Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОЛЕДИЦА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОЛЕДИЦА!

Кой, как се справя с поледицата?
    Стигнахте ли цели и здрави?
    Току що посипах шест кила сол по уличката пред нас, ледът е сковал всичко, колата прилича на ледено кубче!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

До: ПОЛЕДИЦА!

Аз днес слезнах от нас (Княжево) с вратите надолу. Панорамният път беше задръстен от Перничани, които се връщаха защото и на равно колата едвам се движеше....

Като пешеходец малко по-късно:Излизащ от кафето щастлив тръгвах леко напред и краката ми оживяваха собствен живот - започнаха да се движат много бързо, загубиха сцепление със земята (леда) и в следващият момент лежах по гръб с краката нагоре. В моя случай си паднах на раницата с лап-ток-а , която омекоти удара... Голям срам!
    Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
      .....
      Като пешеходец малко по-късно:Излизащ от кафето щастлив тръгвах леко напред и краката ми оживяваха собствен живот - започнаха да се движат много бързо, загубиха сцепление със земята (леда) и в следващият момент лежах по гръб с краката нагоре. В моя случай си паднах на раницата с лап-ток-а , която омекоти удара... Голям срам!
      Не е срамно да паднеш на лед, територията Булгаристан/Абсурдистан е срамна в случая......едвам заведох детето си на училище тази сутрин.
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
      [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Аз се чудя днес как е по-подходящо да се кръсти деня - "Голямото стъргане" или "Голямото пързаляне". Ходя си аз и краката ми се опитват да ме изпреварят... То вярно, че си обичам работата ама чак пък такова бързане!

По равното няма кой знае какви проблеми с карането - просто трябва много полекичка и внимателно. Ама по баирите просто не виждам какво може да се направи... Гуми с шипове може би?

Апропо по-големите булеварди и улици са размразени от минаващия по тях поток от коли - проблемни са само по-малките улички.
        What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

От 6.30 до 7ч. свалях лед от колата.После едни 7-800м.ги минах за около 20 мин.АД.Под околовръстното-песен,а в града даже сухо.На връщане изпилих гумите докато се добера до нас.Лошо е в такъв ден да живееш на баир
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
            Аз днес слезнах от нас (Княжево) с вратите надолу. Панорамният път беше задръстен от Перничани, които се връщаха защото и на равно колата едвам се движеше....

Ми,пий по помалко бре

Коментар

Първоначално публикуван от galino Преглед на мнение
              Не е срамно да паднеш на лед, територията Булгаристан/Абсурдистан е срамна в случая......едвам заведох детето си на училище тази сутрин.
              И кой е виновен в случая?
              Или само да плюем и мрън мрън. Абсурдистан, та Абсурдистан...
              Че кой създава абсурда, не сме ли ние?

Виж Андро какво е направил, и аз изсипах един чувал сол пред входа на блока и на входа на училището до блока ми.
              Нищо не ми костваше /някакви си 6лв./, нито ме забави.

Коментар

Яко стъргане на лед падна пая сутрин.Ама за пореден път оцених фул тайма и добрите зимни гуми
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                  Ми,пий по помалко бре
                  Баси наглоста Намери се трезвенник да дава акъл.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Баси наглоста Намери се трезвенник да дава акъл.
                    Тоа па,тоа па
                    Аз кат пия не падам бе

Коментар

На нашата уличка всичко е супер. Е, колата трудно я размразих, но по улицата хората стъпват бодро, колите не се хлъзгат... Вземам си назад всички нецензурни думи и изрази казани от мен по адрес на общината. Ми те хората били предвидливи и затова тая година още не сме виждали снегорин наоколо. Както сме си отъпкали така си газим. Ама аз от къде да знам. Сега разбрах какви далновидни хора имаме там, горе...
                      Ама ходих да закарам дъщеря ми на училище (в една друга община де ) и там нещата далеч не са толкова розови. Където вчера беше почистено до асфалт днес е стъкло. Очаква се сериозно оживление пред вратите на ортопедията. Добре е другите общини и почистващи фирми да се замислят малко и да почерпят челен опит от по-добрите.

Успешен ден на всички и внимавайте с поледицата!!!
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                        Тоа па,тоа па
                        Аз кат пия не падам бе
                        Падаш ама не помниш.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тарга тука при нас нещо липсва това явление

Коментар

В Троян е мокро, ама е доста меко и няма никаква поледица. Все пак карайте полека.
                            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Яко стъргане на лед падна пая сутрин.Ама за пореден път оцених фул тайма и добрите зимни гуми

В фул тайма е истината и гумите.Така е!
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X