Обява

Свий
Няма добавени обяви.

7-те рилски езера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: 7-те рилски езера

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    Поне още месец трябва за да се качи кола там.
    Много е снега.
    какво имаш впредвид като казваш кола- лека кола или въобще превозно средство?
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      какво имаш впредвид като казваш кола- лека кола или въобще превозно средство?
      Пиша за джип.Предполагам че и неподготвен ще излезе ама за кола ще е направо чупене.

Коментар

Според мен въпроса не е с какво ще се качиш а какво ще качиш там горе .Мисля че колегата dimy ни показа как се прави
        Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
        "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
          Според мен въпроса не е с какво ще се качиш а какво ще качиш там горе .Мисля че колегата dimy ни показа как се прави
          то ясно че е така , предпочитам да с кола да го кача отколкото пеша
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
            Ако това е въпроса имам снимка на пистов мотор (600м3.) на връх Мусала.И не е правена с фотошоп. .
            Ама какво се доказва с това .... .

Коментар

Ако това е въпроса имам снимка на пистов мотор (600м3.) на връх Мусала.И не е правена с фотошоп. .
              Ама какво се доказва с това .... .
              Ти не го разбра, той искаше да каже да взимаме пример от колета който е пуснал темата, че се е позабавлявал с колежките си горе , затова Zahari казва, че не е въпрос с какво , а какво ще качиш горе-нали така Zahari ?
              LZ1PER

Коментар

Малиййй... верно.
                Ама беше отдавна а и май тайно го направи а .
                Никой не викна та сам забравил.

Коментар

Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                  "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Ти сигурен ли си, че искаш да качваш Туарега до х. Рилски езера?
                    Разбира се ! По сигурен не мога да бъда.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Мисля следващата седмица да направя една малка разходка с жена ми до там. Та въпросът ми е някой ще даде ли съвет как седи въпросът с нощуването? Какво, къде и т.н.?
                      Warp. Timewarp.
                      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                      LZ1VAS

Коментар

Предлагам ти да ходиш само пеша на там! Има много туристи,скиори,колоездачи които са отишли там да им е спокойно! Резерват е все пак...имайте малко уважение! Природата там е уникална!
                        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                        Drag Grand Canyon Daily
                        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                        LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          Предлагам ти да ходиш само пеша на там! Има много туристи,скиори,колоездачи които са отишли там да им е спокойно! Резерват е все пак...имайте малко уважение! Природата там е уникална!
                          Колега май отдавна не си бил там.
                          Ми то стана магистрала там.(лично аз откакто смених мотора с джип) не съм ходил там с превоз) ама си мисля за друго.
                          Като ще е резерват а да е спокойно на рибите сърните и мечките (примерно) а не на колездачите и скиорите.
                          И какъв резерват е всъщтност като на ден там са по 1000 човека.
                          А сега като направят лифта ще се умножат х3 сигурно.А хижата вече не е хижа а идеята е да стане нещо като вип хотел (така се говори).
                          А дали няма да сложат догодина табела че до горе се качва само с лифт че на туристите подметките им са МТ-та и роват пътеките на резервата . А и тоя лифт там не е за мое улеснение а е за да изкарва на некой пари.Та единствено и само за това някой може и да спре колите нагоре.
                          Ама като има лифт горе ще стане много калабалък а хижата е малкаааа.....
                          Е па КЕ напраЙме още две-три бе. Как нема като ще има як келепир.И така докато може смело напред.После ще направиме друг резерват .
                          (лично виждане на нещата).
                          Поздрави.

Коментар

Колега май отдавна не си бил там.
                            Ми то стана магистрала там.(лично аз откакто смених мотора с джип) не съм ходил там с превоз) ама си мисля за друго.
                            Като ще е резерват а да е спокойно на рибите сърните и мечките (примерно) а не на колездачите и скиорите.
                            И какъв резерват е всъщтност като на ден там са по 1000 човека.
                            А сега като направят лифта ще се умножат х3 сигурно.А хижата вече не е хижа а идеята е да стане нещо като вип хотел (така се говори).
                            А дали няма да сложат догодина табела че до горе се качва само с лифт че на туристите подметките им са МТ-та и роват пътеките на резервата . А и тоя лифт там не е за мое улеснение а е за да изкарва на некой пари.Та единствено и само за това някой може и да спре колите нагоре.
                            Ама като има лифт горе ще стане много калабалък а хижата е малкаааа.....
                            Е па КЕ напраЙме още две-три бе. Как нема като ще има як келепир.И така докато може смело напред.После ще направиме друг резерват .
                            (лично виждане на нещата).
                            Поздрави.
                            Пепел ти на устата. Това за мен е едно от най-красивите места в България, къде много обичам да ходя и да си почивам. Не трябва да се позволява, това място, да се превърне в Банско или който и да е подобен курорт. За мен този лифт ще донесе само негативи за природата и ще пълни гушката на някой "доброжелател". Който иска да види това прекрасно място, не му трябва никакъв лифт, а просто трябва да походи някой друг час - заслужава си. Тези, който нямат тази възможност или желание - има снимки. Това, да се правят пари, като се унищожава природа, за мен е една от най-големите глупости в днешни времена. Точно поради тази причина, аз съм твърдо против, да се ходи с каквото и да е МПС, от хижата нагоре.
                            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              Точно поради тази причина, аз съм твърдо против, да се ходи с каквото и да е МПС, от хижата нагоре.
                              Асенчо, аз мисля, че не се коментира и е апсолютно ясно на всички ни, че нагоре от хижата не трябва да има никакви коли ( друг е въпроса, че се качват), ставаше въпрос за качване до хижата. Мисля, че не е проблем до хижата да се качват коли.
                              LZ1PER

Коментар

Аз пък мисля, че е проблем. Има си наредба на парка, има нови забранителни табели.

Може и да ви глобят, ако извадите късмет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X