До: Пътното идиоти ли са или нас ни правят на такива
Аз се прибрах за София нощес.По Тракия с блокиран междуосев диференциал 90-100 се караше ,но цялата магистрала платното беше утъпкан сняг.това колкото и да го чистиш с лопата, не го ли полееш си остава заледено.Как не го проумяват тези от пътното това ми е чудно.Какво да направим за да им го кажем? Ако вчера край Вакарел бяха поляли с луга днес нямаше да катастрофират толкова коли.
Аз се прибрах за София нощес.По Тракия с блокиран междуосев диференциал 90-100 се караше ,но цялата магистрала платното беше утъпкан сняг.това колкото и да го чистиш с лопата, не го ли полееш си остава заледено.Как не го проумяват тези от пътното това ми е чудно.Какво да направим за да им го кажем? Ако вчера край Вакарел бяха поляли с луга днес нямаше да катастрофират толкова коли.
точно такава,както и да е.До моето село ( Манолово ) направиха преди 3-4 години напълно нова асфалтова настилка,от Шела на прелеза до Калофер до с.Габарево.И ето онзи ден се разхождах, и какво да ми видят оченцата,огромни пункатини почти по цялата дължина на платното,защо-Защото не сложиха бордюри които все пак малко от малко щяха да спират разстилащия се нагорещен асфалт под тировските гуми през лятото,защото още като се напука не минат със асфалтово лепило колкото и грозно да е да запоят пукнатините.Ама защо да го правят до 1-2 години ще има огромни дупки,след 10 ще им платят пак да го асфалтират на ново и така ще си имат един вид "рента" на всеки 10ина години.Как в Германия може да има пътища от ВСВ ами как защото са правени 1 път........... не може да се трае вечно,щом се плащат данъци на возилата,винетки и тем подобни значи трябва да се получава нещо насреща.Всички шофьори,таксита,камиони автобуси и всеки съпричастен трябва да излезе и да си иска своето,своето за което се дават ПАРИ !!!!

Коментар