели се превърна в истински хард ще давам снимки но малко по късно щото още съм ошашавен .
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Забравих да кажа изключително благодаря на приятеля ми Ники(Jango) без него просто нямаше да се справя благодаря на на GAD за идеята и подкрепата.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Страхотно си изкарахме. Благодарности на Дявол Коледа за добрата организация. Аз много съжалявам, че не се включих в днешната разходка, ама на сутринта имах "мускулна треска" на главатя от снощния купон. С нетърпение чакам репотаж и за днешния ден. Утре ще пусна снимки и от мен.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

То, днешните писания са почти спамерски - благодарности към организатора, а снимките - после.
                        Та и аз да се включа - Копривщица след вчера и днес е следващото място, където все ще ми се иска да отида отново.
                        На Дявола и Ники - специално благодаря.
                        Все още съм сред статистите, но пък при желание и вечер може да бъдеш извън пътя.
                        Умеем го и това някак си...

Коментар

евала и на двамата които оправях ме джипа и току што се прибрахме евала на всички беше супер

Коментар

Развръзката на нещата в днешната уж средно трудна разходка ето тук

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                              Развръзката на нещата в днешната уж средно трудна разходка ето тук
                              Аааа!! А някой днес сутринта ми вика - айде бе, то няма да има проблеми!!
                              Добре, че шестото чувство ми проработи!!
                              Браво на вас!!
                              Чакаме още репортажи!!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Аааа!! А някой днес сутринта ми вика - айде бе, то няма да има проблеми!!
                                Добре, че шестото чувство ми проработи!!
                                Браво на вас!!
                                Чакаме още репортажи!!
                                Време е да си вземеш джипка за калта усещам че те заразихме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X