Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

И аз още не съм си го взел. Стига да намеря, ще взема и за тебе.

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Разчитам на теб колега ако не стане здраве да е ще го намеря но разчитам на теб да не стане така изведнъж да имам списания за продан
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Дяволе,има ли проблем да кацнем в Копривщица в петък вечер?

Коментар

Гледам днес темата е позамряла. Явно генералната репетиция е започнала.
          За пътуващите утре предполагам остава уговорката за 8:30 - 9:00 на Шел? Ще гледам да се включа в уговорения час, но като си познавам "навигатора" каква е шматка може и да закъснея. Петима Петко няма да чакат, ако до 9:00 не съм там ..... ще се видим в Копривщица.
          До утре
          О899 2б2 1З2

Коментар

Ще почерпиш по кафе и ще те изчакаме.) Иначе оговорката си остава
            Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
            LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Още не е почнала генералната чакам първите пациенти
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                Още не е почнала генералната чакам първите пациенти
                Не вярвам тази вечер да са "пациенти", ама ги пази да не станат такива до сутринта
                О899 2б2 1З2

Коментар

Здравейте!

Бързам да кандидатствам с няколко проекта за официален плакат на събитието.

Вдъхновяват ме пресни впечатления, както и черна завист - трябваше да се върна още днес, а точно в този час е в разгара си най-масовата проява от събора. В смисъл, че всички са на масата. Нищо. Наздраве!

След малко ще добавя и някоя друга новина.

Засега ми стига тая награда - да кажете, че моите проекти за плакат са най-добрите.

Поздрави!
                  Прикачени файлове
                  Искам България чиста!

Коментар

Страхотни са! И аз ме е яд малко, че не успях.. с надеждата, че ще се организират още много такива
                    sigpic

Коментар

Благодаря ти! А ето и някои, така да се каже, новинки.
                      . . .

Първи новини и впечатления от събора в Копривщица

---

Подготвян по идея на GAD, съборът в Копривщица се осъществява при голям успех, кипящ ентусиазъм и прекрасно настроение.

Убеден съм, в момента, в който пускам това съобщение, настроението там е много повече от прекрасно. (Ах, как им завиждам!)

Съборът, доста време готвен във форума сякаш на майтап, е факт. Това е благодарение на организаторските усилия на Дявол Коледа - което казвам без никакъв майтап. Просто си е така.

Генералната репетиция в петък вечер е протекла плодотворно и съзнателно, твърдят осведомени. Май наистина е било така - само подчертано съзнателни хора упорито репетират до 02.30 часа.

Потвърждава го и значително нарасналото потребление на шкембе чорба на следващия ден. То е с над 80% повече от обичайното, уверяват източници, близки до Световната банка.

Има много участници, но не знам дали ще се установи точният им брой. Те постоянно идваха оттук - оттам (тези от Априлци и софийската група далеч не са единствените). И постоянно ходят, където си искат - например до важната газостанция в Стрелча. Това непрестанно движение прави преброяването извънредно трудно.

Най-младият участник - по-точно участничка, според мен е на възраст между 2 и 3 години. За званието "Най-възрастен участник" състезание отсъства. (Аз, по лични причини, се отнасям със значително разбиране към това отсъствие на състезание.)

Дълго ще запомня един лаф на Виктор, ако и да е стар лаф. За мен е нов. Обсъждаше се, кой има кални гуми - кой няма, а той каза, че тръгнал с "гуми за мъгла".

Освен това за първи път видях на живо човек, който като каже "кал" - или чуе "кал" - и му светват очите. Имам, значи, много да уча за оф-роуда. (Няма да ви кажа кой е човекът, но името му започва с "В", а никът във форума - с "Т". И наистина му светват очите.)

Освен това с настроение и дух, каквито има Zipmotors, можеш да минеш навсякъде и на летни кънки.

Днес ще са сериозните приключения около Копривщица. Вчера беше по-импровизирано и по-леко, поне така казват. Тук някъде ми е най-голямото разочарование. След като джипчето ми мина през такава кал, каквато май не е виждало (а и аз видях зор), попитах какъв вид оф-роуд се води този. Трима, забележете ТРИМА души едновременно казаха "Лек". Поне от тактичност да бяха рекли "Среден, клонящ към по-скоро лек"... Нейсе.

Още не мога да подреждам снимките в общ репортаж. Намерих един начин да пусна някои от тях като в комикс. Та това е от мен. Утре без съмнение ще има по-интересни.

Поздрави!
                      Прикачени файлове
                      Искам България чиста!

Коментар

браво добре сте си изкарали
                        поздрави

Коментар

Е съботният ден добре е минал.Поздравления.
                          аиде като изкарате и неделния да качите повечко снимки пак и някое друго клипче.
                          boko
                          Jeeep---KIA
                          https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Днес по обяд следващите четири коли си заминахме за Чипровци, Бургас, Пловдив и София, зарязвайки останалите да се мъчат в калта .
                            Благодарим на Дявол Коледа за чудесната организация, изкарахме си супер,а в Копривщица се спи много добре! Заплюваме си най-високия град в България за още посещения.
                            След прекрасния репортаж на Spas55 довечера очакваме и снимките от днешния ден!
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Браво на Спас55 за репортажа от събота!!
                              Беше супер!
                              Както някой каза вчера неговата и моята "джипка" преди вчерашния ден бяха "девствени" на тема кал!!
                              Ама не се изложихме май!!
                              И от мен голяма благодаря на Дявола - организацията беше много добра!!
                              А довечера ще чакаме репортажа от днес - май се формираше доста добра група за каляне!!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Ехеее, завърнахте се
                                Сядайте пред компютрите и захващайте репортажите, защото откакто Спас пусна неговото интро не мога да си намеря място
                                По снимките виждам хора от далечни краища на страната - явно Копривщица се оказа Добър сборен пункт
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X