Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОЛЕДИЦА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОЛЕДИЦА!

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
    Уффф, от нашето семейство първа жертва от поледицата, но не е кола, а мойто другарче и верен навигатор си е счупил днес ръката...

Е Фани, много лошо дано да не е нещо сериозно!
    Ама тука в Пловдив не ми изглеждаше много лошо положението.
    0899 48 65 96

Коментар

Хайде и от северозапада малко инфо, че гледам-никой не е писал
      Сутринта-7.20 часа-през прозореца не личи какво ме очаква, но само след 5 минутки бях поставена пред дилемата дали да пиша денят "дъждовен" или смело да се изправя пред препятствието
      Не мислих дълго/все още съм руса все-пак/, нахвърлях децата по седалките и заповядах пълно мълчание. Наоколо-лед, където ти стигне погледа-блести и предизвикателно ме пита:"Ха да те видим сега!"
      Запалих, позагрях, тръгнах леко назад и усетих как стоят нещата. После 2-3 километра ги взимах 30 минутки, но съм горда-никакви занасяния, нито пък жертви/ ако има такива, то не са имали време да викнат/!Оставих едното дете и гордо "препуснах" обратно към другото у-ще с около 10 км. в час.Времето отиваше към 7.55 и за опесъчителите беше твърде рано, както и после към 14 часа-също По околните тротоари недобросъвестните пешеходци падаха като круши и аз благодарих на съдбата, че не бях м/у тях в този момент!
      По обяда, когато ходих да прибера "стоката" обратно колите вече бяха оправили положението и улиците имаха по-приличен вид.
      Само нещо ме вълнува: утре ще пускат ли отново ледовете или да спим 10 минутки повече?

Коментар

В Шумен сутринта нямаше проблеми.На обяд във Варна също
        Стоян Драев тел:+359877915301
        blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
          е то и аз за уазката имам едни с шипове ама нали са забранени?
          Забранени или не, аз си ги сложих, следобеда бях с другата кола (само със зимни), а утре според зависи при лед първата с шиповете, при нормален сняг втората ...и първата вечерта ще си я преобуя пак със зимните ако всичко си е наред (зимно)
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Във Варна цял ден вали дъжд, не е много студено и не замръзва.
            Съчувствам на колегите , където има проблеми.
            По темата за веригите, не ми се купуват ментета, мисля да си купя синджир и да опитам некви самоделки, пък - каквото стане.

Коментар

Аз "сабахлем" слязох от планината сравнително добре, но не знам как ще я качвам... Може да се наложи да мина да си взема едни вериги, да пробвам да подраскам по баира малко.

Коментар

Днес не ми е ден . За втори път през кариерата ми на шофьор собствената ми кола се опитва да ме прегази . Реших първо да я запаля да се грее и тогава да чистя лед. До тук нищо нередно. Понеже улицата ми има лек наклон се оглеждам и намирам един триъгълен камък идеален за целта. Подпирам задно дясно и започвам да стържа. За около5 минути бях готов. Отивам да изхвърля в гюма салфетките. Той се намира на 5 метра от колата. В този момент чувам хрупане и виждам как камъка се пързаля по леда и колата набира инерция срещу мен. Скачам срещу предния капак, но той целия в лед. Плъзнах се под предната броня и колата ме влачи 2-3 метра докато спря. Станах, извадих снега от джобовете, измъкнах си телефона изпод предна лява гума и се качих. Уж ми нямаше нищо освен силно нараненото его , но сега ме боли дясно коляно и под панталона съм се охлузил на две три места.

PP На телефона дисплея е станал на червени петна.
                На тази снимка от лятото колата е паркирана на същото място.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Myyy; 14-01-09, 19:44.
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Меджу другото, невероятно доволен останах от гумите на колата(Нокиан Хакапелита), как се държат на лед.
                  Мога да кажа , че при внимателно каране, Форестъра си спираше норлмално.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
                  [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                    Днес не ми е ден . За втори път през кариерата ми на шофьор собствената ми кола се опитва да ме прегази . Реших първо да я запаля да се грее и тогава да чистя лед. До тук нищо нередно. Понеже улицата ми има лек наклон се оглеждам и намирам един триъгълен камък идеален за целта. Подпирам задно дясно и започвам да стържа. За около5 минути бях готов. Отивам да изхвърля в гюма салфетките. Той се намира на 5 метра от колата. В този момент чувам хрупане и виждам как камъка се пързаля по леда и колата набира инерция срещу мен. Скачам срещу предния капак, но той целия в лед. Плъзнах се под предната броня и колата ме влачи 2-3 метра докато спря. Станах, извадих снега от джобовете, измъкнах си телефона изпод предна лява гума и се качих. Уж ми нямаше нищо освен силно нараненото его , но сега ме боли дясно коляно и под панталона съм се охлузил на две три места.

PP На телефона дисплея е станал на червени петна.
                    На тази снимка от лятото колата е паркирана на същото място.
                    Внимавай друг път. Лошото става за секунди.

Коментар

вчера пътувах от Варна за София сутринта и мога само да кажа, че видях само 2 камиона да опесачават и то в Търново.Големия ужас беше в участъка Антоново - Ловеч. При температура -3 -5 валеше силен дъжд. Капака и огледалата на колата станаха 3 пръст лед! А гадовете по радиото съобщаваха как пътните служби опесъчават!

Коментар

Хич не се чуди! Аз пък си купих днешен видински вестник и бяха снимали шефа на пътното и още един от общината и хората ясно ни казваха, че са подготвени! Просто те лично нямат проблеми-това е! И чета какви са ги наговорили и си гледам под краката и си викам-абе не е ли вече лято...квото кажат-прави са!Главните улици се почистиха сами докято ги утъпквахме цял ден.Страничните улици отново сами си ги обезледихме-това е положението.Сега ще питаме кога им дават заплатите да се наредим и ние, белким дадат за по един топъл чай..
                        Иначе Видин е с пролетен оттенък и лека мъгла

Коментар

В неделя тръгвам със Зоран за Ниш, Крагуевац, Мокра Гора, Сараево, Мостар...
                          Като/ако се върна, ще докладзвам поледицата в три-четири държави!

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                            Е Фани, много лошо дано да не е нещо сериозно!
                            Ама тука в Пловдив не ми изглеждаше много лошо положението.

Натали! Имайте милост! С такава хубостия зад волана отсреща, забравяме и път и пътни знаци!

Едвам се оправих с говорителката от руската ТВ RTR - седнала с минижуп и преметнала крак връз крак. Никой не слуша новините. Все нея зяпат!
                            Милллоооссст!

Коментар

Аз пък съм на ски състезание в гърция,и тук има много лед!
                              блъснахме едната кола-туарег уж леко а пък счупихме кормилен накрайник и цял ден търсихме част и пътна помощ,в крайна сметка всичко е ок...
                              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                                Аз пък съм на ски състезание в гърция,и тук има много лед!
                                блъснахме едната кола-туарег уж леко а пък счупихме кормилен накрайник и цял ден търсихме част и пътна помощ,в крайна сметка всичко е ок...
                                Да не счупихте хубавият Туарег с които ходи до Италия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X