Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОЛЕДИЦА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОЛЕДИЦА!

Долната част на ул Шипка беше като стъкло. Рейсовете бяха спряли преди спускането и не смееха да се пробват надолу.

Изненаданите пешеходци задаваха въпроса защо са в Стачка, шофьорите отговаряха с меки псувни а пешеходците отвръщаха с ругатни, заформи се дискусия ...децата бяха най щастливи от така създалата се пързалка.

...
    Т5
    Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
      В Хасково по-големите улици са много добре чисти и почти сухи.
      Областните пътища обаче са блокирани
      Към Свиленград - обърнати тирове и автобус
      Симеоновград - закъсали коли
      Пловдив - закъсали камьони

Аз лично се справям с пясък, според мен има по дълготраен ефект. Незнам колегата с какви гуми е че се хвали ,ама аудито е 4х4 с мишелин алпин на втора зима и май му се "включва" автопилота сам
      Тойотата е по тежка и с по широки гуми и май е по добре, ама като тръгна да се плъзга и няма спиране. Замалко да отнеса един знак.

Иначе незнам за абсордистан ама момчетата от гражданска защита изхвърчаха с верижен влекач и няколко камьона още към 2 часа нощеска
      От 6 до 10 часа чаках да отворят пътя Хасково-Димитровград Не успях да стигна до работа и днес го удрям на отпуска
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Нищо,че съм с нови зимни гуми,набързо се оборудвах и с вериги.Ходих до една куриерска фирма и когато разбрах,че се набутах където не трябва беше късно.Слязох почти с вратите напред.Лошото беше,че трябваше да завия на 90 градуса,иначе продължавах по стръмни стълби.Взех си пратката,хванах си такси и бегом за вериги.С тях си излязох без проблем.Отдавна се канех да си купя вериги и за джипа но все отлагах,а не трябвало.

Коментар

И тук сутринта беше стъкло!! Около 8 мм. ...... голяма веселба .....
          Видях поне 30 автомобила на кълбета ...

В момента вали дъжд и започна да го топи.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
            Долната част на ул Шипка беше като стъкло. Рейсовете бяха спряли преди спускането и не смееха да се пробват надолу.

Изненаданите пешеходци задаваха въпроса защо са в Стачка, шофьорите отговаряха с меки псувни а пешеходците отвръщаха с ругатни, заформи се дискусия ...децата бяха най щастливи от така създалата се пързалка.

...
            Mайче само децата се радват на поледиците тези дни
            SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
            +359 0878 888 874
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
              Mайче само децата се радват на поледиците тези дни
              ...и тенекиджиите и производителите на гипс и бинтове..

Коментар

а да за малко да забравя тези две благородни професии:
                Автотенекеджиите и Травматолозите
                Тези две професии имат много работа тези дни (а и сега е момента за обучаване на млади кадри кога по друго време в годината работят на ЕШЛЕМЕ )
                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                +359 0878 888 874
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                  От 6 до 10 часа чаках да отворят пътя Хасково-Димитровград Не успях да стигна до работа и днес го удрям на отпуска
                  Колега я кяжи дали изобщо да тръгвам за Хасково Че трябва с джипа и платформата да взимам една Г-класа

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                    Не съм много по излишното плюене, но ако улиците се подържаха системно и организирано от началото на зимата, щеше да е малко по-добре.
                    Автомобила ми е доста зле в зимни условия, въпреки че съм направил всичко за подготовката му. И все пак, за 40мин. се придвижих от ВИАС до Хиподрума - ужасна поледица!
                    Поздрави!
                    Внимаваите!
                    Освен това не видях един катаджия да регулира движението някъде.Сигурно всичките са пред парламента да гасят народното недоволство.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

И аз съм с подготвен 4х4 НО..
                      Когато тази сутри се опитах да пребора мързела и да спра с колата до кофата за да си изхвърля боклука...
                      Натсикам спирачката при движение на автомобила с около 3-4км/час и о боже идва първата кофа и си заминава..идва втората кофа но уви и тя замина...добре, че са останали тези пластмасовите от ЕКОпак и аз радостен очаквам да спра поне пред тях...блаженни са вярващите...подминах и тях... и се наложи да се връщам пеша в стил Албена Денкова...
                      След това изпуснах един завой който съм тренирал с години...но и Шумахер е имал такива случаи в кариерата си.

Веселба с "две" думи.....

Коментар

Заради заледяване временно е спряно движението на автомобили по пътя Плевен-Ловеч в участъка при Тенекиения хан, съобщиха от Областното пътно управление в Плевен. Специализирана техника обработва настилката с пясък, след което трафикът ще бъде възстановен.

За опесъчаване временно е затворен и пътят Левски-Обнова.

Тази сутрин на територията на Плевен са станали 15 леки пътни инцидента, съобщи Марияна Цветкова от пресцентъра на МВР-Плевен. Централните булеварди "Русе" и "Димитър Константинов" в града са опесъчени още в 7 часа сутринта, казаха още от полицията. Въпреки това оттам призовават водачите за повишено внимание, тъй като дъждът, който ръми в момента, мигновено образува нови поледици.

Над 50 са машините , които опесъчават пътищата в областта, казаха още от Пътно управление.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Интересно, повечето швейцарци сигурно са шампиони по фигурно пързаляне:

Забележете, жените си разхождат бебетата с колички с колелета, а не с кънки.
                          Не ни е виновна държавата, снощната ракия пречи на баланса

Коментар

Хубаво де, автомобил 4х4, гуми - относително добри, чак и вериги в багажника и какво...! Качвам се на "Панорамния" и леденият цирк започна; Трима души бутат жигулка ама все на едно място стоят, една октавия запали гумите за да мине 5 метра, в далечината ученически бус и децата се напънали да го бутат..! Реших да се върна.Завъртях обратно но зад мен БМВ и то решило да се връща - напреко на пътя обаче!
                            Колоната и в обратнота посока се беше увеличила и реших да мина между къщите.Минах някак си,и се спускам по стръмна уличка към Пернишкото шосе.Спускам се, и ми се върти една черна мисла; Ако Нивата тръгне надоле като шейна -няма начин да не отнеса автомобила спрял на шосето. Избрах си отправна точка - един дувар и си викам запързаля ли се колата насочвам я на там! Спуснах се без проблеми почти до пътя и даже автобус от градският транспорт ми направи път да мина! Отблагодарих му се с много "аварийни"!
                            Обаче като излязох на главният път взех да се питам; -От колона близо 30 автомобила никой не взе да си сложи веригите! Нямат ли ги? На тежкари ли се правят? Или аз съм се побъркал та си мъкна веригите в багажника?
                            Сетих се ; Правителството е виновно че вместо кебапчета не раздава вериги по изборите!
                            Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Уффф, от нашето семейство първа жертва от поледицата, но не е кола, а мойто другарче и верен навигатор си е счупил днес ръката...
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ето ви и един (позакъснял) съвет за поледицата:

Усетиш ли че падаш, трябва да се опиташ да клекнеш. Така пораженията са по-малки, а обикновено ударът се случва на орган, естествено пригоден за това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X