Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране със запалени фарове през деня?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Каране със запалени фарове през деня?

Твърдо за карането на фарове
    Ей големи скръндзи бре
    Ще гори повече, горят крушки.....
    Всичкото гориво което харчим и всички крушки на форума не струват колкото един човешки живот!
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Преходни разпоредби:
      Дуелът между Кольо и Scrapheap определям да се проведе във В.Търново или Г. Оряховица, при някой утвърден и благонадежден форумен участник, с бира от местен производител и ракия, която всеки от участниците ще закупи от мен. За да не се провали дуелът от липса на боеприпаси, Тони Стария няма да бъде допуснат да излиза от Вакарел в този период. Коментарите по дуела - в темата "Бар Наздраве", не тука при лампите.
      Охаа. Държа да подчертая, че съм силно подходящ за целта и определено ставам за съдия - безскрупулен съм и корумпиран. Приемам и Стария за помощник - все ще успея да му осигуря някое кило ракия и каса - две бира. Само и единствено за него. Аз казах.

По темата за да не ме обвинят в спам за пореден път - твърдо "ЗА" фаровете. Защо - не ми се обяснява, казаха всичко необходимо по-горе.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Охаа.
        Казах в бара!

Определено съм забравил да накова темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X