Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОЛЕДИЦА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОЛЕДИЦА!

В Хасково по-големите улици са много добре чисти и почти сухи.
    Областните пътища обаче са блокирани
    Към Свиленград - обърнати тирове и автобус
    Симеоновград - закъсали коли
    Пловдив - закъсали камьони

Аз лично се справям с пясък, според мен има по дълготраен ефект. Незнам колегата с какви гуми е че се хвали ,ама аудито е 4х4 с мишелин алпин на втора зима и май му се "включва" автопилота сам
    Тойотата е по тежка и с по широки гуми и май е по добре, ама като тръгна да се плъзга и няма спиране. Замалко да отнеса един знак.

Иначе незнам за абсордистан ама момчетата от гражданска защита изхвърчаха с верижен влекач и няколко камьона още към 2 часа нощеска
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

Коментар

Тук в Стара Загора всичко е стъкло Е, по главните улиици леда е размекнат и само киша, но по всички останали по-станични улици и по абсолютно всички тротоари е джам За късмет пък тази седмица колата ми е на сервиз и сега съм пешеходец При сухо време от в къщи до работа са 10-12 минути, днес ми отне точно 30 минути (явно и аз много си обичам работата ). Разминах се без падане, защото си наложих, че няма да падам - наоколо всичко е във вода (и в момента дори вали леко дъжд). Не знам за София, но тук в Стара Загора мисля, че това е нормалното й състояние - когато вали сняг никой не чисти (имам предвид снегорин), чистят се само най-главните улици, и то като вече са отъпкани.

П.П. В Казанлък изходите от града са затворени, докато не пооправят пътищата Единия колега е от Казанлък и малко преди да затворят изходите той пък минал и дойде на работа И той е работохолик явно
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Извадих от дълбокия резерв едни стари гуми с шипове....но пак карам внимателно! От Костинброд до София (10 км.) и обратно поне 15 завъртяни и 10 блъснати коли
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

В Бяла Слатина е стъкло навсякъде. Всичко е сковано от лед, добре, че спря да вали.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

е то и аз за уазката имам едни с шипове ама нали са забранени?

Коментар

Главните улици в Младост са почистени но млаките....
              LZ1RED

Коментар

Значи добре съм си решил днес да не си показвам нова са вън.
                Късмет на всички които трябва да се борят с ледената стихия. Стискам ви палци за без аварийно придвижване по заледените пътища на България.
                Не забравяйте, че един ден ще дойда пролетта и всичко това ще е само минало
                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                +359 0878 888 874
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Сметнете си маршрута преди да потеглите, и не минавайте през места с дори и минимален наклон. Днес на Външно Министерство блокадата беше пълна.

Коментар

Да, днес си беше заледено, трудно размразих колата, но си карах, дори не извадих "Джипа"
                    Но на хората който критикуват правителството искам да им кажа, че дори нашият Вожд и Учител, не може да премести държавата по-на юг
                    Ето и един пример от Швеицария http://www.pbase.com/scherrer/january_2005_ice_storm, дали са си оплюли управниците?

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Да, днес си беше заледено, трудно размразих колата, но си карах, дори не извадих "Джипа"
                      Но на хората който критикуват правителството искам да им кажа, че дори нашият Вожд и Учител, не може да премести държавата по-на юг
                      Ето и един пример от Швеицария http://www.pbase.com/scherrer/january_2005_ice_storm, дали са си оплюли управниците?
                      Малииииииии тези Швейцарци са за съжаляване.
                      Ама пък кажете с ръка на сърцето, че това не е една много готина гледка
                      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                      +359 0878 888 874
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

На село тази сутрин темп. беше +1"С и почти нямаши поледица, пътната настилка беше леко замръзнала, карахме бавно, но без произшествия. Като отивах към работа в съседното село срещнах камонче Форд и в него се возеше работник, коъто с лопата хвърляше пясък. Може би специализираната техника не достига.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Никой от управниците не е виновен във случая(колкото и да е жалко)!Майор Костов предупреждава от два дни, че ще има проблеми.Просто трябва да внимаваме и да направим необходимото за да обезопасим пред домовете си.Поледицата ще се стопи до довечера, важното е да остискаме за да не се редим на опашки пред травматологията и авто тенекеджийници
                          Хубав ден на всички!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Не съм много по излишното плюене, но ако улиците се подържаха системно и организирано от началото на зимата, щеше да е малко по-добре.
                            Автомобила ми е доста зле в зимни условия, въпреки че съм направил всичко за подготовката му. И все пак, за 40мин. се придвижих от ВИАС до Хиподрума - ужасна поледица!
                            Поздрави!
                            Внимаваите!
                            VARADERO SD2

Коментар

Привдижих се от село до Столицата по леда без проблеми, макар и с елементи на кама сутра.
                              Леда си е лед, но прави впечатление и неумението на доста хора да карат в такава обстановка. Не говоря за наклони и критични места, а за съвсем леки за преодоляване участъци, като кръстовището пред Балкан стар и Ботевградско шосе.
                              Именно индивиди, неправилно боравещи с газта и спирачката създаваха задръстванията там.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз нямах проблеми на пътя, но на служебния паркинг се е събрала един пръст вода, замръзнала и точно като пързалка. Трябва просто да го обиколя, за да спра в другия край, опитвам по средата леко да завия - нищо!, спирачка леко - няма. Леко газ да се завърти задницата - все едно нищо. Отказах се и продължих - 5 м. по-нататък все още намалявам, но свършва паркинга - опитах се и там да завия пак нищо. Движа се с 2-3 км/ч... скочих на спирачката вече и... оградата ме спря. Ъгъла на бронята малко хлътна ама нищо особено. По-опасното беше като слязох от колата да стигна до изхода - сцепление близо до нула
                                Гледам в далечината дъргела дето се прави на пазач бързо, бързо изкарва една торба сол и започна да хвърля....
                                Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X