Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07
Свий
X
-
До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07
Ресторантачето си го запазваме само за нас никои друг няма да е там така че които плаща той поръчва музиката с две думи чалга няма да имаПървоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
Специалните ни предпочитания са две - да не вали
и да няма чалга в ресторанта. Щото второто ще ни убие, а първото обезсмисля идването
.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
До тук са се записали
Javoresku-сам
Penka-двама+куче
Петя+две деца
Злои-двама
koko11-сам
Пламен Исаев-двама
Zipmotors-шестима+две деца+куче
scorpion_bg-двама
ivich-двама
disem-двама
DI-сама
надявам се не съм пропуснал някой ако има пропуснат да се обажда да го оправямДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Нямам много време тези дни за влизане във форума, но нашата резервация си остава, за агнето-шилето и там каквото и да е - се включваме,нямаме изисквания към алкохола /освен да сме живи на следващия ден/ и сме много щастливи, че няма да има чалга /дано да не влезем в "културен" конфликт с някой друг от участниците/.
Плюс - резервация на кокали за кученцето.Надявам се и на езда.
Поздрави на всички и умирам от нетърпение да се запознаем!
Коментар
-
Tи как мислиш, човек ли е GAD, или не...???!!!Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеДо тук са се записали
Javoresku-сам
Penka-двама+куче
Петя+две деца
Злои-двама
koko11-сам
Пламен Исаев-двама
Zipmotors-шестима+две деца+куче
scorpion_bg-двама
ivich-двама
disem-двама
DI-сама
надявам се не съм пропуснал някой ако има пропуснат да се обажда да го оправям
Оти ме нема у списакот, бре?!!!
И синот и кучетинята, ги нема!
Ааааа, ша дърпаме май гяволот, за опашката!!!

Коментар
-
Опа виноват леле как можах GAD+синот и кучетията ух ами ше си зашивам опашка та да дърпаме то явно се налага
ако не успея чаша ракия от киви спецялно за GAD може и гроздова или сливова ма киви звучи некък по така
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Една Бургаска двойка(тройка-аз жената и сузана)
,ще приемете ли? Жената още се колебае....
За тръгването неразбрах много,ама предполагам,че не е проблем да дойдем направо там
Ако има и други от около Бургас,може да пътуваме заедно,че може поне те да знаят пътя
Коментар
-
Уточнете се с жена ти не е проблем да дойдете направо но доста по трудно ще си намерите хотел за това е добре ако сега решите за да мога аз да ви намеря и да сте сигурни и да не мислите как да търсите стая и тн. нещаДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Там няма ли всички да сме в един хотел,или където има места?Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеУточнете се с жена ти не е проблем да дойдете направо но доста по трудно ще си намерите хотел за това е добре ако сега решите за да мога аз да ви намеря и да сте сигурни и да не мислите как да търсите стая и тн. неща
По колко на човек за спане, за храна? Там има ли освен шилето,че жената не яде таквиз добичета
или трябва да си носим?
За идването ще потвърдя в понеделник-вторник,ако не е твърде късно...
Коментар
-
Дяволе, направи една разбивка за шилето, че да знаем на колко ще го делим! Щото, ако трябва да го ядем пет човека аз се отказвам!!! Повече от 250-300гр. мръвка не мога да поема в стомаха! Е, ако го ядем два дена и си носим за вкъщи става, ама...!!!!
Ей, пак се учим на организация, майке....!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар