Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОЛЕДИЦА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОЛЕДИЦА!

Да, за същия става въпрос...много лед+спортно задкормилно у-во...=щети(добре че малки и без жертви)
    Но пък имаме втора кола и се справихме с проблема...без това да ни забави особено снимането (и състезаване) на някой от нас..
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

До: ПОЛЕДИЦА!

Днес на участъка между Златните мостове и Ветровала беше чудна пързалка. С дебел лед с леки заоблени неравности и естествено пътя не беше опесачен. Повечето леки коли закъсваха и много рядко се намираше някой от чакащите 30-тина коли да избута закъсалия за да освободи пътя. Хората преди години си помагаха и в повечето случай беше опесачено. Едно 20 годишно шофьорче не стига, че не слезна да помогне докато бутах боксуващият пред мен Голф а гледащ нагло от новото си лъскаво миникуфарче, имаше наглостта задминавайки цялата чакащата колона да се завре пред Джипа ми за да мине пръв. Естествено 2 метра по-нагоре той боксуваше... Нищо не ми оставаше освен да го задмина. А от горе на всичкото хората в планината вече почти не се поздравяват. Простотията е пълна...
      LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X