Обява
Свий
Няма добавени обяви.
7-те рилски езера
Свий
X
-
До: 7-те рилски езера
В България пак сме добре със ски курортите....общо взето се строят където трябва.
Тука в Пенсилвания понеже няма много високи планини и са унищожавали природата където им падне, а и само паркинзите са сигурно по-големи от централната част на Банско примерно
No bike - no fun!
Коментар
-
Компромиси за всички...има си тема за карането в националните паркове и там се обсъжда въпроса ПОПРИНЦИП. ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕЗЕРАТА, където просеки за писти няма и джипове НЕ трябва да има. Аз със нищо не съм допринесъл за унищожаването на езерата. Там не трябва да си моторизиран- НЕ е законно,морално и екологично. А темата за големите просеки за ски, колко били вредни, хайде на друго място. Бъркаме компотите с компютрите. Аз не фанатизирам, искам там да се ходи компромисно-без транспорт, защото иначе след 20 години няма да има какво да гледаме!Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Като искаш да се ходи там без транспорт, защо не те виждам да протестираш за тази просека, дето се вижда и от КосмосаПървоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеКомпромиси за всички...има си тема за карането в националните паркове и там се обсъжда въпроса ПОПРИНЦИП. ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕЗЕРАТА, където просеки за писти няма и джипове НЕ трябва да има. Аз със нищо не съм допринесъл за унищожаването на езерата. Там не трябва да си моторизиран- НЕ е законно,морално и екологично. А темата за големите просеки за ски, колко били вредни, хайде на друго място. Бъркаме компотите с компютрите. Аз не фанатизирам, искам там да се ходи компромисно-без транспорт, защото иначе след 20 години няма да има какво да гледаме!

Или нямаш нищо против едно лифтче догоре, та да не мъкнеш ските на гръб? И поради това просеката и всичко покрай нея става законно, морално и екологично?
Аман от пишман природозащитници!
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Просеката не е до езерата, а до хижата. Лифта ще бъде в помощ, защото сега е пълно с незаконни превозващи хора уазки които са далеч по неекологични, а през зимата моторни шейни и рактрак. Аз не съм природозащитник, пък камо ли пишман! Просто лифта е логичен ход имайки предвид човекопотоко и нуждата от транспорт
Още някой скрит аргумент за това да е анархия горе ще извадиш ли? Писал съм за лифта по горе и съм аргументирал мнението си!
Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Лифтът ще стовари горе купища хора, които сега не стигат до там. И този "човекопоток" ще е** м***** на пейзажа така, както никакви джипове няма да го направят ...Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеПросеката не е до езерата, а до хижата. Лифта ще бъде в помощ, защото сега е пълно с незаконни превозващи хора уазки които са далеч по неекологични, а през зимата моторни шейни и рактрак. Аз не съм природозащитник, пък камо ли пишман! Просто лифта е логичен ход имайки предвид човекопотоко и нуждата от транспорт
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Хората които стигат до там и сега стигат! И горе е ад вече! Това е върос на друга тема за която пак съм говорил по горе! Процента на хората които се качват там защото просто има лифт е нищожно малък! А сега си представи че всички хора който се качат там са с джипове и не пострят лифта - еи тогава работата наистина ще е мазала! В пъти по зле!Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Лифтът и това, заради което се строи той ще доведат там много хора. Вервай ми.Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеХората които стигат до там и сега стигат! И горе е ад вече! Това е върос на друга тема за която пак съм говорил по горе! Процента на хората които се качват там защото просто има лифт е нищожно малък! А сега си представи че всички хора който се качат там са с джипове и не пострят лифта - еи тогава работата наистина ще е мазала! В пъти по зле!
Както и да е. Нещо не виждам много смисъл да продължаваме да си чешем езиците в тази тема.
Само бих помолил скиори да не ми говорят за екология и опазване на околната среда, щото ще е крещяща проява на демагогия ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Понеже темата "избяга" от Седемте рилски езера и тръгна в посока ски я отделих тук:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...011#post202011
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
Коментар